Volumul II Capitolul 1

286 21 20
                                    

America 2019  Hee Yeon POV

  După acel accident am început o viata noua. Adică pur și simplu m.am trezit acum 3 an pe un pat de spital în America cu Cha lângă mine. Mi.a spus ca de acum vom trai aici și vom lasă Coreea deoparte măcar câțiva ani. Asa am ajuns sa fiu directoarea celor mai mari companii producătoare de parfume și haine împreună cu Cha. Pe Iseul am luat-o cu mine dar acum este într-o vacanta cu colegii. Are deja 11 ani și arata destul de bine. A înțeles ca părinții noștri au murit. A fost devastata dar cu timpul am reușit sa o fac sa își revină. Plângem amândouă când ne aducem aminte de tata dar nu mai putem face nimic.

  Fara sa ma mai gândesc am reușit sa scot din faliment afacerile tatei și am început sa le extind în America. Pe cele din Coreea i le.am lăsat lui Jung Su pana când ma voi întoarce... Dacă o voi face desigur.

  Acum a venit o noua zi. Astăzi ma voi întâlni cu Jung Su fiindcă are un parteneriat aici în America și voi fi și eu prezenta. Am decis sa fac un dus apoi sa ma îmbrac asa.

Am iesit și am plecat la companie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am iesit și am plecat la companie. Cha a decis sa își cumpere o casa a ei fiindcă sta cu câțiva prieteni și verișori în ea. Mi.a propus sa stau cu ei însă am refuzat fiindcă sunt foarte concentrata pe companii și învăț pentru Facultatea pe care o fac. Este fără frecventa asa ca îmi este mai ușor pot zice.

  Cu Rin nu am mai vorbit de mult și nici nu o voi face. Ar putea afla jungkook și nu am chef și de el acum.

  Am plecat spre firma în masina mea noua fiindcă cea pe care o aveam a fost drobita în accident.

Ca și înainte îmi place sa conduc repede

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ca și înainte îmi place sa conduc repede. Am rămas la fel doar ca mai matura. În câteva minute am ajuns la compania mea de baza. Se numește H&C'y Company. H vine de la Hee  și C de la Cha iar acel y de la faptul ce pe amândouă ne cheamă și Yeon.

Întru în clădire iar oamenii ma saluta politicos, unii făcând plecăciuni în semn de respect, cei care făceau asta erau coreeni desigur.

  Am întrat în lift și am urcat la ultimul etaj unde se afla biroul meu. Am întrat și acolo am văzut-o pe Cha, Jung Su și... Halsey. Când am văzut-o un zâmbet mi.a apărut pe fata. Halsey este prietena mea bună de aici. Am cunoscut-o acum 3 ani când am ieșit din coma și am început afacerile. Este o marea amatoare a parfumurilor mele.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 09, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

tupeista și băiatul rău /JJK /KTHUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum