-8-

368 21 0
                                    

Evin içine girdiğimde çığlık atan kişinin Faye olduğunu gördüm.Kolunu tutmuş bağırıyordu. Bir yandan da bileğini tutuyordu. Ona doğru koştum ve ne olduğunu sordum.Bana acı çekerek "Koluma bir şeyler oluyor" dedi ve bana kolunu gösterdi.

Beklediğim şey gerçekleşiyordu.Kolunda gücünü gösteren şekil belirmeye başlamıştı.Kolundaki şekil bir maskeye benziyordu. Kolu kanlar içindeydi.Resmen acı çekiyordu.

Luke bana yüksek sesiyle "Hiçbir şey yapmayacak mısın!" dedi

Luke bana bunu dediği gibi kalkıp yere fırlattığım çantamı aldım ve içinden o içinde her şeyin yazdığı büyü kitabını çıkardım ve sayfalarını karıştırmaya başladım.İçinde sembollerden bahseden bir sayfa buldum ve bulduğum gibi okumaya başladım.

Okuduktan donra Adam'a "Adam! Bana bir bez ve biraz toprak lazım" dedim ve çabuk olun diye de ekledim.

Adam, Toby'e seslenip "Toby sen bahçeden biraz toprak bul bende bez bulacağım" dedi.

Toby toprağı getirdiği gibi büyüyü okumaya başladım.

Büyü bittikten sonra Adam'dan bezi alıp bileğini sardım bunu yaptım çünkü kitapta öyle yazıyordu.Yoksa benim de bir şey bildiğim yoktu.

Bir kaç saate Faye'in kolunun acısı azalmıştı.Faye gelip bana "Koluma ne oldu?" dedi.

Ona bakarak "Size bazı özel güçlerinizin olacağını zaten söylemiştim.İşte bu senin özel gücün istediğin bir insanın kılığına girip onun yerine geçebilmen hatta kılığına girdiğin insanin bir özel gücü varsa onuda kullanabilirsin kolunda kazınmış gibi duran o iz de maske izi yani senin gücünün simgesi" dedim.

Faye gülüp bana "İyiymiş ya sevdim ben bu işi" dedi

Ona bakıp "Unutma Faye sen kötüler için bir hedef oldun. Artık bela seninle" dedim ve gittim.

Adam'ın yanına gidip ona bir kağıt verdim ve ona "Ben yokken Faye'e olandan başka birinize daha olursa ki olacak bu büyüyü okuyup yaptıklarımı yapın" dedim ve eve geri döndüm okula gidecek halim kalmamıştı.

Gidip uyumak istiyordum.Eve gittiğim gibi de uyudum zaten.Ertesi gün cumartesiydi akşama kadar uyumak istiyordum diye mırıldandım ve derin bir uykuya daldım.

Sabah kapının çalmasıyla uyandım.Gidip kapıyı açtım ve birde ne göreyim.Bizimkilerin hepsinin bileğinde bez sarılıydı ama biri hariç.

Ben LanetliyimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin