18. nechte mě

974 46 0
                                    

Už měsíc jsem chodila s Kookem. Ostatních mi bylo líto. Dneska jsem se měla setkat s holkama. Šla jsem tedy na domluvené místo. Byly tam. Dovedla jsem je ke klukům a představila je.

O několik měsíců později

Za několik měsíců se všechno změnilo. Máme i nové páry. Hobi je s Hayi, Joon se Seon, Jin s Rose, Jimin s Leou, Yoongi se Suzie a Tae s Nikou. A já jsem pořád s Kookiem. Jsem za to ráda. Miluju ho.
Byl večer a já se nudila. Kook tam byl sice se mnou, ale ani on nevěděl, co dělat. Rozhodla jsem se, že se půjdu projít. Kook chtěl jít se mnou, ale já nechtěla. Chtěla jsem být chvíli o samotě. On to pochopil. Bylo ještě světlo. Procházela jsem se celkem dlouho. Byla už tma. Šla jsem uličkou a měla jsem zase ten blbý pocit. Pocit, jakoby mě někdo sledoval. Ohlídla jsem se, ale nikdo tam nebyl. Jak nečekané. Najednou mě někdo ze zadu chytil za ruce. Pak mě hodil na zem. ,, Ale, ale. Kdopak se nám to tu prochází? Že tak pozdě a sama. "řekla Van. Je mi z nich už zle. ,, Nechte mě. " řekla jsem. ,, Proč bychom měly? "řekla Andrea.
Andrea: Kde jsou ti kluci?
Já: Jací kluci?
Andrea: Ty moc dobře víš jaký.
Já: Proč to chceš vědět?
Andrea: Chceme si s holkama užít.
Já: To vám neřeknu.
Van: My tě donutíme.
Já: Stejně by nechtěli.
Susan: Třeba jo.
Já: No.. Mohli by, ale ne s vámi.
Hannah: A s kým by teda chtěli?
Já: To vás nemusí zajímat.
Sarah: Tahle věta už mě sere.

Pak mě začaly kopat do břicha a dávat mi pěstmi do obličeje. ,, Nechte ji bejt!!! "zařval mně známý hlas. ,, Ale ale. My o vlku... " řekla Hannah. Všechny se začaly smát. ,, Vypadněte už!!! " zařval ten hlas. Já pořád nevěděla, kdo to je. ,, Pojď k nám a ji nech bejt. Nezaslouží si tě. "řekla Andrea. Pak jsem věděla, kdo to je. ,, Opovažte se mu něco udělat!!! " zařvala jsem já. ,, Ale ale.. Někdo se nám tu zamiloval. "řekla Hannah. ,, Blesku!! " řekla jsem. Měla jsem toho dost. Jejich chování. Vstala jsem a začala řvát: ,, Přestaňte se mi už konečně srát do života!!!! Já vám nic neudělala!!! " ,, Jo?! Vybrala sis nějaký debily, který si ani neznala, místo svých nejlepších kamarádek!!! "zařvala Susan. ,, A ty se divíš?! Už jsem vám řekla, že oni by mě nikdy nenutili do něčeho takového. Nikdy mi ani neříkají, co smím a co ne!! Kvůli vám jsem měla špatný známky!! A teď?!! Teď mě podporují kluci a učí se se mnou!!! Vy jste mě držely dál od kluků!! Teď mám 6 klučičích BFF a kluka!!! ",, Ale stejně nemáš žádný kamarádky!!! " zařvala na mě Sarah. ,, To si jen myslíš!!! " Po téhle větě jsem popadla Kooka a zařvala: ,, Neměla bych ho. Nikdy bych ho neměla, kdybych se s váma kamarádila!!!!" Pak bylo ticho. Ony jen stály a s otevřenou pusou na nás čuměly.  ,, Sbohem."řekla jsem a šla s Kookem pryč. Ony tam jen stály. Přišli jsme domů a já se skácela k zemi. ,, Y/N!!! "zařval Kook a přiběhl ke mně. Vzal mě do náruče a donesl mě do pokoje. ,, Jak jsi mě našel? " zeptala jsem se. ,, Víš... Pronásledoval jsem tě. Najednou ses mi ztratila. Promiň, že jsem nepřišel dřív. " odpověděl mi. ,, Neomlouvej se. To já za to můžu. Šla jsem bez tebe. "řekla jsem. ,, Odteď budu všude chodit s tebou. " dodala jsem. ,, Dobrý nápad. "řekl a začal mi ošetřovat rány.

Be mine!Where stories live. Discover now