"KAZA"

1.8K 75 6
                                    

Demir'le Irem beraber olmadan önce;

Demir'den

Yine akşam yemeği yemek için dışarı çıkmıştım. Güzel bir restoranda bir yemek siparisi beklerken, gelen telefon sesiyle irkildim. Yavaşça cebimden çıkardım. Numara tanıdık değildi.

-"Alo?"

-"Oo Demir Bey. Beni özlediniz mi bakalım? " bu ses bu ses Mert piçi!

-"Ne istiyorsun Mert!"

-"Düşündüm de seni bayadır izliyorum, şu son zamanlarda hicbirileriyle beraber olmuyosun. "

-"Bundan sanane yavsak?!"

-"Hey sakin ol şampiyon. Düşündüm acaba birine mi aşık oldu diye. Seni izlemeye başladım. Ama yanında Derin'den başka kız yok. Ne k yoksa Derin'e mi aşık oldun? Üvey kardeşine aşık mi oldun Demir'cik?" Diyip kahkaha attı.

-"Ne saçmalıyorsun Mert yok öyle bişey."

-"Sen üvey kardeşine aşıksın. Ama merak etme o da sana aşık. "

-"Eeh yeter ama kapa çeneni senin zirvalamalarini dinlemiycem. " diyip suratına kapattım. Ne sanıyordu bu kendini? Hem ben? Derin'e aşık olmak? Ben o ufaklığa nasıl aşık olabilirdim ki. Biriyle yatmadığım bunu göstermezdi. O an aklıma Derin geldi. Şöyle bir düşündüm. Ben Derin'i hep herseyden, herkesten korumustum. Ben Derin'in kıyafetlerine bile karışıyordum. Ama bu kız kardesimi kimsenin öyle görmemesini istememekti. "Peki neden ilk öpücüğünü sen aldin" diye fisildadi iç sesim. Çünkü rezil oluyordu herkese. Yalan dedi iç sesim. Hayır hayır! Ben Derin'e aşık falan olamazdım. Ama aklıma gelen görüntüler bunun tersi gibi duruyordu. Ben kimseyi sevemezdim ki. Babam öldüğünde benim de ruhumu mezarına çekmişti. Peki ya Derin? O bana aşık mıydı? Sürekli bana hayran hayran bakardı. Beni çok süzerdi. Ama öyle birşey olamazdı değil mi? Hayır ben Derin'e aşık falan değildim. Bunu kanitlayacaktim. Ama nasıl? Yine telefonum çalınca oflayip cebime uzandım.

-"Merhaba Demir. "

-"Merhaba Irem."

-"Nasılsın canım. "

-"Iyi sen?"

-"Iyi bana gelsene film falan izleriz. "

-"Olur benim de kafamı dağıtmam lazım."

-"Tamam bekliyorum öptüm. " hiçbişey demeden suratına kapattım. Sonunda yemek gelmişti. Yemeği yiyip resteoranttan çıktım.

***

Opss! Yeter ama bu kız kesinlikle bir sürtüktu. Bu kızları gördükçe Derin'in uslu bir kız olmasını düşünüyordum. Irem le çok farklilardi. Haydaa niye karsilastirdim ben bunları? Filmi erotik seçip o sahnelerde bana azgın azgın siritiyordu. Zaten dibimde olduğu halde iyice bana yaklaştı. Beni öpmek için egildi kafamı yana çevirdim. Şaşkınlıkla gözlerini büyüttü. Ben neden böyle yapmıştım? Çünkü derini seviyorsun. Saçmalama diye iç sesime kızdım. O zaman kanitla. Nasıl? Irem ' eistediğini ver. Irem yine yuzsuzlukte sinir tanimiyip kucağıma yerleşti.

-"Sorun ne Demir? Ikimizde bekariz. Hadi ama." Diyip dudaklarima yöneldi. Bu sefer geri cevirmeyecektim. Sertçe öpmeye başladım.

***

Bir tikirtiyla gözlerimi açtım. Derin bizi görüp ağlıyordu. Bu kalbimde biryeri acıttı. Koşmaya başladı. Bende üstüme eşyalarımı üstüme geçirip Derin'in arkasından koştum.

-"Demir nereye gidiyorsun? Gayet mukkemmel bi gece geçirmiştik halbuki." Benim hiç zevk almadigim bir gece. Her saniyesini Derin'i düşünerek geçirdiğim gece. Onu takmayıp Derin'in kapısını yumruklamaya başladım. " Aç kapıyı diye bagiriyordum. " " Git buradan." Diye tısladı. Ağladığını catallasan sesinden anlamıştım. Onu daha fazla uzmemek için "Peki ama ben lobideyim, seni bekliyorum gel konuşmamız gerek." Hiç cevap gelmeyince lobiye indim.

