Δεν ειναι ολα ρόδινα (1)

13 1 0
                                    

" Μην με αφήσεις "

- " Δεν θα σε αφήσω "

"Το υπόσχεσαι? "

- "το υπόσχομαι"
__________________________________
  Έφυγα από το γραφείο και συνεχισα να διακοσμω για την εκδήλωση. Ο χώρος σιγά σιγά άρχιζε να γεμιζει κόσμο και δημοσιογράφους, εγώ αποφάσισα οτι έπρεπε να φυγω απο κει μιας που τελιωσα και έτσι έκανα.

Όταν έφτασα σπιτι μου έστειλε μήνυμα η κουίν 👇👇👇

Ήθελε να πάμε καμια βόλτα ! Φυσικά και δεν είχα αντίρρηση ήθελα αλλοστε να μοιραστω με κάποιον όλο όσο μου συμβαίνουν με τον φιτζ, σε ένα εμπιστω άτομο! Και γι'αυτό επέλεξα την κουίν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ήθελε να πάμε καμια βόλτα ! Φυσικά και δεν είχα αντίρρηση ήθελα αλλοστε να μοιραστω με κάποιον όλο όσο μου συμβαίνουν με τον φιτζ, σε ένα εμπιστω άτομο! Και γι'αυτό επέλεξα την κουίν.

Όσο ειμασταν έξω μου αποκάλυψε και εκείνη κάτι "το έκανα με τον Τσάρλι"
"Τι?? Εμμ μπράβο" Ήταν το μόνο που είπα..αυτοι οι δυο κάποτε μισιωντουσαν τόσο πολυ τώρα δεν ξέρω τι έγινε παντως αφου ειναι καλα it's ok.  "Όσο για σένα μια χαρά σε βρίσκω" Μου είπε ! "Δεν είναι τόσο ευκολο όσο νομίζεις "  Εκείνη την στιγμή χτυπάει ξαφνικά το τηλέφωνο μου  δυστυχώς δεν προλαβω να το σηκώσω και είδα ποιος είναι πρωτα πριν ξανά παρω πίσω! ~ Αναπάντητη κλήση από: λευκό οικο~ Ξανά πήρα πίσω αμέσως και τοτε.... Το σηκώνει μια γυναίκα λέγοντας μου

"είμαι η συζυγος του προεδρου μελι σκραφτ και θα ήθελα να σας συναντήσω σε 10 λεπτά " Είπε
Έκλεισα το τηλέφωνο και είπα στην κουίν ότι έπρεπε να φυγω εκείνη το άκουσε, κουνησε το κεφάλι της καταφατηκα και έφυγα.

Τι μπορεί να ήθελε να μου πει η γυναίκα του? Κάτι δεν παει καλα...
Καταρχήν όρεξη είχα εγώ να μιλήσω με την γυναίκα του άντρα που αγαπάω... Έλεος! Αυτά τρυγιριζαν στο μυαλό μου μέχρι να φτάσω. Όταν εφτασα ανέβηκα τις σκάλες και πήγα προς την γραμματεα " Η συζυγος του προεδρου σας περιμενει στο Α5 γραφείο " Είπε

Πήγα όσο ποιο βιαστικά μπορουσα !!!
Όταν έφτασα με περιμενε μέσα στο γραφείο με ένα πλατυ χαμόγελο.. Να σας πω τι σκεφτόμουν όταν την είδα έτσι? Θα σας πω ουτοσιαλος για όσους σκευτηκα όχι 🤷‍♀!
"Ο διάολος χαμογελάει κιόλας "είπα από μέσα μου. Μίλησε πρώτη καθώς της εριξα ένα ψευτικο χαμόγελο

"-Γεια σου Ολίβια ηθελα να σου μιλήσω"

- "Γεια σας δεσποινίς μέλι πείτε μου "

- "τον τελευταίο καιρό περνας πολυ χρόνο εδώ με τον άντρα μου για δουλειές αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η παρουσια σου εδώ " Είπε ψυχρά.

-"Αν κ δεν έχω κάτι με τον άντρα σας , απλώς συνεργαζόμαστε αμα θεωρείται ότι είμαι προβλήμα δεν θα ξανά έρθω μέχρι όταν πείτε εσείς "

- "χαίρομαι που με φοβάσαι , έτσι πρεπει! Αλλοστε ο φιτζ είναι δικός μου απλά για να ξέρεις τζάμπα κουνιέσαι" Είπε

- "εντάξει και πολυ άντεξα " Απάντησα καθώς γυρισα και της έπαιξα μια δυνατή σφαλιάρα. Έφυγα με ένα χαμόγελο από το γραφείο ενώ αυτή προσπαθουσε να βρει δυναμη να σηκωθεί 😝! "Bitch "είπα λίγο πριν απομακρυνθω.

Όταν εφευγα ο φιτζ με σταμάτησε

- "Εδώ είσαι εσυ? Και σε Ψαχνά ❤

- " Δεν θα με εδώ για πολυ μόλις έδειρα την γυναίκα σου και φευγω.. Φιτζ όσο και να σε αγαπω δεν μπορουμε να μαστε μαζί! 😔 λυπάμαι

-"λιβ.. Λιββββ μην φευγεις σε παρακαλω "

Εκανα το σωστό άραγε? Εγώ δεν ημουν αυτη που δεν ήθελα να με αφήσει? Μπράβο Ολίβια άφησες τον άντρα που αγαπάς έτσι.. Για μια ηλίθια! Πονάω.. Πονάω πολυ

Έτρεχα μέσα στον κήπο, ένιωθα σαν χαμένη.. Ακουσα βήματα και τοτε τον είδα, ήθελα να φυγω, να τρέξω μα κάτι με κρατουσε ακίνητη... Και αυτό ήταν το βλέμμα του! Τι μου χει κάνει 😔😍 .

Dirty little secretsWhere stories live. Discover now