FİNAL

240 13 2
                                    

Onlara Jake'in de büyücü olduğunu söyleyince ikiside "Ne!" diye bağırdı.Bence az bile tepki verdiler.Onlara bunu nereden anladığımı falanda anlattım.Bunu beklemiyorlardı. Bende beklemiyordum. Bir kaç saat sonra onlarda evlerine gitmeye karar verdi.

Maggie;

"Kızlar bu gece benim evde kalsak nasıl olur?" diye sordu.

Faye hemen olaya atladı;

"Süper olur hem Jake hakkında dehşet içeren planlarımı size sunabilirim." dedi.

"Dehşet içeren planlar mı?" diye sordum.

"Evet mesela onu kaçırıp sandalyeye bağlayıp kafasını kesip gözlerini kaşıkla oyup kavanozda saklayabiliriz." dedi Faye. Sanki hepsini önceden ezberlemişti.Şuan gerçekten ondan korkmuştum.Benim de aklımdan bazen böyle fikirler geçerdi ama bu kadar da değil yani.

Maggie;

"Yani geliyosunuz. O zaman Hanna sen hemen kendine küçük bir çanta hazırla giderken Faye'e de uğrarız oradan benim evime geçeriz." dedi.

Kafamla onu onayladım. Faye hala ellerini birbirine sürtüp sinsi sinsi sırıtmaya devam ediyordu.Ona bakıp dudaklarımı birbirine bastırıyordum yoksa büyük bir kahkaha atabilirdim.Odama doğru yöneldim ve çantamı hazırlamaya başladım.

Hazır olduktan sonra arabamın anahtarımı da aldım ve kızlarla evden çıktım.Herkes kendi arabasına bindi.Biz Maggie ile onun evine gidiyorduk. Faye de çantasını hazırlayıp gelecekti.

Biz Maggie ile onun evine gittikten yarım saat sonra Faye'de geldi.Beklediğimizden daha hızlı gelmişti.Gelirken pizza da almıştı.Bu çok iyi olmuştu çünkü çok açtık.

Pizzayı yedikten sonra oturup Faye'in Jake ile yaptığı acımasız ve korkunç planlarını dinlemek zorunda kaldık.15 dakika sonra onu zorla susturup yataklarımızı açtık. Maggie kendi odasında Faye ve bende başka bir odada yatıyorduk.Ben yatağa yattığım gibi gözlerimi kapadım ve sabah olmasını beklemeye başladım.

Sabah kızlarla geç kalkmıştık ve okula geç kalmıştık.Hızlıca giyinip arabalarımızın anahtarlarını aldık ve yemek yemeden evden çıktık.Son sürat hızla okula gidip kapıdan içeri girdik.Sınıfa gittiğimizde adını bilmediğim öğretmenin derse başladığını gördüm.Ben önde kızlar arkada kapıyı çalarak içeri girdik ve özür dileyip yerlerimize geçtik.Ben Adam'ın yanına oturdum kızlarda bizim arkamıza.Ders boyunca Adam'la hiç konuşmamıştık.Sanırım bana biraz soğuk davranıyordu. Zil çaldığında sıramdan kalktım ve Adam'a biraz hava almak için dışarı çıkacağımı söyledim.Ben benimle geleceğini düşünürken o sadece beni başıyla onayladı.Tek başıma bahçeye çıktım ve bulduğum bir banka oturdum.Acaba Adam bana niye bu kadar soğuk davranıyordu.Kesin bir şey olmuştu ve bana söylemiyordu.

Zilin sesini tekrar duyduğumda oturduğum yerden kalktım ve sınıfa gittim.Adam hala sırada oturuyordu ve bir yerlere dalmıştı. Yanına gidip oturdum ve onu dürttüm.

"Adam iyi misin?" diye sordum.

Başını salladı ve;

"İyiyim.Sadece okul çıkışında seninle konuşmam gereken bir şey var." dedi

Başımı salladım ve önüme döndüm.Dersler çok çabuk geçmişti ve biz şuan son dersteydik.Son 5 dakika içerisindeydik.Ve ben hala meraktan çatlıyordum. Acaba ne konuşacaktık.

Sonunda zil çalmıştı.Kitaplarımı dolabıma koydum ve okulun kapısında Adam'la buluştum. İkimizde kendi arabalarımıza binip Adam'ın bana söylediği kafeye doğru sürmeye başladık.Geldiğimizde ikimizde arabalarımızı park ettik ve bir masaya karşılıklı oturduk.

Ben LanetliyimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin