Top 10 legerősebb klán a sorozatban

478 11 3
                                    

Hola Amigos! ^^ Először is elnézést, hogy nem tegnap tettem ki a részt, de amint hazaértem a suliból egyből neki láttam Yan sim-ezni és... Mondanom sem kell, hogy nehezen bírtam abba hagyni. ^^' Este 11-kor szálltam ki a gépből, szóval képzelhetitek, hogy mennyire fáradt voltam ma... Viszont most nem ez a lényeg! ;)

A mai részben a Top 10 legerősebb klánról lesz szó, - amik nagy vonalakban Konoha-iak lesznek. - Erő és fontosság szempontjából vesszük őket sorba, - illetve ezek alapján fogom őket rangsorolni. – Viszont mielőtt neki látnék, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez a lista fiktív, sajátvéleményekre épül; ha szeretnétek, nyugodtan osszátok meg kommentben, hogy hogy nézne ki a Ti 10-es listátok a témában... És én nem is húznám az időt; Lássuk az én kis listámat! ;)

***

10.: Inuzuka klán

-     Kezdjük talán az Inuzuka-kkal, akik különböző ninken-ekkel, - ninja kutyákkal, - védik Konoha faluját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Kezdjük talán az Inuzuka-kkal, akik különböző ninken-ekkel, - ninja kutyákkal, - védik Konoha faluját. A klán tagjai könnyen felismerhetőek az arcukra festett vörös jelről, de a hatalmas, egyedi ninken-eikről is. A klán tagjai, - ha elérik a megfelelő életkort, - megkapják a saját kutyájukat, akikkel gyakorlatilag elválaszthatatlanok lesznek. Az a mély kapcsolat, ami ekkor kialakul köztük, páratlan erőben és teljesítményben mutatkozik meg. – Ezt főleg Kiba-nál és Akamaru-nál láthattuk, hiszen ők ketten voltak többet képernyőn az Inuzuka-k közül. – Első sorban ninjutsu-ra lesznek képesek a kutyáikkal, melyeknek a kulcspontja a csapatmunka. A ninken-ek és az Inuzukai Shinobi-k között egy nagyon erős és elvághatatlan kötelék van, mely egy egész életre szól.

- Szerintem azért érdemelt meg egy helyet a listán ez a klán, mivel az Inuzuka-k a kutyáik segítségével kiváló kémlelők és tudósítok lehetnek, mely egy háborúban igencsak fontos és erényes dolog lehet.

Ismertebb Inuzuka-k és ninken-jeik:

- 1.: Inuzuka Kiba; Kutyája: Akamaru;

- 2.: Inuzuka Tsume (Kiba anyja); Kutyája: Kuromaru;

- 3.: Inuzuka Hana (Kiba nővére); Kutyái: a 3 Haimaru testvér (hármas iker kutyák; Kicsi huskys beütésük van ^^').

***

9.: Aburame klán

: Aburame klán

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Toplisták: Naruto/Boruto [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now