Hı Sen Çok Bilion

5.4K 283 17
                                    

Merhaba Merhaba yeni bir bölümle karşınızdayım sonunda Ardamız geldi :D Ve bundan sonraki bölümler biraz geç gelebilir üzgünüm arkadaşlar çünkü 12. sınıfım ve özel ders okul derken çok yoruluyorum ama tabikide çok ara olmayacak sizleri seviyorum bu arada 1.111K çok teşekkürler sizleri çok seviyoruum!!

"Önce insan hoşgeldin der öküz kuzenim benim." Dedi ve yatağıma attı kendini Arda abim. Arkasından Mervede odaya girip bana sarıldı.

" Mervee hoşgeldin abinin aksine." Dediğimde sarılmaya devam ettik

"Demek banada lololo yaparsın artık ha, ailemizin yüz karasısın bebek." Dedi ve gülmeye başladı sen sus diye tersledim. Ama o gülmeye devam etti. İşte Arda abim ve merve. Anne tarafından tek kuzenlerim. Baba tarafım ile konuşmadığım için tek kuzenlerim demek doğru olur. Daha önce onlarda bizim karşımızdaki evde oturuyorlardı ama sonradan eniştemin işi nedenisiyle Adanaya gitmişlerdi. Arda'nın gidişiyle okuldaki tüm kızlar yas tutmuştu. Merve ve Ardaya gelirsek iki zıt karakterlerdi. Arda eniştem gibi esmerken Merve teyzem gibi sarışındı. Çocukları paylaşmışlar işte süper.

"Şimdi gelelim asıl soruya kesin dönüş mü?"

"Şey annemler dönmeyecekmiş, arada geleceklermiş ama Merve'nin eğitimi için buradayız hem bende sıkıldım orlardan teyzomda kabul etti yani kesin dönüş bebeğim."

"Ya Merve iyide sen gelmeyeydin iyiydi be koç" dediğimde kafama yatağımın başında bulunan küçük toplardan birini yedim öküz diye mırıldandığımda ikinci topuda yemem kaçınılmaz oldu.

"Bak şimdi odamı sana vermem Arda gerizekalusu git istediğin odayı seç ev boş, Merve yanımdaki odayı sen al duvar ses geçiriyor geceleri Ardayı dinlemek istemiyorum."

"Abi bizden uzak nereye yakın olursan yakın ol yamuk çene." Dedi

"Çenemle dalga geçme ve zaten odaları seçtik kızım sen lololo derken. Ee anlat bakalım güzel ve bekar yalnız kız var mı sınıftan." Gözlerimi devirdim.

"Senin yamuk çene vaktıfından bulduğun kıza ne oldu."

"Kız bunu terk etti bir görmen lazımdı kuzi nasılda güldüm nasıl." Bu sefer kafasına topu yiyen Merveydi.

"Susarmısın gerizekalı kız ağlıyor şurda." Dediğimde bana ölümcül bakışlar atmaya başladı çünkü toplar bitmişti.

"Sen niye hala pembe bır odadasın dunkof." Evet buda Savaşla laflarıydı. "Sanane ya ben pembeyi seviyorum." Dediğimde "Valla gerizekalısın." Dedi ha Savaş yetmiyordu birde bu eksikti. "Ya sen Savaşa gitsene Arda!" "Sen niye bana abi demiyorsun senden büyüğüm." Göz devirdim.

"Pabucumun büyüğü gidermisin gerizekalı Merveyle hasret gidercez."

"He anladım erkek dedikodusu diyorsun tamam ben kaçtım bücürler Savaşlara gidiyorum." Dedi ve gitti sonunda ya.

Merve benden sadece 2 yaş küçük kuzenimdi. Aramızdan su sızmazdı. İpek, ben ve o ayrılmaz 3lüydük.

"İpeğin haberi var mı bugün geleceğinizden?"

"Var akşam gidecem kıvırcığıma neyse anlat bakalım Mert ile aran nasıl?"

Omuzlarımı silktim. "Konuşmuyoruz bana sen benim için değersizsin demek istedi, ve her an Badeyle çıkabilir."

"Oha ee diğerleri ne tepki verdi."

"Aramıza girmek istemedi kimse ben hala hepsiyle konuşuyorum ama asıl zamanımın çoğunu geçirdiğim kişileri duyunca çok şasıracaksın."

"Sölesene o zaman"

"İkizlerle takılıyorum."

"Bende terazi ile takılıyorum." Yemin ederim ailemde düzgün insan yoktu benim.

Son SınıfWhere stories live. Discover now