hoofdstuk 11

485 14 2
                                    

Eva p.o.v

Ik werd wakker van de wekker, die ik met een klap uitzette. Ik stapte meteen uit bed om onder de douche te stappen, maar toen ik daar aankwam stond Wolfs er al onder. ' Wolfs! Schiet op! ' Wolfs kwam uit zijn kamer gelopen en zei : ' Opschieten? ' vraagt Wolfs. 'Huh?' Breng ik uit. 'Wie staat er dan onder de douche?' 'Maurice zou een weekje komen logeren, weet je nog? En het kwam Haspegouw beter uit als hij gisteren al kwam dus heb ik hem toen opgehaald.' ' Oh ja! Maus, schiet je een beetje op??

Wolfs p.o.v

' En je mag altijd bellen he! ' Zegt Eva. ' Ik zal zorgen dat ik tussen de middag thuis kom en ik ben er om 5 uur weer.' Eva geeft hem een laatste knuffel. ' Kom, we moeten gaan. ' Als we in de auto zitten, zegt Eva 5egen me: 'Is het wel verstandig dat ik nu ga werken? Had ik niet beter een week vrij kunnrn nemen? ' 'Nee!' Roep ik 'we zijn bezig in een zaak en ik heb je nodig.' 'Ja dat is waar maar...' 'Waarom vraag je niet aan Marion of ze een dagje wat met hem wil gaan doen. Vindt ze vast niet erg!' 'Dat is wel een goed idee!' Vindt ze.

Heey allemaal! Bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

Ik ben er achter gekomen dat het voor mij handiger is om kleinere stukjes te schrijven, want dan kan ik meer posten en zijn de stukjes meetsal ook beter.  Ik zak ook nog wel grotere hoofdstukken maken, maar ook veel wat kleinere dus. XXX marjolein

hobbytouw (flikken maastricht)Where stories live. Discover now