39.dio

1.7K 67 8
                                    

~Kolo srece tako lako se okrece - T.B.~

Posto su i Neymar i Samantha previse tuzni da bi pricali sto im se desava u zivotu,ja cu vam pricati dok oni ne skupe snagu.

Znaci stali smo tamo kada Neymar izlazi iz svlacionice gde je imao priliku da poprica sa Samanthom.Totalno je slomljen,ne razume zasto je na trenutak pomislio da ga je ona ipak volela.Prosto ne razume.Shvata svoju gresku i odlazi odatle.Pozdravlja Marcela i ostale i sa Danijem se upucuje prema hotelu.I dalje samo vlada tisina.Ne zeli da prica ni sa kim.Prosto zeli samo da igra nogomet.Jedinu stvar koja mu je preostala u zivotu.

Njegova porodica je veoma zabrinuta za njega.Nikada ga prije nisu jos videli u ovakvom stanju.Uvjek je govorio "Ako me danas vidite tuznog,bez osmjeha.Znajte da cu se vec sutra smejati.Prosto sam takav.NJR"..ali ovaj put nije bilo tako...Ovaj put je i drugi i treci dan bio bez osmjeha.Nekada bi sa vrijemana na vrijeme nabacio neki osmeh.I to samo tada kada se igrao sa malenim Davijem.

Samantha dobija svu paznju ovoga svjeta od Jamesa,ne skida oci on sa nje.Cuva je u svakom trenutku.Udovoljava joj u svemu,sto ona pozeli odmah to i dobije.Vjerujem da time prikriva svoju tugu,glumi da je  srecna.Ali nije...Zasto to kazem?Zato sto po ceo dan se zeza se Jamesom.ali prije nego sto legne da spava izvadi Neymarovu sliku iz ormarica i poljubi je.Svaki put joj suza sklizne  niz obraze.Pati..i previse..Samo sto ona sva svoja osjecanja prikriva u sebi..Ne zeli da prizna da joj i previse nedostaje decko koji joj je slomio srce.

Dani i dani prolaze vec..Neymar vredno trenira i trudi se da sto bolje odigra svaku utakmicu.Dok Samantha uziva sa svojim dragim Jamesom na njegovim treninzima,takodje se sprema i za ispite.Uskoro pocinju.Ipak i dalje razmislja o tome ko li joj je smestio vezano za Neymara..za ovih par dana je uspjela da se pomiri sa Lucy.Sada su ponovo frendice,ipak izmedju njih nije sve isto kao prije.Sto mozemo da shvatimo,jer je ipak Sam sumnjala bas na Lucy da je ona rekla sve Neymaru.No,mi znamo da to nije bilo tako...Samo jos da to i Samantha shvati...

01.10.2014 veoma zanimljiv dan,mogu vam priznati....Samantha se pakuje,oprasta od momaka iz Reala.Grli Lucy govori joj koliko ce joj nedostajati i da ce se truditi da sto prije ode kod nje u posetu,u Englesku.Zeli joj svu srecu ovoga svijeta sa Oskarom i mi se nadamo da ce i tako i biti.Da ce oni stvarno biti srecni.Njeni roditelji nisu na aerodromu,znate zasto??Zato sto njena rodjena majka ne zeli da je vidi..Samo zato,jer je napustila pravu priliku.Pravog bogatog i zgodnog decka.Odlazi iz Madrida.zapravo odlazi iz Spanije.Nova lokacija je upravo Dortmund.Da,mjesto gde je Marco..Dosada je plakala na ramenu Jamesa,na cijem ce sada?

Vjerujem da se sada pitate kako onda Neymar upada u ovu cjelu pricu?Ako ce ona na nekih 1600 km biti udaljena od njega?!Pa spajaj ih samo dvije stvari.A to su nebo i obecanje koje su dali jedno drugom.Obecanje da ce njihovo zauvjek,zauvjek trajati.

Sam ulazi u zrakoplov,tako da mozemo da kazemo da je kocka bacena.Igra pocinje...Borba protiv proslosti,borba protiv ljubavi koju osecaju jedno prema drugom.Da li mogu da zaborave na sve lazi i prevare,da bi posle svega mogli da budu srecni zajedno?

_______________

02.10.2014 Dortmund-Moj stan

/PRE NEGO STO BILO KO SPOMENE MARCA..NE,NECE BITI U PRICI.IAKO JE SAM U DORTMUNDU.../

Nocas sam stigla u Dortmund,tako da mi se jos nikako ne ustaje uprkos tome da je sada vec 2 h..Ne zelim...Aaaa protegla sam se,te laganim koracima krenula ka kupaonici.Obukla sam nesto na brzaka,te otisla do kuhinje nesto da spremim da jedem.

Sjetila sam se da bih trebala da odem po svoje knjige i po jos neke stvarice,koje mi je Marco prosledio na adresu koju sam mu rekla.

Prvo sam razmisljala da li da idem taxijem,onda sam se ipak odlucila da idem peske.Taman da se malo prisetim,kako je ovde ustvari sve ljepo.

Nikad ne reci nikad! /2014/Where stories live. Discover now