Kapitola 6

285 8 0
                                    

Celou pracovní dobu jsem myslela na to co se stalo. Nevěděla jsem zda se tam mám vrátit nebo tam zajít až zítra. Měla jsem mu ještě udělat prohlídku,což zahrnovalo změření tlaku,zkontrolovat srdce+plíce/zrak.
Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla,že to udělám ještě dnes.
Bylo už po pracovní době a tak tu bylo jen pár lidí.
Než jsem se vydala za Buckym,vzala jsem si potřebné věci a šla. Po chvíli jsem už stála před jeho pokojem. Párkrát jsem se nadechla,abych se uklidnila.
Vstoupila jsem dovnitř a uviděla Buckyho stát před zrcadlem kde si holil břitvou jeho ostře tvarovanou čelist. Než to měl hotové tak jsem si stihla připravit věci na stůl. Když už to měl hotové tak si sednul na židli vedle stolu. Nejprve jsem chtěla změřit tlak,musela jsem Buckyho poprosit,aby si vyhrnul rukáv,místo toho si to triko sundal. Měl krásně vyrýsované břišní a prsní svaly. Rozhodně bylo vidět že posiluje. Rozbušilo se mi z toho srdce,párkrát jsem se opět nadechla,abych se zklidnila.
No určitě si všiml že na něj zírám moc dlouho,protože mu na tváři tančil úsměv. Vzpamatovala jsem se a změřila mu tlak. Tlak měl v pořádku a tak jsem se vrhla na měření zraku. Sebou jsem si přinesla Snellonovu tabulku(zrakovou). Podržela jsem ji u zdi a Bucky seděl na druhé straně pokoje. Zrak měl též v pořádku,spletl se jen jednou.
Když jsem mu kontrolovala srdce a plíce,trochu jsem se zpotila. Snažila jsem si ho pořád neprohlížet,ale nešlo to a komu taky jo,když před vámi sedí chlap do půli těla se sexy tělem. Všimla jsem si že má několik jizev,nejspíš po střelbě ale některé vypadali i na bodnutí nožem.
Po celkové kontrole jsem si věci zklidila do kufříku,jenže jsem šikulka a pár věcí mi spadne na zem.
Sehla jsem se pro ně,ale Bucky byl rychlejší a tak je sesbíral a podal mi je.
Poděkovala jsem a uklidila je.
Všimla jsem si že si špatně oholil tvář a nevšimla jsem si že to říkám na hlas.
Koukl se na mě tázavě a tak jsem mu to řekla ještě jednou.
"Tak mi ukažte slečno Blakeová jak se má správný muž oholit,,  pobídl mě a bylo z jeho hlasu slyšet výsměch.
Samozřejmě jsem jeho nabídku příjmula,protože jsem dost často holila otci vousy. Byl to veterán a nemohl do ruky vzít ani břitvu,tak jsem mu s tim pomáhala.
Posadil se na židli vedle umyvadla ja si mezitím sundala doktorský plášť.
Nejspíš jsem to dělat neměla,měla jsem totiž triko s hlubším vystřihem a mě to v tu chvili prostě nedošlo.
Stoupla jsem si před něj a začala jsem mu po čelisti sjíždět břitvou. Po delší době jsem si uvědomila že Bucky jsou pozornost věnuje mému výstřihu,musela jsem se zasmát.
"Pane Barnesi.....co tak důležitého hledáte u mě ve výstřihu?,, zeptala jsem se s úsměvem na tváři,ale stále jsem se soustředila na svou práci.
Bylo vidět že jsem ho zaskočila a lehce se pousmál.
"Ale nic...,, odpověděl mi
Když jsem mu oholila čelist pobídla jsem ho aby se podíval do zrcadla.
"No....musím říct že to nevypadá špatně....,,  řekl ironickým hlasem
Já se samozřejmě zasmála, protože jsem věděla že se mu to líbí.
Sebrala jsem si věci a odešla jsem.
Když jsem odcházela měla jsem pocit že na mě kouká....a taky že ano.

Bylo už kolem půl 8 večer a tak jsem si  zašla ještě do pracovny pro věci a vydala se domů. Byla jsem unavená že jsem padla do postele a usla sem.
"Ještě že byl víkend,,....pomyslela jsem si.

Zakázaná láskaWhere stories live. Discover now