5

25 0 0
                                    

Ve Onur, Ece'nin halinden şüphelenmistir. Çünkü evde davranışı ve şirkette davranışı çok farklıydı. Onur asansöre binmeden önce şunu farketmiştir. Şirketteki bütün kızlar Onur'a baktığı gibi, şirketteki bütün erkeklerde Ece'ye bakıyordu tabi Onur kıskançlıktan deliye dönmüştü. Ve yukarı çıktıklarında Onur'un acil bir toplantısı cıkmış ve Ece'ye burdan başka hiç bir yere gitmeyeceğini söylemiştir. Ece, Onur'a cevap olarak tamam demistir. Onur dışarı çıktıktan sonra Ece Onur'un çekmecelerini karıştırmaya başlamıştır ve bir kaç çekmecelerden sonra bir dosya içerisinde A4 kâğıda yazılı yazılar bulmuştur. Alıp eline okumaya başlamıştır.
"Onur oglum sen Ece'yi istedigin sekilde kullan ister döv ister söv sonucta o senin karin oldu artik. annesini kafana takma onu ben hallediyorum Ece, Onur u sevmediğinden boyle diyor felan diyorum. Oda hemen inanıyor. Oğlum istersen sen baska yere taşın orda Ece 'ye istediklerini daha rahat yatırabilirsin sonucta ordada annesi olamıyacağı icin oglum bu arada torunuda yakında isterim." Diye bir not yazmış. Ben şok olmuştum başımdan aşağı kaynar sular dönmüştü. Çünkü bir kadin, bir kadının tecavüz edilip, şiddet yemesine göz yumuyor olamazdı. Hemen diger nota başlamadan Onur kapıyı açıp içeri girdi ve benim bu notları okuduğumu gördü. Bana bağırarak "sen naptığını sanıyorsun" dedi. Ben elimden kâğıdı vermedim. Hızlıca çalışma masasının arkasından dolanarak kapıdan dışarı çıkmayı başarmıştım. Ve dimdirek asansörle aşağı inip annemin yanina gitmek için koşar adımlarla dışarı çıktım merdivenden inen Onur'da pesimden gelmeye başladığını gördüm. Ben koşmaya başladım. O da koşmaya başladı illaki onun adımları daha büyüktü ve yanıma dogru yaklaşmaya başladı. Ve yol ana caddeye çıktı arabalar çoktu ve hızlıydilar. Ben beklemeden karsiya gecmek istedim. Ve tam yolun ortasına geldiğimde sağ tarafima baktığımda hızla gelen bir arabanın bana çarptığını hissettim.
Onur koşarak yanima gelmiş ve beni kucağına almış ve şirkete götürmüştür şoförlerden birisine arabasını acil getirmesini söylemiştir. Şoför arabasını gitirişlik beni arka koltuga yatırmıştır ve beni dimdirek özel hastaneye götürmüş. Onur, aileleri arayarak durumu haber vermiş. Aileler yarim saat geçmeden hastaneye gelmişler. Aradan 2 saat geçmiş ben gözlerimi açmaya başladım ve kendime geldim doktor bu haberi hepinizin icinde vermesi gerektiğini söyledi. Herkes yanima gelip doktorun ne diyeceğini merakla bekledi. Doktor gülümseyerek odaya girdi ve bana ve Onur'a bakarak "gözünüz aydın bebekiniz oluyor" dedi. Herkes orda mutluluktan çığlık atarken ben ağlamaya başladım çünkü sevmediğim kişiden çocuğumun olmasını istemiyordum. Doktorun yanina gittim ve çocuğu aldırmak istedigimi dedim. Doktor "tamam" dedi ve elinde bir kagitla geldi bana bu kâğıdı imzalamayı karsiliginda cocugu alıcağını söyledi. Şüphesiz şekilde kâğıdı imzaladım. Ben annemle sohbet ederken doktor Onur'un yanina giderek onunda kagidi imzalamasini yoksa çocuğu almayacağını söylemiştir. Onur şaşkın şekilde
-Ne çocuğu aldırmaktan bahsediyorsun sen doktor diyerek adama bağırmıştır.
Doktor:
-Efendim eşiniz yanima geldi ve çocuğu aldırmak istediğini söyledi. Bende kabul ettim ve kağıt getirdim imzaladi hatta bakin efendim burda imzası
Onur sinirli bir sekilde Ece'nin kolundan tutup bos bir odaya götürdü. Ve kapiyi kapatıp kitledi. Eceyi duvara yaslayıp kollarının arasına aldı sinirli bir sekilde neden çocuğu aldırmak istediğini sordu. Ece senden bir çocuğum olmasını istemiyorum senden nefret ediyorum demiştir. Bunu duyan Onur'da sinirli haliyle bir tokat yapıştırılmıştır anında yere düşen Eceyi yerde dövmeye başlamıştır.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ZORAKİ EVLİLİKWhere stories live. Discover now