***

Derin'den;

-"1 tane daha." Dedim alaylı bir sesle. "Hanfendi bu kadarı fazla değil mi size?" Dudağımı sarkitip "lütfen ama." Diye ısrar ettim. Bu kaçıncı biramdı acaba? "Hanfendi 10 tane bira içtiniz. Artık buradan gider misiniz?" Kahkaha atmaya başladım. Sinirim bozuluyordu. Otelde bir müddet agladiktan sonra Demir'e gözükmemek için lobiden gitmemiştim. Hem ona ne diyecektim ki? Sana deli gibi aşığım ve sen başka bi kızla yattigin içinAğlıyorum? Hiç sanmıyorum. Böyle diyemezdim. Peki neden üzüldüğümü sorunca ne cevap verecektim? Yavaşça bar taburesinden kalktim. Ayakta duramiyordum. Ama bu beni yildiramazdi. Bar kapısından çıktım. Babamın benim için aldığı jeepe dogru yürüdüm. Siyah güzel bir jeep ti. Arabaya bindim. Deli gibi kahkaha atıyordum. Sinirlerim gerçekten çok bozuktu.

-"Ah! Lanet olsun sana Demir!" Şimdi de Ağlıyordum. Ne çabuk duygularım değişmişti böyle. Ağlaya Ağlaya arabayi sürdüm. Köprü gibi biryerden geçerken gözlerim agladigimdan buğulaştığından önüme çıkan adamı son anda görmüştüm. Hemen direksiyonu kırdım. Araba havada takla atıp ters döndü. Bana ya da adama hicbirsey olmamıştı. Emniyet kemeri beni korumustu. Peki ben arabanın içinden nasıl çıkacaktım? Sıkışıp kalmıştım. Hemen Kübra'yı aradım. Çalıyor, çalıyor ve çalıyorrrr. ... açan yok! Ne bok yiyecektim şimdi ben? Demir'i ara. Iç sesim Haklıydı. Babam burda olsa onu arardım. Hemen Demir'i aradım.

-"Alo? Derin nerdesin sen? Arabayı da alıp eve mi döndün? "

-"Sakin ol Demir." Diyip olanları anlattım. Benim için uzulmesi normaldir. Çünkü babam beni Demir'e emanet etmişti. Ters olduğum için iyice beynime kan gidiyordu. Aradan yarım saat gecmisti. Ve bilinç altım kapanmak üzereydi. Demir nerdeydi?

Demir'den

Derin için çok meraklanmistim. Onu kaç saat lobi de beklemis, odasına çıkmış onun orada olmayacağını anladigimda is işten geçmişti. Şimdide kaza yaptığını söylüyordu. Ah hepsi benim yüzümden! Arabami onun olduğu tarafa sürdüm. Hemen arabadan inip Derin'in arabasına yürüdüm. Allahım! Araba tersti. Kafamı eğip "Iyi misin güzelim? " dedim. " Şey evet sanırım bayilicam. " gerçekten kötü gozukuyordu durumu. "Sakin ol seni oradan cıkaricam. Ellerini tavana koy." Onu yönlendirerek arabaya indirdim. Kollarimin arasında heran bayilacak gibi duruyordu. " Demir." "Histt kendini yorma gel araba şu tarafta." Kollarını bana iyice sardı. "Neden beni bu kadar uzuyorsun Demir. " diye inledi. " Bebeğim uzulmeni gerçekten istemezdim.Ben yaptığım şeyin bilincinde değildim. Özür dilerim." Dedim.Haydaa ben neden Özür dilemistim? "Sen beni öpüp onla yattin Demir! Ama hata bende sana deli gibi aşık olan benim!" Diyip bayıldı. Onun o güzel yüzünü inceledim. O itiraf etmişti. Yavaşça dudağını öpüp, saçlarını okşadı. Sonra arabaya bindirip eve getirdim, kucağıma alıp odasına çıkarttım. Derin gerçekten büyüleyici bir güzelliği vardı. Onu yatağına yatırıp odadan çıktım. Merak ettiğim tek birsey kalmıştı ben Derin'e karşı ne hissediyordum?

Arkadaslar bölüm vote'lari çokdüştü. Bu yüzdenkısayazdım. 5 vote'a diğer yb'yi yayınlarım. Herşey sizin elinizde.

Üvey Kardeşim(!)Where stories live. Discover now