-5-

35 0 0
                                    

Onur annesigilin sesini duyunca Ece'yi dövmeyi bırakmıştır. Ece ayaga kalkarak Onur'a sen den nefret ediyorum demis ve odadan dışarı çıkmıştır Onur sinirlenerek elini sert şekilde duvara vurmuştur. Sonra Onur'da dışarı çıkmış Ece'ye durmadan sinirli sekilde bakıyordu. Doktor gelir ve aksama taburcu olucağını söyler ve doktor gider. Saat 17.30 olur ve sekreter gelip taburcu işlemeleri yapmak için Onur'u çağırır. Onun taburcu işlemleri yapıp geldiğinde Ece'yi odada göremez, Ece'nin kaçtığını düşünerek kapidan çıkmaya yönelir o arada karşıdan Ece'nin geldigini gorunce sinirleri azda olsa sakinleşir. Ece odaya girdiğinde bir daha kendisinden habersiz hic bir yere gitmeyeceğini söyler hastaneden çıkıp eve gelirler Onur Ece'yi karşısına alır ve konuşur bir daha "sana asla şiddet uygulamıyacağım" der. Ece buna inanmaz ve alaycı bir sekilde "hehe" der ve yukarı cikar. Onur,Ece'ye süt ısıtmıştır yanina götürmüş sütü içmesini söylemiştir. Ece sütü bitirip uymuştur yanınada Onur yatmış ve uymuştur. Aradan 1 hafta geçmiştir. Onur, Ece'ye iyi davranıyor idi. Lakin bu gün kötü davrandi hatta Ece'ye şiddet bile uyguladı. Çünkü Ece uyurken Onur Ece'nin telefonunu karıştırmaya başladı. Onur işe gidince Ece eline telefonu aliyor ve erkek arkadasiyla yazisiyordu. Onur buna az kızdı Onur'u deli eden sebeb erkek arkadaşı Burak'la kaçma planları yapıyordu. Bu mesajlari Onur görünce Ece'yi şiddetli bir şekilde dovmeye başladı çünkü her defasinda Onur, Ece'ye aşık olduğunu, kendisine bir şans vermesini istiyordu verirse çocukları dünyada mutlu mesut yaşayacaktı lakin sans vermeyip burnunun dikine giderse çocukları mutlu olmayip annesine yada babasina düşman olarak büyüyecekti.
E

