3

155 3 1
                                    

Hermelien schrok zich rot, toen er  de volgende ochtend een zwarte bosuil netjes voor haar neer landen en een brief liet vallen op haar volle  bord. ze las de brief en schrok zich een ongeluk waardoor ze het glas pompoensap van Ron omgooide en tegelijkertijd de boterbier die ze in haar mond had uitspuugde.

~Lieve Hermelien.

Volgens mij heb je je brief  wel  degelijk verstuurd.

ik moet je alleen teleurstellen, ik vind jou niet leuk.

maar ik zal er niet omheen draaien dat ik je geen boekenwurm vind maar gewoon slim en ik noem je modderbloedje om mijn reputatie in stand te houden. 

het spijt me echt dat ik je zo teleur moet stellen.

we zullen voortaan gewoon weer onaardig tegen elkaar doen en doen als of er niks gebeurt is.

~Malfidus.

Hermelien voelden het bloed weer naar haar wangen stromen,"wat lees je?" vroeg Ron nieuwsgierig met een toontje van jaloezie. "Ze heeft een geheime aanbidder" zei harry die stiekem naar de brief gekeken had maar er niet veel uit had kunnen halen. "oeoeoeooe wie is het!" nu bemoeide Ginny zich er ook al mee. fijn! dacht Hermelien. 

"Waarschijnlijk is het van Hagrid, heb je gezien hoe hij naar hij keek."zei Harry als grapje. Toen Hermelien Harry wou slaan pakte Ginny snel de brief van Hermeliens bord af. "HET IS VAN DRACO" gilde Ginny toen ze de naam onderaan de brief las.

Iedereen draaide zich tegelijker tijd om en Hermelien dook onder de tafel van schaamte. "Wat!" hoorde ze Ron schreeuwen. Hij kon de ondertoon in zijn stem nu niet meer verbergen.




I like you too{Dramione}•dutch fanfiction•Where stories live. Discover now