Kapitola 1

611 14 0
                                    

Dnes začíná můj první den v práci-v Hydře. Mám strach,že mě odhalí a zabíjí,ale s tím jsem musela počítat když mě naverbovali. Nemám žádný výcvik špióna,takže netuším čím se(když bude potřeba)budu bránit.
U SSR jsem už rok,opravdu se mi tu líbí.Potkala jsem zde skvělé lidi,ale obávám se že v Hydře tomu tak nebude.
Vystoupila jsem z taxíka před velkou budovou. Přišla jsem k recepční a ukázala jsem jí dopis co mi poslala Hydra. Ve vteřině pochopila o co jde a tak mi řekla ať jdu za ní. Šli jsme k výtahům a tak jsem si myslela že mě doprovodí do mé kanceláře. Bohužel jsem se mýlila a jenom jsme kolem výtahů prošli a šli jsme dlouhou chodbou až nakonec. Byli zde velké, bitelné dveře a vpravo na stěně u kliky byla krabička s číselníkem. Recepční vzala dopis a ukázala na čísla co byli pod podpisem,řekla že to jsou čísla k tomuto výtahu. Zasmála jsem se pro sebe a řekla si že tohle asi výtah nebude.
No zdání klame,zadala jsem čtyřmístný kód a dala potvrdit. Náhle se bitelné dveře otevřeli jako u výtahu,..ano byl to výtah.
Než jsem vešla dovnitř tak mi recepční řekla ať na stejným číselníku namačkám poslední čísla kódu co jsem dostala v dopise. Udělala jsem co řekla a dveře se zavřeli. Cítila jsem jak se výtah rozjel směrem dolů. Po asi 40 sekundách se výtah zastavil a já mohla vystoupit. Vyšla jsem ven z výtahu a jediný co zde bylo byla temná,chladná chodba,která se rozebíhala na obě strany.
Rozhlédla jsem doprava a doleva. Vůbec jsem netušila kam mám jít.
Opět jsem se podívala do dopisu jestli tu není něco napsaného navíc čeho bych se chytla. Nebylo zde vůbec nic a tak jsem šla podle instinktu doleva.
Po chvíli se na levé straně zdi objevili dveře. Na dveřích byl znak Hydry.
''Že by to bylo ono?,, řekla jsem si pro sebe. Zaklepala jsem na dveře.
"Pojďte dál slečno,už jsme vás očekávali,,ozval se mužský hlas.
Neváhala jsem a vstoupila jsem dovnitř. Byla to ohromná kancelář se spousty suvenýrů,obrazů a květin.
Napravo byli police,před nimi byl stůl se spousty papíry a u něho seděl postarší pán v obleku. Před stolem byla kožená sedací souprava.
"Dovolte,abych se představil...jmenuji se John Savery. Jsem zástupce velké organizace jménem Hydra. Jsme rádi že jste se k nám přidala. Rád bych vás tu provedl a ukázal vám kde budete mít místo na vaši práci....takže pojďte zamnou,, pronesl.
Vstal šel směrem ke krbu,který byl u sedací soupravy. Pohnul se souškou u krbu a posunul se,za krbem byla neuvěřitelně velká místnost. Chodili zde lidi v doktorských pláštích a také vojáci Hydry. Vypadalo to že mají na spěch.
Odbočili jsme doprava a šli chodbou.
Zdi byli prosklenné a bylo vidět dovnitř.
V jedné místnosti byla úschovna na různé chemické látky, ve druhé byla střelnice. Došli jsme skoro až na konec chodby a vešli jsme do místnosti se spousty vědeckými přístroji.
"Zde budete pracovat,kolegyně vám přinese potřebné věci. Mezitím si to tu prohlédněte a uspořádejte podle sebe. Hail Hydra,,  zakřičel přes celou místnost až jsem nadskočila. Než jsem stačila něco říct byl už dávno pryč a já byla sama v prosklenné místnosti.
Oblékla jsem si doktorský plášť,dala si své kastanově hnědé vlasy do culíku a srovnala si brýle.
Nebavilo mě být stále v té místnosti a tak jsem si šla zbytek areálu  prohlédnout. Šla jsem nakonec chodby(byla hrozně dlouhá).Na každém rohu byli vojáci Hydry.
Narazila jsem na dveře které nebyli prosklenné jako zbytek. Zajímalo mě co za nimi může být. Když už jsem se pomalu dotýkala kliky někdo na mě začal mluvit.
"Hej co to děláš...tam se nesmí,, ozvala se žena v bílém plášti.
"Ehm.....já...hledala jsem záchod..,, snažila jsem se vymyslet nějakou výmluvu.
"Záchody jsou na druhé straně pro příště...no nic,ty si ta nová že.Jsem tvoje kolegyně,, představila se mi
"Ano jsem ta nová,tak doufám že spolu budeme vycházet dobře,, odvětila jsem
Šli jsme zpět do laboratoře a předala mi kupu papírů na rozbor.

Odtamtud jsem odešla asi kolem 6h. večír. Moje kolegyně není moc na mluvení,snažila jsem se s ní bavit,abych něco zjistila. Ale vždy mi řekla ,že teď nemůže že má hodně práce. No uvidíme jestli zítra bude mít náladu.





Ahoj,doufám že se vám zatím úvod líbí😊

Zakázaná láskaWhere stories live. Discover now