5. jiný den ve škole

1.1K 59 4
                                    

Další den jsme měli psát písemku z fyziky. Neměla jsem poslední dobou dobré známky. Holky mě často braly na nějaké párty a chodily se mnou nakupovat, místo učení. I to jsem chtěla změnit. Vzala jsem si knížku a sešit a začala se učit. Asi o půlnoci mi někdo volal. Byla to Susan. Típla jsem to. Pak mi začala volat znova. Já to zase típla. Už mi asi po sedmé volala a tak jsem to prostě vzala.
Y/N: Co chceš?!!

Proč jsi nebyla ve škole? :Susan

Y/N: Já byla ve škole.

Já vím, že nebyla. To by jsi přeci byla s těma hajzlama. :Susan

Y/N:Takhle o nich mluvit nebudeš!!!!

Ale ale. Že by se nám naše Y/N zamilovala do všech? :Susan

Y/N: Pleteš se!! Jsou to mí nejlepší kamarádi. Nic víc, nic míň!

Ale i tak bys je chtěla mít v posteli. :Susan

Y/N: Pleteš se!!! Nejsem taková jako ty. Nemyslím jen na to!!!

Jak myslíš. Jen jsem se tě chtěla zeptat, jestli by jsi nechtěla jít na párty. :Susan

Y/N: Ne. Ani náhodou!!! Mám důležitější věci na práci, než je tohle.

Mohlo mě napadnout,že jseš zase s nima. :Susan


Po téhle větě jsem to típla. Byla jsem tak naštvaná. Zaklapla jsem učebnice a uklidila si je do kabele. Pak jsem se šla umýt a převléct do pyžama. Nakonec jsem si ještě zablokovala všechny kontakty holek. Pak jsem šla spát.
Ráno mě vzbudil budík. Vstala jsem, vypla ho a šla udělat osobní hygienu. Pak jsem se převlékla do bílého trika a do černých džín. Kookie mi napsal, že na mě čekají před domem. Vzala jsem si na sebe ještě černou koženou bundu, obula si černé tenisky a vzala si svůj nově koupený černobílý Nike batoh s učením. Venku už čekali kluci. Pozdravili jsme se a šli spolu do školy. Přišla jsem ke skříňkám a otevřela tu svou. Zevnitř jsem měla na dvířkách přilepenou fotku, na které jsem byla s kamarádkama. Okamžitě jsem ji strhla, zmačkala a vyhodila. Protože jsem ráno věděla, že tam bude, vzala jsem si jako náhradu za ni fotku, na které jsem byla s klukama. Nakonec jsem si vzala potřebné věci, zamkla skříňku a šla za klukama. Přišli jsme do třídy minutu před zvoněním. Nachystala jsem si a vzala si sešit fyziky, abych si to mohla ještě zopakovat. Když zazvonilo, vešel učitel a já si to ještě chvíli opakovala, dokud neřekl: ,, Schovejte sešity a učebnice. Jde se psát písemka." Já poslechla a čekala, než mi dá papír. ,, Umíš to? "zeptal se mě Kook. ,, Učila jsem se. Takže asi ano. " odpověděla jsem. Pak jsme jen čekali na ty papíry. Když jsem ho dostala, podepsala jsem se a začala vypracovávat. Měla jsem to asi za 10 minut.Pak jsem si to už jen kontrolovala. Když odevzdala nějaká holka, odevzdala jsem taky. Asi za 5 minut učitel vybíral písemky od ostatních. ,, Jak myslíš, že jsi dopadla? "zeptal se mě Jimin sedící předemnou. ,, Myslím, že to mám bez chyby. Bylo to easy. ",, Já tam mám asi jednu chybu. " řekl. Učitel si nás nevšímal. Nevím, jak je to v ostatních třídách, ale nám tady nikdo nenadává, když se bavíme šeptem, ale musíme mít vše napsané a vědět nejdůležitější věci, které učitel řekl. Proto máme ve třídě alespoň 5 lidí, kteří musí dávat pozor a pak nám musí říct nejdůležitější věci. Pak jsme si povídali (já, Tae,Jimin, Kook). Zanedlouho zazvonilo. Další hodinu byl dějepis. Učila jsem se, tak jsem se nechala vyzkoušet. Měla jsem jedničku. Všichni na mě s otevřenou pusou zírali. Nedivím se. Nikdy jsem se nenechala vyzkoušet. Vždycky mě vyvolal nějaký učitel a já pak dostávala 5 nebo 4. Teď to bylo celé úplně jiné. Celý den byl úžasný. Po škole jsme se šli jako vždy projít.

Be mine!Where stories live. Discover now