-3-

46 0 0
                                    

-Ve yatip uyumuşlar. Ve Ece sabah Onur'un "Günaydın Aşkım" mesajiyla uyanmıştır. Elini yüzünü yıkamıştır. Aynaya bakışlık dün geceden ağlaya ağlaya morarmış olan gözlerini fondeten ile kapatmayi başarmıştır. Ve sonra kahvalti yapip hazirlanmaya başlamışlardır. Gelinligi giydiginde saat 13.50 dur. Sonra evde makyaj yapimi, saç yapımı vs. Şeylerin bitimi ise saat 15.10 dur. Onur eve gelip Ece'yi alarak fotograf cekimine gitmişlerdir. Fotograf cekimden sonra dimdirek düğün salonuna gitmislerdir. Ve o gün düğün 23.40 da bitmiştir. En son olarak gelinin annesi babasi, damadin annesi babasi kalmıştır. Gelin ve damat 4 büyüğünün elini öpmüş evlerine gitmişlerdir. Ece evin içine girmek istemiyor çünkü Onur'dan korkuyordur ona zarar verecegine inaniyordur. Ve Onur'a girmek istemediğini, Babasının evine gitmek istedigini söylemiştir. Onur ise bunun imkansiz olucağını ve kendisinin oldugunu söylemiştir.
Hala girmemekte ısrar eden Ece'yi bileğinden tutarak sert bir sekilde eve sokup yere düşürmüştür. Onur Ece'ye kendisiyle birilikte olmak isteğini sunmuştur ama Ece bunu kabul etmeyip kaçmaya çalışınca Onur zorla tecavuz etmiş ve şiddet uygulamistir. Onur'dan çok korkan Ece bir daha bu eve gelmemeye ve Onurdan bosanmaya karar vermiştir. Ve düğünden 1 gun sonra annesi ve kaynanasi çeyizlik için Ece'nin yanina girler. Annesi Ece'nin yüzüne ne oldugunu sorar. Ece ise Onur tarafindan tecavüze ve şiddete maruz kaldığını bir daha onurla yaşamamayı, Onur'dan boşanmaya karar vermiştir. Annesi ve kayinvalidesi Onur'la konuşup bir daha böyle bir sey yapmamayı tembih etmeyi sunmuştur. Dilber hanim bosandiklari anda size yüklü miktarda bir para vermemeyi ve bosanma davasinin en az 5 yil süreceğini aydınlatmıştır. Bunu Ece tekrar düşünmüştür ve tamam demiştir. Ve çarşıya çeyizlik amacıyla çıkmışlardır.Ece çeyizlik takimlari seçerken Dilber ve Güllü hanim Onur'la konusmuslardir ve Ece'nin Onur'dan çok korktugunu söylemişlerdir. Onur'da sarhoş olduğunu istemsiz sekilde yaptığını ve korkmasi gereken bir kişi olmadigini söylemiştir. Ve akşam vakti olup Onur Dilber ve Güllü hanımı evlerine birakip kendi evlerine gitmislerdir. Ece korkulu bi ifade ile
-kizdin mi bana? Sorusunu yöneltir
-yok hayır kizmadim der ama icindende Ben sana kızdın mi, kizmadin mi sorusunu eve gidelimmide gostertirim mırıldanır. Ve evin önüne geldiklerinde Onur hizli bir tavirla arabadan inerken, Ece'de sakince arabadan iner. Ve onur arabayı kitleyip eve gireceğini söyler. Ece'de kafasını sallayıp "tamam" der.
Ece yedek kapıyı acar ve içeri girer. Girdiğinde dimdirek merdivenleri çıkarak yatak odasina girer. Ve arkadan Onur'un kapı kilitlediği sesi duyar. Korkuları artmaya başlar. Ilk önce duş alır ve banyodan dışarı çıkmak icin bornozun banyado yok olduğunu tek çare Onur'dan isteyeceğini aklindan geçirir ve cesaretlenerek ister.
-Onur bornozumu verebilirmisin? Der.
-Tamam karıcığım diyerek merdivenleri çıkar.
Eceye bakmadan bornozu verir ve dışarı çıkar. Ece ben aşağıdayım pijamalarını giyip aşağı gelirmisin tatlim der. Ece "tamam" der. Pijamalarını giyinip aşağı iner. Onur:
-Seninle bir şey konuşacağım, geç koltuga otur der.
Ece tamam der ve tekli koltuga oturur. Çünkü onunla yan yana olmaya hala cesareti yoktur. Onur'da içecek bir şey getirir. Ve Onur cifli koltuga yüzünü Ece'ye dönerek onunla konuşmak istedigi konuyu açar.
-Ece ben seni çok seviyorum. Geçen gün içkiydim sana o kadar kotu bir davranista ve siddet uygulamak benim yapabileceğim bir hareket değil. Lütfen beni yanlis anlama der. Ece'nin yavaş yavaş gözünden yaşlar akerken
-Bak Onur ben seninle severek yada mantık evliligi yapmadim aksine zorla evlendirildim üstelik para karşılığında der. Lütfen benden seninle ayni yatakta paylaşmayı hatta ayni koltukta oturmayi bile bekleme der. Ve başka odada yatmak için merdivenlere dogru gidiyordu.
Onur'da baya sinirlenmiş, gözü dönmüş bir şekilde Ece'nin bileğinden sıkıca kavrayarak ona bir okkalı tokat yapıştırır. Ece bu tokatla yere düşerken Onur hala bileğinden sıkıca tutuyor ve bırakmıyordu. Onu bileginden tutarak ayağa kaldırır ve tekrar yere düşer. Tekrar bileğinden tutarak kaldirir ve bu seferki tokati en ağır sekilde olur ve koltuga düşer. Ece baygın halde hic bir sekilde karşılık veremektedir. Onur Ece'nin bacaklarının üstüne oturur ve arkadan saçını kavrayarak cekmeye başlar.

ZORAKİ EVLİLİKWhere stories live. Discover now