17.

7.8K 632 65
                                    

Göz kapaklarımı sanki huzursuzluğu hissetmişim gibi hızlıca açtım. Dün yaşanılanlar gözlerimin önünden film şeridi gibi hızlıca geçerken, göz kapaklarımı kırpıştırdım.

"annem!" diye bağırdığımda, yanımdaki kalın ses, "merak etme, yanımda ve iyi olduğunu söyledim." diye karşılık verdi. Ona doğru döndüm. Kolu belimdeydi ve bedenimi sarmalıyordu.

"sen," dedim. "annemi aradın?" "ve senin yanında olduğumu söyledin?" dedim ve omzuna vurdum. "sen gerçekten kaçıksın. Mezarıma bu kadar çok gelmek istediğini bilmiyordum." dediğimde gözleri kapalı bir şekilde gülümsedi.

Ah, tanrım! O birkaç saniye dünya durdu sanki!

"merak etme," dedi ve beni kendisine daha çok çekip saçıma öpücük kondurdu. "seni yalnız bırakmam." Bir miktar utandığım için başımı göğsüne yasladım.

"sen utandın mı?" başımı olumlu anlamda salladım. "daha önce de beraber uyumuştuk." dediğinde omzuna bir yumruk daha vurdum.

"seni mankafa! Utanıyorum."

"utanınca tatlı olduğunu söylemiştim."

"hala yapıyorsun, ben gidiyorum." dediğimde beni daha da çok bastırdı.

"hayır gitme.." dediğinde "sana bu kadar da romantiklik fazla." dedim.

"demek öyle?" deyip üstüme çıktı ve beni gıdıklamaya başladı. O hassas yerlerime dokundukça çatlayacak derecede gülüyordum. "ta..tanrı aş..k..ına bırak bee.ni.." zar zor konuşabildiğimde, yabancı ses kulaklarıma doldu.

"aman tanrım! Taehyung ne yapıyorsun sen!" Gıdıklamayı bıraktı ve göz göze geldik. Yavaşça arkadına döndüğünde benim de görüş açıma yaşlı bir kadın girdi.

"büyükanne.."

Sonrasında ise Taehyung'un kıçına tekme attım yataktan düşmesi için ve düştüğünde acıyla inleyen feryatları duyuldu.

merhabalar efendim!
üzgünüm sizi beklettim ;'(
neyse, umarım beğenirsiniz;'**
yeni bölüm için 30 oy

scrap of paper ⚘ kim taehyung ✓Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang