Старе життя повертається?

112 10 1
                                    

Прокинулась я від звуку будильника. Зараз 7:30. Вставши з ліжка, я пішла приймати водні процедури. Після водних процедур, я пішла одягатися. Одягла білі штани, червону майку білі балетки. Розчисала волосся, зробила хвіст. Я готова. Взяла валізи, вийшла з номер готеля.

В аеропорту я сіла в літак. Через 10 годин. Я приїхала в Америку, в моє любляче місто Форкс. Відкривши двері будинку, я зайшла.

В будинку зовсім нічого не змінилося, лише те, що на стінах висіли картини. Я занесла валізи, поклала на підлогу. Пішла на другий поверх. В цей час Ніка мала бути на роботі. Я зайшла в свою кімнату. Стіни були в білому кольору. Ну, не дивно хто їх міг перемалювати. Сівши на ліжко, я згадала як тут виросла і що тут було. Мій дім, мій світ.

В кімнату зайшов Микола, хлопець Домініки.

—Привіт.

—Привіт, а сестра в компанії?

—Так, Анабет може тебе відвезти до неї? Вона хотіла з тобою поговорити.

—Добре, але я переодягнуся?

—Я тоді буду чекати тебе на першому поверсі.-він вийшов.

Я переодяглася в чорний комбінізон, чорні туфлі. Вийшовши з кімнати я спустилася на перший поверх, де вже Микола зачекався.

Ми вийшли з будинку. Микола сів в машину, і ми поїхали. Дорога була не дуже довгою, хвилин 25. Приїхавши, Микола поїхав і лишив мене саму. Зайшовши в компанію, я побачила як на мене дивилися люди. Їхні лиця я знала, але я йшла гордо.

Зайшовши в кабінет сестри, на мене чекало здивування. Домініка з кимось говорила. Чоловіча стать стояла спиною до мене. Коли Ніка мене замітила, то повернувся чоловік.

—Анабет?-запитав чоловік. Це був Ян.

—Ян? Ви що тут робите?

—Я тут працюю.

І тут втрутилась сестра.

—Аня, тебе багато років не було, і багато чого змінилося. Я так поняла ви знайомі?

—Ми познайомились в музеї в Ріо-де-Жанейро.

—Я так і подумала. Можите йти.

Він пішов. Я лишилася сам на сам з Нікою.

—Микола сказав, що ти хочеш зі мною поговорити. Я слухаю.

—Присядь.-я сіла.

—Ну?

—Сестричко, не хочу тебе ображати, але тобі потрібно розвіятись. Наприклад піти в клуб, познайомитись з якимось хлопцем можна...-і тут я перебила.

Одне серце, два життя!Where stories live. Discover now