⛄ Doğum Günü ☀

2.7K 93 1
                                    

"Hale. Hale kızım uyansana! Hale." rüyamda Masal'ı mı görüyordum yoksa cidden başımda bana bağırıyor muydu? Bunun cevabını kendime veremeyecek kadar üzgün ve mutsuzdum. "Hale öldün mü kızım cevap versene." saçımın sert bir şekilde çekilmesiyle çığlık atarak yatağımdan kalktım ve Masal'ın rüyamda değil odamda olduğunu anlamış oldum. Aman ne ala zaten kendi kendime depresyona girmeye bile izin yok. " Beni bu saatte uyandıracak ne yaşadın Masal saat daha yedi. "

"Canım sıkıldı bende en sevdiğim arkadaşımın yanına geleyim bir alışverişe çıkalım sonra da bize gideriz dedim herkes bizde olacakmış zaten ."

 "Masal alışverişe gitmeyelim o zaman"

"Nolur nolur nolur hem Enes'i görmem için tek şansım hem de çok eğleniriz." hiçbir yere gitmek istemiyordum. Yarışmaya katılmak istemiyordum. Asal'la aramızın soğuk olmasını istemiyorum. 2 haftadır verdiğim kararın acısını evde yatarak ve üzülerek çıkarıyordum.  Masal'a gözlerimi devirerek banyoya yüzümü yıkamayı gittim.  Çıktığımda Masal elinde benim kıyafetlerimle bekliyordu.

"Hadi al bunları giy hemen çıkacağız çok işimiz var çok. "

" Masal ne işi ya size gitsek yeter hem yeni alışverişe çıkmıştık kıyafetlerimiz var ve Enes neden alışverişe bizimle geliyor. "

"Bugün yenilerini almak istiyorum belki ve Enes bizle alışverişe gelmiyor sen Deniz'i çağırıyorsun yanında bir adet Enes hediye olarak geliyor hemen şunları giy " Masal'ın verdiği kot şort ve beyaz tişörtü ne kadar yavaş giyebiliyorsam o kadar yavaş giydim.  Deniz ile arkadaşlığımız çok iyiydi ama birde bunu Asal'a anlatın.  Deniz'in müzik grubuna girdiğimden beri benimle konuşmuyor ne zaman tekrar yakın olsak ya Deniz arıyor ya da provalara gitme zamanım geliyor Asal yine sinirlenip konuşmuyor.  Ama onun yüzünden olmuştu bana ve sesime güvenmemişti,  eğer güvenseydi şimdi kendi grubumda olacaktım. Kalbimi kırmıştı ve bunun için ondan ne özür dileyecektim ne de geri adım atacaktım.  Onu ne kadar sevsemde benimde bir kalbim vardı 16 yıldır paramparça olan.

"Annem içeride mi Masal"

"Melek teyzem bize gitti ev boş yavrum. "

" Yavrum mu? Ev boş mu?  Beni kendi evime mi attın Masal" ikimizde gülmeye başladık.  Bu uzun zamandır nadir olan gerçek gülüşlerimdendi.  Zaten Masal'ı ne durumda olursam olayım yüzünü görünce bile bir güven geliyordu iyi hissediyordum.

"Hadi hazırız gidelim. " yavaş adımlarla odamdan çıktık. Merdivenlerden inerken hafif bir baş dönmesi hissettim ve son basamakta dengemi kaybedip yere düştüm. Masal yanımda cırlamaya başladı.

"Hale iyi misin noldu bir şeyin var mı?  Hastaneye gidelim mi?"

"İyiyim Masal bir şey yok takıldım sadece." Masal yerden kalkmama yardım ederken sol ayağımın acıdığını hissettim ve tabii bu yakın arkadaşımın gözünden kaçmadı.

" Gel bak basamıyorsun işte bir doktora gidelim baksın. Eğer kötüyse pa-  yani şeyi alışverişi iptal edebiliriz. " aslında o kadar kötü değildim sadece daha yavaş yürümek zorundaydım o kadar.  İşime de gelmedi değil Masal alışveriş yaparken bir oraya bir buraya hızlı hızlı gider şimdi benim için yavaş olmalı.

" Hayır Masal iyiyim geçer hem şimdi. çıkalım hadi." telefonumu ve diğer gerekli eşyalarımı aldıktan sonra beni kapıda bekleyen Masal'a  doğru yavaş yavaş yürüdüm.

"Deniz'i ara alışveriş merkezine gelsinler bal surat"

"Fındık faresi, Deniz gelirde Enes gelmez ki." Masal'ın en son Enes'le yakınlaşması hastanedeki öpüşmeleriydi ve Masal o günden sonra Enes'e daha çok bağlanmıştı. Bir nevi benim onların grubunda olmam işine geldi çünkü ne zaman provaya gitsem Masal da benimle gelip Enes'i gözleriyle yiyordu. o günden sonra o konu hakkında konuşmadılar daha doğrusu hiç konuşmadılar küçük bir selam veriyorlar birbirlerine o kadar. Asal ve benim gibi. İkimizinde aşk hayatı çok iyi sayılmazdı.."Gelir o merak etme beni tek bırakmaz aşkım."

Çocukluk Aşkı | HasalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin