Duyuru - Veda

772 7 1
                                    

Uzun, oldukça uzun, bir aradan sonra tekrardan merhaba! Sınav stresi, yorucu okul maratonu ve bitmek bilmeyen dershane günleri derken burayı unuttuk, daha sonra girmeye hesaba giriş yapmaya çalıştığımızdaysa şifre sorunuyla karşılaştık. Defalarca kez denemenin ardından şifreyi değiştirip hesaba nihayet giriş yapabildik. Sizleri çok beklettik farkındayız ve bunun için özür diliyoruz.

Eylül 2016'da yazmaya ilk başladığımızda küçücük olan "hasal" ailemiz buradan uzak kaldığımız süre boyunca binlere ulaşmış, arttıkça artmış. Bunu görmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz! Garip bir heyecanla başladığımız bu yolda insanları mutlu ettiğimizi görebilmek bizleri onore etti, yazdığımız yazıların bu kadar beğenileceğini inanın tahmin etmiyorduk.

Hepinize bu yolda bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Okumanız, yaptığınız yorumlarınız, mesaj kutusuna attığınız destek verici mesajlarınız... Ne diyelim, iyi ki varsınız!

Bu kitabı yazmaya başlarken açıkçası bu kadar beğenileceğini düşünmüyorduk. Aklımızda canlandırdığımız anıları bir değişiklik yaparak kaleme dökmüştük. Farklı olmak istemiştik. Biliyoruz ki birçoğunuz kitaba devam etmemizi isteyeceksiniz. Ancak araya giren zaman, değişen duygularımız ve karakterlerin zihnimizde silikleşmesi sebebiyle hikayeye devam edemeyeceğimizi üzülerek belirtiyoruz. Kendinize çok iyi bakın, sizleri seviyoruz. <3

Çocukluk Aşkı | HasalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin