11

149 2 5
                                    

Draco heigde nog na maar had toen alles aan Hermelien uitgelegd van zijn problemen thuis tot dat hij Hermelien leuk vind. Hermelien had de hele tijd niks gezegd en hem alleen maar aangestaard. Maar toen hij klaar was met het stuk dat hij haar leuk vond was Hermelien nog steeds stil gebleven. Draco was opgestaan en tegen hemzelf gemompeld dat hij een stomkop was.

"Draco wacht" riep Hermelien "ik-ik vind jou ook leuk" en ze legde haar handen op zijn wangen en staarden nu recht in zijn mooie grijze ogen. "Ik vind jou ook leuk Draco" herhaalde ze. "Waarom zoende je Ron dan zo hevig terug!" "I-ik weet het niet" zuchtte ze. "Maakt dit het dan goed Draco?" Fluisterde ze in zijn oor. Ze kon voelen dat hij huiverde, ze zoende hem met volle passie.

Even later zaten ze samen op de bank " wil je hier blijven Lientje?" " nee ik ga voor nu nog even terug en sinds wanneer noem jij mij Lientje, Draakje" ze barste in lachen uit. "Sinds jij mijn vriendinnetje bent" Hermelien moest blozen en zei uitdagend terug "ben ik dat dan mh" Draco gaf haar een kusje op haar voorhoofd en legde zijn wangen op haar wangen "Hermelien wil je mijn vriendinnetje zijn?" " ja, maar Draakje nog aan niemand vertellen hé" Draco knikte.

De volgende avond deden ze alsof er helemaal niks was gebeurt. Het was korzel zijn beurt en hij had een kamer ontworpen waar ze team spelletjes gingen spelen. Draco zat tot zijn geluk bij Hermelien in het team een moest achter haar staan bij het 'op klompen die aan elkaar zaten lopen' en fluisterde zo zacht mogelijk met een serieus gezicht maar dat koste hem redelijk veel moeite "deze positie vind ik wil leuk" Hermelien moest lachen. " niet zo vies denken Draakje"

Ondertussen wisten ze niet dat Pansy, Blaise, ginny, Marcel en Harry samen werkte om het stel een stel te laten worden. De volgende dag was het namelijks Ginny's beurt en stonden de stoelen weer in een grote kring. "Ik denk dat iedereen het ermee eens is dat 'truth or dare, Kiss or sware het leukste spel was." Iedereen juigte, Ginny keek de andere Dramoiners  aan. Ze hadden afgesproken dat ze er al het mogelijke aan zouden doen om Hermelien en Draco bij elkaar ze krijgen.

Pansy was als eerste ze knipoogde naar de andere en zei "Draco, truth or dare Kiss or swear" Draco dacht even na en zei toen "dare" " Ik daag je uit om Hermelien de  rest van het uur te blijven knuffelen" Draco stond met een gemaakte zucht op en zette hermelien bij hem op schoot en begon Hermelien te knuffelen.Hermelien was helemaal vergeten dat ze moest blozen of verbaasd moest kijken dus trok ze snel een verbaasd gezicht. Ze  ging er echter helemaal in op en sloot even haar ogen.

 Ze genoot van de lichte trillingen die in zijn borst toen hij sprak "Ginny, truth or dare kiss or sware" "Dare" Draco dacht na, wat zal hij doen? "knuffel met Marcel de rest van het uur" Ginny liep met een glimlach naar marcel toe, het was haar vriendje dus vond ze het helemaal prima. Ginny ging bij marcel op schoot zitten en hij sloot zijn armen om hem heen. "Hermelien, Truth or dare, kiss or sware" "dare" zei ook zei. "kus Draco" Hermeliens hart ging tekeer, wat als ze erachter kwamen? "m- moet dat hier?" vroeg Hermelien in de hoop dat ze het niet voor de hele groep moest doen.

"nee Hermelien het moet hier" zei Ginny gretig. Hermelien draaide haar gezicht naar hem toe en zoende hem kort, de groep riep "oeoeoeoeo" en  Ginny riep dat het langer moest dus boog Hermelien zich weer naar Draco en boog zich weer naar Draco. Ze keek hem in zijn mooie ogen en alles om hen heen leek er niet meer toe te doen, ze had alleen nog aandacht voor zijn  mooie gezicht. Ze kwam steeds dichter bij haar vriendjes gezicht, Draco drukte zijn lippen zo snel en krachtig op de hare. Hermelien voelde hoe Draco's handen zich om haar romp binden en Hermelien haalde haar handen door zijn haar.

Na ongeveer 5 minuten werden ze verstoord doordat Ron "Oke oke zo is het wel weer genoeg" riep. Hermelien was helemaal vergeten dat ze nog daar zaten en draaide zich schuldbewust weg van Draco. "Misschien moeten we het maar vertellen Lientje" fluisterde ze "Ja misschien moet dat maar" 

"Ehm mensen" begon Hermelien, iedereen keek hun weer aan. Hermelien zat alweer in Draco's armen omdat hij anders pijnstoten zou krijgen."Ik heb het gevoel dat jullie ons willen koppelen"ze keek naar Draco. "Maar dat heeft geen zin" Alle gezichten werden een beetje sip. "Want nou ja.. ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zeggen" ze zuchtte, Draco zag dat ze het moeilijk had dus nam hij het over, "Ehm" hij kuchte "Lientje en ik hebben sinds gisteren al verkering" 

"EN WIE IS LIENTJE NOU WEER" riep Ron boos "ECHT NIET DAT ER EEN VREEMDE GOZER AAN MIJN HERMELIEN KOMT!. " Hermelien moest een beetje lachen "Ik ben lientje, Ron doe is rustig" zei Hermelien giegelend terwijl ze met haar hand over Draco's been wreef. "O" Ron moest nu ook lachen om zijn eigen roekeloosheid.

"Hermelien, het spijt ons" Ginny knikte naar de rest. "waarvan spijt het je? dat je mij aan mijn vriendje wou koppelen?" Ze barstte nu allemaal in lachen uit. Gelukkig had iedereen het goed opgevat. 

Het was even stil en toen hoorden ze een knal buiten de deur en veel gegil, ze rende naar buiten en hoorde een kakilige stem.

Het was niemand minder dan..

I like you too{Dramione}•dutch fanfiction•Where stories live. Discover now