chapter one

439 45 82
                                    

bölüm 1.{ pe(m)be bir etek, file çoraplar ve jeon jeongguk}

from lula•

■5 yıl önce■

jeon jeongguk tam bir canavardı. Etrafındaki her türlü cinse hitap eden güzel yüzü, mükemmel seksi fiziği ve konuşma tarzıyla herkesin yatak hayallerini süsleyen biriydi.

Ve kesinlikle...çok tehlikeliydi

her zamanki geldikleri barda otururlarken jeongguk ellerini pembe eteğine koyarak dudaklarını büzmüş ve etrafa bakınmıştı. Herkesin gözü yine kendindeydi fakat o farklı bir şey arıyordu, farklı biri, farklı bir parça... glosslu dudaklarını ısırdı. ve kapıdan giren gri parlak saçlı oğlanla nefesini tuttu.

gözlerindeki yıldızlar parıl parıl parlamış ve nefesi hızlanmıştı birden. taehyung'un yanağına bir öpücük kondururken mırıldandı.
"bu gece yokum kaplancık."

tae sadece güldü. O da farkındaydı,gece daha yeni başlıyordu.

jeongguk pembe eteğini biraz yukarı çekiştirdi ve gümüş saçlı yakışıklı oğlanın oturduğu masaya doğru ilerledi. Kimseye tek kelime etmeden direkt çocuğun kucağına oturması ve sert bakışların kendini bulması bir oldu.

"merhaba seksi şey, biraz eğlenmeye ne dersin?"

park jimin soğuk bakışlarını kucağında oturan çocuğa dikti ve çarpık bir şekilde gülümsedi. Vücudu gayet güzel görünüyordu ve yüzü de çok hoştu. Bu hoşuna gitmişti.

Derin bir nefes alıp yüzüklü küçük parmaklarını sahiplenici bir tavırla çocuğun İnce beline sardı ve dudağının kenarına küçük bir öpücük kondurdu.

"Güzel bir bebeği kırmak bana yakışmaz öyle değil mi...?"

Jeongguk  hemen cevap verdi.

"Jeongguk, jeon jeongguk."

Jimin birkaç kere kucağındaki afetin adını mırıldandı ve bir eli kalçasına inerken fısıldadı.

"Sen istiyorsan, tüm gece seninim bebeğim."

$

🔞

Jeongguk belinde dolaşan parmaklarla dudaklarını ısırmış ve gümüş saçlı çocuğa bakmıştı. Jimin ise bu durumdan gayet memnundu çünkü, jeongguk karşısında tamamıyla bağlıyken ve penisinde bir vibratör bulunduruyorken bu durum daha iştah açıcı olamazdı.

Bir eli hala bedeninde dolaşıyor jeongguk'un inlemesine sebep oluyordu. Sonrasında elini birkaç saniyeliğine çekti jimin. Sigarasını yaktıktan sonra yataktan kalkmış yatağın yanındaki büyük cama ilerleyip açmıştı.

Gecenin ayazı vücudunu sararken ay beyaz yüzünü aydınlatıyordu. Fakat sonrasında jeongguk genç adamın elindeki telefonu gördü. Gördüğü ile birlikte küfür ederek büyük bir inleme bırakmış ve bedeni tirtir titrerken ağlamaklı sesler çıkarmıştı. Jimin sandığınız kadar masum değildi.

Vibratör uzaktan kumandalıydı ve istediği zaman yoğunluğu artirabiliyordu.

Havanın sıcaklığına dikkat eden jimin üzerindeki gömleğin düğmelerini açmış ve gömleğini çıkarıp koltuğun üzerine bırakmıştı. Karın kaslarının hemen üzerinde yazan Nevermind dövmesi dikkatini çekti jeongguk'un ve nefesi boğazına takılı kalırken fısıldadı. "L-lütfen.."

Jimin dudaklarında oluşan gülümsemeye engel olamamış ve yatağın üzerine oturup çocuğun sertleşmiş göğüs uçlarına parmaklarını değdirmişti. Yemin edebilirdi ,jeongguk gerçekten loş ışığın altında tamamiyle mükemmel gözüküyordu ve bunu asla inkâr edemezdi.  Parmakları pembe göğüs uçlarından ince bele yol aldı ve sonrasında kasıklarına ilerledi. Jeongguk bu olanları inleyerek ve sadece belini gererek izliyor, zevkten dolmaya başlayan gözleriyle mırıldanıp duruyordu.

