2 🗨

193 12 0
                                    

Egyik reggel, mikor ásítva kinéztem az ablakon, mintha egy fiatal lány sétált volna el az ablakom alatt. Vörös hosszú haja volt, vékony alkata, fején egy napszemüveg és a hátán egy kis táska díszelgett. Sajnos nem láttam sokáig, csak néhány másodpercig. Rögtön Lali jutott eszembe, akire nagyon hasonlított az előző személy. Mindössze a haj és a táska nem stimmel.
,,Lehet, hogy ő volt, csak egy fél év alatt megváltoztatott egy -két dolgot a stílusán. Milyen jó lenne őt viszont látni" -gondoltam magamban és elindultam az ajtó felé. Aztán nevetve megálltam.
,,Hiszen tegnap még koncertje volt Los Angelesbe. Mégis mit keresne már itthon? Majd a karácsonyi bulin úgyis találkozunk, nyugodj le"

Mosolyogva felöltöztem és elindultam a forgatásra. Jelenleg egy olyan dolgot csinálunk, mint még soha. Felveszünk egy klippet, aztán majd a következő dalt, amit írok az fog alatta menni. Eddig annyi van meg az egészből, hogy az ablakból álva éneklek. Nézek mélyen a távolba és közbe gitározok. A mai jelenet az lesz, hogy sétálok az utcán, elmegyek egy játszótér mellett, aztán visszakanyarodok és leülök egy hintára. Ez nekem egyáltalán nem tetszik, nem vagyok már gyerek, hogy hintázzak. De ebbe nincs beleszólásom. Előírták, nekem meg teljesítenem kell.

A délelőtt folyamán végig csak a reggeli lányon gondolkodtam. Pár sor összerakódott a fejembe, és csak ezt mondogattam.

,,Elsétálsz a házam előtt
Utánad akarok kiáltani"

Talán jó lesz ez egy dalnak. Úgyis készül a klip és így már van ötletem, hogy miről írjak.

,,El akarom mondani, hogy mennyire gyönyörűnek látlak innen"

Imagination S.M. (Befejezett)Where stories live. Discover now