ce bunun böyle bir şey olamıyacağını çocuğu ve kendisini öldüreceğini söyledi. Söylediği anda Onur Ece'nin boğazını sıkarak boyle bir sey asla yapmayacağını yaptığın anda elinden kurtulamayacağını soyledi. Ece korkmuyordu artık çünkü kendisine deli gibi aşık oldugunu biliyordu ve seven kadina böyle bir şey yapacağını ummuyordu. Onur Ece'nin boğazını bıraktı. Ece'ye sırtını dönerek yattı. aradan 6 ay geçmiştir. Çocuk 7. 5 aylıkolmuştur. Ece Onur'un karşına geçerek çocuğun senden olmadığını, Burak'tan olduğunu söyledi. Bu cümleyle Onur Eceye aşırı sert bir sekilde tokat vurdu, Ece yere sert bir şekilde düştü. Onur dakikalarca Ece'yi dövdü ve elini yumruk şeklinde yapıp duvara sert bir sekilde yumruk atti. Sonra Ece'nin kolundan tutarak kaldırdı. Her tarafı mosmor olmuştu. Onur Ece'ye 5 dk da kıyafet giymesi icin musade verdi kendisi buarada tuvalete gidip yüzünü yıkadı. Ece üstünü giyinmemişti biyere gitmek istemediğini söyledi Onur böyle bir şeyin asla olmayacağını ve üstünü giyip hasteneye gitmemiz gerkiyor dedi. Ece:
-Neden? Dedi.
-Onur DNA testi yaptıracağını cocugu kimden olduğunu örenmek için hastaneye gidiceni söyledi.
Ece üstünü giyip hastaneye gittiler ve DNA testi yaptilar kâğıtta sonuç olarak çocuğun %99.9 Onur GÖKTÜRK''ün çocuğu diye yazıyordu. Aradan 30 gün daha geçer. Kızlarının ismini belirlerler ismi"AYLA" dır. Ve Ece'nin karnı büyümüştür. Bir gün Onur'un acil işe gitmesi gerektiğini soyledi ve dimdirek annesini aradi ve Ece'nin yanina gelmesini istedi anneside tamam dediler ve telefonu kapattılar. Onur dosyasini evde unuttuğunu farketti ve geri eve girdi. O arada Ece yerde yatıyordu Onur Eceee diye bağırarak yaninda diz çöktü ve yerde duran 1 sise ve hapları gördü Onur Ece sen ney yaptin diye kucağına aldıve kapıya dogru yönelirken annesi geldi annesi Eceyi kucağında görünce noldu diyerek sordu onur intihara kalkışmış ve acilen hastaneye goturmesini söyledi. Onur sofor koltuğuna annesi on koltuğa ve ece'yide arka koltuga yatırmışlardı. Hastaneye geldiler ve ecenin midesini yıkanması ve erken doğum olmasi gerektigini söyledi onur tamam dedi. midesi yıkandı. Sonra dogum için ameliyathaneye aldılar ve artik kizlari doğdu. onur cok mutlu olmuştu. Sonra 1 gun hastanede yattilar ve 2 gun taburcu olmak üzere Onur taburcu islemlerini halletmeye gittmisti. Ece'de bebeginin yanina gidip kaçmaya karar verdiler ve basardilar. Onurdan kaçmışlardı. Onur odaya geldiginde Ece'yi bulamamış ve bebeginin yanina gittigini sanmıştır lakin orayada bakmis ve ikiside yokmus dimdirek danismanin yanina gidip "kahverengi saçlı, acik kahverengi gözlü, 167 boylarinda, elinde bir kiz bebek olan kadin gordunuzmu demiştir. Danışman yaklasik 10 dk önce kucaginda bir bebekle hastaneden cikarak gitti dedi.
Onur Ece'yi aramaya başlıyorama bulamıyor aradan 3 ay geçiyor Ece'ye arkadaşından bir düğün davetiyesi geliyor ece bunu kendisine sahip cikan Caner'e diyor. Caner hava degişikliliği olur gidelim dedi. Ece tamam o zaman giyecek kıyafetim yok benim yarin çarşıya giderim dedi. Caner tamam gidebilirsin elbet ama lütfen dikkatli ol ha bide ne zaman saat kacta dedi Ece 2 gün sonra akşam saat 19.30 da başlıyacak dedi.
Caner tamam neyse ben yatmaya gider eceye iyi geceler Ayla'yıda öpüp öyle gitti. Yarin oldu. Ece, Ayla'yıda alıp çarşıya gitmeye yola koyuldu. Çarşıda, karşıdan karsiya geçerken,---- siyah bir arabanın içinde Onur'u farkeder. Kucağında Ayla'yla oradan uzaklaşmaya çalışıyor. Onur sarhoş halde, arabayi beli benzer park edip Ece'ye bağırıyor. Ece kaçma kurtulusun yok sen benimsin benim kadınımsın çocuğumun annesisin diyor. Ece arkasina bakmadan kaçıyor. Onur daha hizli kosmaya basliyor ve Ece'yi yakalıyor. Duvara yaslayip benden kurtuluşun olmadığını söylemiştim diyor Ece ağzının kokusundan tiksinerek senden nefret ettigimi seninle ayni evde yasamak istemiyorum diyor o sırada Onur'ungozleri bebegine kayiyor. Tam kizini öpmeye çalışırken Ece kurtuluyor çünkü Onur'un sarhosluktan ayakta duracak hali yoktu. Sonunda tekrar basardilar. Alışverişi yapıp evin yolunu tuttular. Tam çarşıdan çıkacakken onur onlari bekliyordu onur ecee diye bağırdı ece duymamış numarasi yaparak hizli adimlarla yoluna devam etti. Onur eceyi tutarak
" senden özür diliyorum. Sana yaptiklarimi bir daha asla ve asla yapmayacağım, sadece bana kızımı göster yoksa velayet davası açıp kızımı senden alacağım der."
Ece ise:
"Kızımı sana asla vermeyeceğim o senin kızın degil o benim kizim diyor." Onur sakınbir şekilde tamam diyor. Onur onları serbest birakip oradan uzaklasiyor.
Yarın oluyor dugun için hazirliklar başlıyor.

ZORAKİ EVLİLİKWhere stories live. Discover now