Jimin birkaç dakika sonra cevap verebildi jeongguk'un isteğine.

"Hm, ne istiyorsun güzelim?"

Jeongguk penisindeki vibratörün yoğunluğunun arttığını hissederken ağzı hafifçe aralanmış ve küçük bir hıçkırık bırakmıştı  büyük odaya.
Jimin'in ellerini hissetmek için kalçasını kaldırırken jimin'in  küçük elleri belini bulmuş ve onu tekrar yatağa bastırmıştı.

"L-lütfen, çöz beni. Dokunmak i-istiyorum"

Jimin jeongguk'un dediği şeye hafifçe gülmüş ve yatak başlığına bağladığı ipi yavaşça çözmüştü. Jeongguk'un bağlantılı olarak el ve ayakları serbest kalırken erkekliğindeki vibratör umurunda olmamış jimin'in kucağına hızlıca çıkıp, dolgun dudaklara ince dudaklarını buluşturmuştu.

Ve bu kesinlikle jimin'in hoşuna gitmişti. Ellerini tekrar belini bulurken hafif hafif okşuyor ve jeon'a fazlasıyla sert şekilde karşılık veriyordu. Jeongguk uzun parmaklarını omuzlarına, görüşlerine ve karın kaslarına getirirken jimin'in beklemediği bir şey yaparak pantolonunun kemerini çözmüş ve düğmesini açmıştı.

Fermuarı da yavaşça açıp siyah markalı boxerı gözler önüne serdiğinde ondan mutlusu yoktu. Çünkü onun da eteği hala üzerindeydi ve bu gece park jimin'in kucağında pembe eteğiyle duracaktı.

Jimin, jeongguk'u yatağa yatırmış ve dudaklarını tekrar ayırdıklarında boynuna ilerlemişti. Dişlerini bronz tene sertçe geçirip ısırırken jeongguk ellerini genç adamın pantolonuna getirmiş, birazda jimin'in yardımıyla pantolon ve boxerını çıkarmıştı. Gözleri gümüş saçlının erkekliğine kayarken hafifçe yutkunmus ve jimin jeongguk'un goguslerine gelip dikleşmiş tomurcukları ısırdığında jeongguk gecenin en büyük inlemesini bırakmıştı.

Elleri yumuşak gümüş rengindeki saçları bulup acımasızca cekistirirken jimin hissettiği acının tadını çıkarıyor, altındaki güzel vücuda  ise büyük bir ilgi gösteriyordu.

Ön sevişmenin uzamasını istemiyordu çünkü bu güzellikle sabaha kadar birkaç tur yapabilirlerdi. Bu yüzden de jungkooku'un yatağa uzanmasını sağlamış, üzerine eğilerek komodinden lubeyi almıştı. (Kayganlaştırıcı)

Bolca eline ve jungkook'un kalçasına dökerken çocuğun ay ışığı altında parlayan yüzü onu tahrik ediyordu. Ciddi anlamda jeon jeongguk şeytanın ta kendisi idi. 

Jimin erkekliğini tamamiyle hazır edince kendini bekleyen dar ve pembe deliğe bakmıştı. Hafif sızdıran deliğe eliyle bir tokat atmış ve mirildanmisti.

"Ne kadar da ihtiyaç dolu, değil mi?"

Jungkook sadece geceye güçlü bir inilti bıraktı ve jimin zamanının geldiğini anlayarak yavaşça kendini buyur etti içeri.

Bundan sonra yaşanacak olan her şey, sadece bir şehvet, bir tutku ile başlamıştı. Fakat sonu acı verici ve ıstırap içinde olacaktı.


















Eveeettt amaaan beklendiniz falan filan ama iyi geldi bölüm yani.

Yine ve Yeniden  birinci bölümümüz hayırlı uğurlu olsuuuunnn.😂🐰

Jeongguk un karakterini biraz değiştirdim çünkü neden olmasın, kesinlikle jimin'e tutkuyla bağlı ama bir o kadar da şeytan biri olacak. Bu hikayede kimse masum değil. Bir tek Bon hwa ckdnskjdksk gerisi teferruat :) sabaha kadar bölümleri yetiştireceğim 16 kitaba haydi hayırlı uğurlu olsun




























Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 30, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Cefâpişe [Jikook]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin