.Stěhování.

51 3 1
                                    

Mell
Je 8:46 ležím v posteli a koukám do svého mobilu. Abych to upřesnila. Je začátek letních prázdnin takže do školy nevstávám. Najednou mi do pokoje vtrhnul můj milovaný bratr Taylor se slovy, že nám rodiče chcou u snídaně něco říct, takže si mám pohnout.
Vylezla jsem líně z postele a došoupala se do své koupelny kterou mám v pokoji. Máme totiž dost velký dům na to aby jsme si to mohli dovolit. Rychle jsem si stoupla do sprchy a nechala na sebe dopadá kapky vody. Po ránu mě to dostatečně probere. Po rychlé sprše jsem se vysušila a převlékla do volného oblečení. Už jak jsem se chystala vyjít z pokoje bratr zabušil na dveře. ,,Pane bože Mell pojď už"
,, No Joo vždyť jdu" Vyšli jsme z mého pokoje a šli po schodech dolů do kuchyně propojené s obývákem kde jsme se pozdravil s rodiči.
Mamka dala na stůl talíř s palačinkama a spustila. ,,Takže děti chtěli jsme vám oznámit že tátu povýšili jako zástupce ředitele firmy"
,, To je výborný! Gratuluju tati"
Táta pracuje ve velké firmě a máma je jeho sekretářka. Díky téhle práci se seznámili a jsou pořád spolu.
Na to spustil prozměnu táta.,, Ano je to skvělé ale budeme se muset přestěhovat'' s Taylorem jsme si vyměnili pohledy. ,, A-ale co škola a kamarádi?" zeptal se Taylor
,, Školu jsme vám zařídili novou ale s kamarády se budete muset bohužel rozloučit"
,, A kam se vlastně budeme stěhovat? " zeptala jsem se proměnuz já. ,, Do Los Angeles ale nebojte, bude se vám tam líbit. Stěhujeme se za týden takže si budete muset rychle sbalit věci. Ale teď už jeste než vám to vystydne" Řekla máma a usmála se.
Dojedla jsem a odešla do svého pokoje. Byla jsem překvapená, smutná ale zároveň šťastná. Do LA jsem se chtěla podívat a teď tam budu žít pane bože!
Myslím si že brácha byl taky šťastný protože jeho pohled mluvil za vše.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

NedosažitelnáWhere stories live. Discover now