Τα Χαμένα Κομμάτια Του Παζλ

48 11 13
                                    

   Μία νέα μέρα ξημέρωσε βρίσκοντας την Χέδερ για ακόμη μια φορά, βυθισμένη στο πέλαγος των ανησυχιών της. Η ιστορία έμελλε να αλλάξει και η οριστική πρόταση της ανήκε. Είχε αποφασίσει να δράσει με κάθε κόστος, προκειμένου να αποκαταστήσει την τιμή του δολοφονημένου πατέρα της. Ωστόσο πέρα από ένα γράμμα και κάποια αντικείμενα, δεν κατείχε κανένα άλλο στοιχείο που μπορούσε να την οδηγήσει στην εκδίκηση. Ήλπιζε όμως ότι ο Θίο, θα μπορούσε να της δώσει τις επιπλέον πληροφορίες που αναζητούσε. Έτσι, αργότερα, πήρε το κουτί με τα στοιχεία και κατευθύνθηκε προς την παραλία. Εκεί, την περίμενε με ένα πλατύ χαμόγελο ο νεαρός.

"Άργησα λίγο" είπε η Χέδερ ανταποδίδοντας το χαμόγελο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Άργησα λίγο" είπε η Χέδερ ανταποδίδοντας το χαμόγελο. "Σημασία έχει ότι ήρθες. Τι είναι αυτό που κρατάς στα χέρια σου;" Πρόσθεσε ο Θίο. Η Χέδερ τότε κάθισε στην άμμο, πήρε ένα σοβαρό ύφος και είπε: "Χθες άκουσα την ιστορία σου και δίχως να το περιμένω συνειδητοποίησα ότι μας ενώνουν πολλά κοινά. Ο πατέρας μου, όπως σου είπα δούλευε επίσης σε φορτηγά πλοία. Παρέλειψα όμως το σημαντικότερο. Δεν σου είπα την αιτία θανάτου του. Δύο μέρες πριν η μητέρα μου, μου έδωσε αυτό το κουτί και ένα γράμμα. Το γράμμα περιείχε ένα συγκλονιστικό νέο. Ο πατέρας μου ήταν θύμα μιας σπείρας λαθρεμπόρων, τον οποίο δολοφόνησαν για να κρατήσουν ασφαλή την επιχείρηση τους."
" Και υποψιάζεσαι ότι πρόκειται για τους ίδιους που προσπάθησαν να δολοφονήσουν και εμένα σωστά;" συμπλήρωσε ο Θίο."Ακριβώς", συνέχισε η Χέδερ," γι'αυτό και κρίνω πως είσαι ο κατάλληλος για να με βοηθήσει να τους εκδικηθώ αλλά και να πάρεις και εσύ ο ίδιος την εκδίκηση που αναζητάς και την οικογένειά σου πίσω." Έπειτα άνοιξε το κουτί και φανέρωσε το περιεχόμενο του. Ο Θίο πλησίασε και έπιασε στα χέρια του τη λίστα με τα 6 ονόματα. Άρχισε να τα διαβάζει και το βλέμμα του απέκτησε μία έκφραση έκπληξης."Τους ξέρω όλους" είπε."Οι δύο πρώτοι έχουν την ίδια ηλικία με εμένα και δούλευαν μαζί μου στις μεταφορές, οι δύο επόμενοι περίμεναν κάθε φορά στο λιμάνι για να πάρουν τα πυρομαχικά που διακινούσαμε, ο πέμπτος είναι ο σερίφης που με παρέδωσε στον αρχηγό και εγκέφαλο της σπείρας, ο οποίος λογικά ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα σου εφόσον είναι ο έκτος στην λίστα του." Η Χέδερ τότε κατάλαβε πως πρόκειται για μία λίστα ατόμων που έπρεπε να εξολοθρεύσει. Έπιασε έπειτα μέσα από το κουτί τον χάρτη  με τις δύο κόκκινες βούλες και ρώτησε τον Θίο αν γνωρίζει τις περιοχές όπου αντιστοιχούν. Εκείνος απάντησε ότι στις περιοχές αυτές βρίσκονται οι στάθμες των φορτηγών πλοίων και στην μία από τις δύο σταθμεύει και το λαθρεμπορικό πλοίο για το οποίο δούλευε. Η Χέδερ και ο Θίο τότε κατάλαβαν ότι για να καταφέρουν να βρουν περαιτέρω πληροφορίες για τους υπαίτιους έπρεπε να αρχίσουν πηγαίνοντας στην κοντινότερη στάθμη. "Μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου. Αυτοί οι τύποι είναι ανελέητοι και δεν θα διστάσουν να κάνουν κακό σε οποιονδήποτε μπλεχτεί στα πόδια τους, ακόμα και αν αυτή είναι μια μικρή και ανυπεράσπιστη κοπέλα." προειδοποίησε ο Θίο, όμως η Χέδερ ήταν αποφασισμένη να τον ακολουθήσει."Αν χρειαστεί θα ρισκάρω και την ίδια μου την ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριφέρθηκα σαν μια δειλή που τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Χρωστώ αυτή την κίνηση στην μητέρα μου αλλά κυρίως στον εαυτό μου. Αύριο θα σε συναντήσω το πρωί στην πλατεία και θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι" είπε καθώς τοποθετούσε τα πράγματα πίσω στο κουτί και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jul 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Το μυστικό της Χέδερ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα