Capitolul 5 - A câștigat o luptă dintr-un posibil război...

533 30 29
                                    

Blondul ajunse în fața școlii și își sunase între timp și bodyguard-ul.

Prima zi a lui a fost de-a dreptul ciudată. Nu știa dacă ar trebui să se bucure sau fie posomorât. Adolescenții l-au primit frumos, așteptându-l chiar în poarta școlii, dar mulți nu au vorbit cu el, însă și-a făcut minim un prieten, a fost acaparat de o nebună și a descoperit regina locului, care după părerea lui, era cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o.

În plus, el consideră că dacă o va cuceri, el va fi regele liceului. El va domina, iar ea va fi puțin mai jos și îi va admira frumusețea sedusă.

O gașcă de fete destul de mare îl readuseră în realitate. Șușoteau ceva uitându-se la el. De fapt, îl bârfeau.

Dar prințul nostru nu putea să stea să se prefacă că ele nu există sau ceva de genul și le atacă, venind spre ele.

Își trece mâna prin păr încet, folosind mișcarea lui obișnuită de pe podium.

Avu imediat un succes, folosind doar limbajul trupului.

Adrien își pune două degete pe buze și se apropia zicând:

- Vă deranjez doamnelor?

- Deloc!-spune o fată roșcată, care pe urmă se înrosește și își bagă privirea în pământ.-

Dar băiatul nostru nu putea lăsa lucrurile așa:

- Hei, nu te rușina, altfel, eu voi fi cel mai rușinat și nu prea îmi va place.

După ce grăi acestea, Adrien lua mâna roșcatei și o sărută rapid, iar o parte dintre fete chicoteau, altele o fulgerau pe mica roșcată.

Dar, ce surpriză minunată, ea se trezi comentând:

- Nu o fi eu regina sau Lila, dar nu merg jocurile tale pe mine.

- Draga mea, ar trebui să fii fericită că un model ți-a sărutat mâna ta scârbos de simplistă și banală. Dar se pare că tu încă ai speranțe să domini, haha. Du-te și te culcă, dacă nu vei face asta, voi considera că ai probleme cu capul.- O voce necunoscută își marcă prezența, care îi făcu pe ceilalți prezenți să se simtă jenați.-

Toți își mutară privirea și apăru în peisaj o șatenă înaltă, slabă, cu părul lung și cu un breton în linie. Ochii ei erau verzi amestecați cu un maroniu, care îți indicau la prima vedere că nu era o persoană chiar bună.

Nimeni nu ar fi trebuit să-i spună lui Adrien cine era, căci și-a dat seama singur: Lila Rossi. Cea care a postat videoclipul. Singura dușmană a reginei lui. Persoana urâtă de toți și de toate pentru lucrurile rele pe care le face.

Va fi oprită. De el. El va fi eroul.

- Ce s-a întâmplat, Rossi? Vrei să scapi de ea? Te deranjează prezența ei sau...? Pe mine, nu. Cu toate că ea a spus o jignire asupra mea, eu nu scap de ea, pentru că nu mă deranjează sau interesează. Tu te pierzi și nu mai ai mult în liceul ăsta. Și chiar eu am să scap de tine.

Cei prezenți au început să aplaude și să-l ovaționeze pe Adrien, care era destul de satisfăcut pentru că o doborâse pe vipera liceului.

- Voi chiar îl credeți? ASTA A FOST PRIMA LUI ZI ȘI VĂD MULT TUPEU! Nu-ți poți face o părere atât de repede și dacă erai inteligent, nu te luai după spuse și încercai să afli adevărul.

- Nu-i nevoie să încerc ceva necalitativ când am și recenziile. Irosesc timpul.

- Nu are rost să continui, căci nu prinzi aluzia. Dar, când vei prinde aluzia, te voi aștepta.-Șatena se apropie de el și îi mângâie pieptul.-

- Sper că nu văd ce trebuie.-Scârbit îi ia mâna șatenei și îi șoptește la ureche, cât să audă și ceilalți:- Du-te și te culcă că ai obosit de la atâta alergătură după băieți.-

Toți au izbunit în râs, iar Lila pleacă înfrântă, victoria fiind a leopardului, Adrien.

În scurt timp, își face prezența blunetta, care văzuse totul din umbră și îi întreabă pe câțiva ce se întâmplase și începu încet să mediteze. Nu-i plăcea planul blondului de ai câștiga elevii. Dacă dorea să fie președinta consiliului de elevi, trebuia să facă ceva.

S-a îndreptat spre Adrien, care vorbea cu niște boboace. Adevărul e că a ezitat, dar și-a amintit că ea nu este o persoană care să renunțe.

- Trebuie să vorbim.

je t'aime // Miraculous Ladybug F.FWhere stories live. Discover now