Capitolul 2 - „Nu o pot face geloasă cu prietenele ei"

739 39 5
                                    

- Ai să vezi tu... E doar începutul. Și la sfârșit, vei șopti „je t'aime"...

- Pas.

Răspunsul fusese atât de rece și scurt spus, încât blondului încă i se mai mișcau rotițele. Dar la un moment dat, izbucni:

- De ce? Sunt atrăgător, frumos, model, am note mari și...

- Nu asta contează.-Blunetta se așează în a doua bancă, în același loc, de doi ani, dar nu-i pasă prea mult unde stă, dacă poate fi atentă la ore.-

Blondul nostru, cum este el mai „curajos", se așează lângă ea și după cinci secunde se simți pe jos, pe podea.

- Am să-i zic dirigintei și directorului despre ce tocmai ai făcut.

- Știu că nu vei spune.

Adrien era uimit de fata de lângă el. „Cum de știe atât de multe și poate să-mi facă față? E atât de rece, dar atrăgătoare. Am să-o prind în plasa mea, unde se va ruga ca un peștișor să-i dau drumul. Vei vedea tu, fato cu părul albastru căreia nu-i știu numele."

- Ăă... Îmi știi numele, dar eu nu-l știu pe al tău.

- De ce ar trebui să îl știi?

- Pentru că ți l-am spus pe a meu.

- Tu ai spus de voie bună, nu de obligație și consider că ar trebui să fac și eu la fel. Îmi folosesc dreptul.

Acum, blondul stătea în pragul ușii, pregătit să plece învins.

- Trebuie să mă duc la secretariat...

Nu primise niciun răspuns. Secundele treceau și nimeni nu spunea nimic. Marinette își vedea de treabă cu un carnețel și cu un creion, părea că nu-l vede pe Adrien. El stătea mut acolo și o privea, dar hotărăște să spună ceva, încercând să doboare tensiunea din aer pe care numai el o simțea.

- Nu știu unde este secretariatul.

Marinette deschise gura să spună ceva, dar vocea pițigăiată a unei fete se aude răsunând:

- Adrien, nu știi unde e secretariatul? Te ajut eu!

Fata cu ochii azurii recunoscu glasul într-o clipită și ochii i se mărise când o văzu atât de aproape de băiatul blond care era mai înalt decât ea cu aproape două capete. Dar reacția ei a fost văzută și de blond, care imediat îi răsărise un rânjet și o luă de talie pe blondă, colega de clasă a lui Marinette, una dintre zisele ei „Bff", pe nume Chloe. În trecut, cele două erau dușmane, motivele nu puteau fi numărate și jucau una împotriva alteia, nu doar un joc din mai multe lupte. Nu, mai multe lupte dintr-un război. Într-o zi, ceea ce era minune, au făcut pace, iar acum se înțeleg bine și nu lasă trecutul să le demoralizeze.

- Hei, Chloe!-Spunea ea cu un zâmbet către blondă, care acum privirea i se mutase de la băiatul chipeș din fața ei, la prietena ei cea mai bună, făcând ca blondului să dispară.-

- Mari!

Blonda fugi repede spre prietena ei, chiar dacă tocurile o încetineau, nu se lăsa descurajată și îl lasă pe Adrien cu ochii în soare.

Marinette se aproprie cu un pas repejor către Chloe, iar ea sare la ea în brațe.

„Mdeci, ele sunt prietene, huh? Nu o pot face geloasă cu prietenele ei, nu rezultă nimic decât o fetișcană cu mâinile pe corpul meu. Va trebui mai întâi să-i cunosc prietenii înainte să fac atacul."

- Mi-a fost dor de tine!

„Și mie de tine! Bleah, ce greață mi se face. Ele chiar țin una la alta? Cine știe poate sunt LGBT... Nu vreau să mă gândesc."

Adrien plecase din sala de clasă ca să caute secretariatul, când simți o mână feminină care îl ținea strâns de încheietură. Când se întoarce, o vede pe aceiași tipă blondă din clasa blunettei. Încerca să ia o postură confuză, ca cele din filmele romance, dar tot ce puteai citi de pe fața lui era scârbă.

- Umm...Ai zis că nu știi unde e secretariatul.-Vocea blondei era timidă, abia o auzeai, dar era prea drăguță în acel moment, pentru ați putea aminti de cât de demon era odată...-

- Când am zis? Nu am zis.

- Serios? Atunci te voi lăsa. Pa, Adrien.

„Sigur că vă uitați la mine urât. De ce am refuzat-o? Mpăi, după și-ar pune în cap anumite lucruri și m-ar cauta, ceea ce nu vreau momentan. Mai întâi, îmi voi face o reputație, o voi păta pe ea, ah, nu-i știu numele, dar dacă o caut pe Instagram sau Facebook, o voi găsi. Va fi a mea. Doar a mea. Nu înțelegeți, nici nu trebuie. Doar veți vedea."

- Stai liniștită, Chloe! El e un băiat din alte milioane. Câteva milioane sunt drăguțe, iar altele sunt nesuferite. Un exemplu e el.

Blondul auzi partea asta din conversație, în timp ce se îndepărta și chiar dacă liceenii se holbau la el, el tot scotea fum pe nas.


je t'aime // Miraculous Ladybug F.FWhere stories live. Discover now