Δεν είναι ολα ροδινα (2)

7 1 0
                                    

Έτρεχα στον κήπο ώσπου σταμάτησα γιατί άκουσα βήματα και τότε τον είδα.... 😔
______________________________________
 
- Λιβ σ'αγαπαω γαμωτο δεν θέλω  να σε αφήσω και με αφήνεις εσυ

- Φιτζ...Αυτό είναι το σωστό😭

-Και τι παει να πει αυτό δηλαδή? Άστο λιβ.. Πες ότι δεν το ενοουσες ότι με αγαπάς να τελειώνουμε

-Φιτζ.... 😭😭

- Δεν είμαι το παιχνίδι σου υυ (ουρλιαξε)

- Φιτζ σ'αγαπαω ωω και το εννοώ αλλά δεν πρέπει ..αντίο 😭 (φωναξα)

Olivia's pov

Αρχισα  να τρέχω αλλά με έφτασε .. Με τράβηξε κοντά του όμως δεν άντεχα ! Δεν ήθελα να πονεσω αργότερα περισσότερο έπρεπε να τελειωσει εδω αυτή η ιστορία τον αγαπάω... 😭

- Μην με αγγιζεις (ουρλιαξα)

Τότε ήταν που άρχισε να κλαίει και αυτός💔 Δεν το ήθελα όλο αυτό δεν έπρεπε να τον ερωτευτώ ποτε , δε.. Δεν θα πρεπε να με ερωτευτεί ουτε εκείνος... Τώρα είναι αργά αλλά δεν θα μείνω γιατί θα πονεσουμε και οι δυο 😭. Έπεσε κάτω... Στα γονατα και μου είπε "Μ-μην με αφήσεις εσυ"

Τι? Τι πρεπει να κάνω τώρα? Κανένας άντρας δεν το χει ξανά κάνει αυτό για μένα... Τον αγαπάω και γι'αυτό θα τον αφήσω 😖😖😖😖.

~Τον σήκωσα και τον φιλησα ~

Αυτήν την φορά έτρεξα ποιο γρήγορα , έφτασα στο  αμάξι μου και έφυγα.. Δεν μπορουσα να οδηγήσω από τα δάκρυα μου, από τις τυψεις, από τον εγωισμό μου, από.. Από την αγαπει που ένιωθα για κεινον και από τον έρωτα που μόλις είχα διαλυσει με τις μαλακιες μου 😫.

___________________________________
1 εβδομάδα μετά *

Πέρασε κιόλας μια βδομάδα μετά από όλο αυτό.. Μην περιμένετε να ειμαι καλα, τουλάχιστον είμαι καλυτερα απο τις προηγούμενες μέρες. Δεν έχω ξανά μιλήσει μαζί του ουτε τον έχω ξανά δει απο τοτε . Να σας πω την αλήθεια καλυτερα απο την μια.. Έτσι έπρεπε να γίνει σκέφτηκα το κοινό καλό...  Όμως δεν κοιμάμαι τα βράδια βλέπω εναν εφιάλτη κάθε νυχτα😞

* Εφιάλτης *

- Δεν θέλω να σε αφήσω εγώ.. Και με αφήνεις εσυ?

- φιτζ.....

-δεν είμαι το παιχνιδι σου υυ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάθε βράδυ μετά από αυτόν τον εφιάλτη θυμάμαι ξανά και ξανά τι έγινε στον κήπο, ξυπνάω ιδρωμένη και μετά δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ.

Εκτός από αυτός όμως έχω κιαλο ένα προβλημα .. Οι δημοσιογράφοι έχουν γεμίσει όλα τα περιοδικα με την φάτσα του φιτζ και της μέλι . 🙄Μέχρι και το περιοδικο "scandal"έχει εξώφυλλο αυτό 👇

 🙄Μέχρι και το περιοδικο "scandal"έχει εξώφυλλο αυτό 👇

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Δηλαδή έλεος ποσο να αντέξω πια ...
Χα Ολίβια έτσι όπως τα κατάφερες πάρε να χεις (είπα στον εαυτό μου)

Dirty little secretsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang