killers?

467 18 2
                                    

Luke

Boynumu sağa ve sola yatırıp boynumu kutlettim.
"Şimdi Sarai. Bu aldığim elbiseyi giy. Içinde ayakkabı da var." Elimdeki poşeti ona uzattım.(elbise medya)
Odaya gider giyinir ve makyajını yapar.

(elbise medya)Odaya gider giyinir ve makyajını yapar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Yukarıdaki makyaj)
Odama geçip takımımı giydim.
Aynada kensime bakarken onun sesi geldi.
"Luke?" Arkamı döndüm. Gözlerimi ona kitledim. Kalbim durmuş gibiydi. Dilim tutulmuş ellerim kitlenmişti. Çok güzeldi.
"Ben hazırım Luke." Ona gulümsedim.
"Muhtesem olmuşsun." Kapı çaldı.
"Sanırsam misafirlerimiz geldi.ilk önce şu tektaşı tak sarai." Yüzüme baktı.
Belinden tutup aşağı indik. Kapıyı açyım 3 adam 3 kadına gülümsedim. "Beyler, hanımlar hoşgeldiniz. Bu sevgili karım Sarai." Sarai şaßırdı ama belli etmedi. O güzel gülümsemesiyle gülümsedi. "Lütfen içeri geçin." Soğukkanlı katiller gülümseyerek içeri girdiler. Sarainin hangi ara hazırlafığımı bilmediği masaya onları oturttum. "Şarap içermisiniz?" Herkes başıyla onayladı. Tüm kadehlere şarap doldurdum. Sarainin karşısına oturdum.
"Evet sarai. Bu çekik gözlü esmer beyin adı Calum. Karşısındaki hanımefendi de Lara. Kendisi Turk'dür. Calum'un yanındaki bey'in adı Michael. Evet kendisi lisede okuyan punkçu bir ergen gibi gelebilir. Karşısındaki hanımefendinin adı Sunshine. Ve son çiftimiz. Ashton ve karşısındaki hanım efendi Katherina."
"Memnun oldum." Dedi sarai.
Calum konuştu.
"Bizde seninle". Öksurüp boğazımı temizledim.
"Ashton. Başla."
"Sarai. Öncelikle sana kendimi tam tanıtayım. Adım Ashton Fletcher Irwin. Luke ve sen hariç bu masada gördügün herkesin patronuyum. Yani birliğin sahibiyim. Birlik ne diyecek olursan. Bizim bir topluluğumuz var. Biz topluluğumuza temizlikçiler diyoruz. Hak edenleri temizliyoruz kısacası. Ve senin performansını gördükten sonra hem çalışanım olan hemde çok yakın arkadaşım Luke ile bir anlasma yaptım. Seni Birliğe almak istiyorum. Seni eğiteceğiz. Sadakatini sorgulayacağiz. Seni profesyonel katil yapacağız. Ama tek eksik olan şey senin imzan. İşte elimde tuttuğum kağıt seni birliğe baglicak tek şey. (Kağıdı ve kalemi sarainin onüne koyar.) Şimdi iyi düşün. Bizimle çalış sarai. Bizimle ol."

Zaaa sksbwkhsos bugün 2.bolüm oldu anaskm neyse okuyucularıma biraz surprizli biraz heyecanlı. Sizce sarai'nin kararı ne olacak ki sksndlsnsi ayyyy yorümlara koşun pls öpüldünüz...

FEELS | L.HWhere stories live. Discover now