Top 10 legszomorúbb halál a Naruto-ban

660 16 2
                                    

HolaAmigos! ^^ Először is elnézést szeretnék kérni, amiért csúszott a rész. Ennek oka igazán egyszerű: vasárnap mondocon-on voltam és kicsit későn érkeztem haza, - illetve fáradt is voltam már. – Szóval elnézést kérek Mindenkitől! Megértéseteket köszönöm! ^^ <3

Viszont ma egy kicsit szomorúbb témával érkeztem el hozzátok, mely a Naruto/Naruto Shippuuden-ben történő „legszomorúbb" halálokat veszi listába. Előjáróba annyit mondanék, hogy baromi nehéz volt kiválasztani azt a 10-et, illetve nem is volt könnyű őket rangsorolni, mert szinte mindegyiket felpakolnám az első helyre, mert annyira szomorúak és megkönnyeztetők voltak, hogy arra fáj visszaemlékezni...

Ismételten elmondanám, hogy a lista teljesen szubjektív és a saját véleményemre épül; Biztosra veszem, hogy más oldalakon, - ahol az átlag számítások alapján készítik el a listákat, - más áll az első helyen, de mivel ez egy „saját véleményeken alapuló könyv", így nem zavartatom magamat ezzel. ^^'

Viszont a Ti véleményetekre kíváncsi lennék! ^^ Nektek hogyan nézne ki a 10-es listátok ebben a témakörben? – Válaszotokat kommentben várom, viszont addig is... Lássuk az enyémet! :)

***

10.: Kakashi halála

-     Egy kis kakukktojással kezdenék, hiszen Kakashi nem halt meg véglegesen, mint a listán szereplő többi karakter, - ezért is került a legvégére a listának, - de számomra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Egy kis kakukktojással kezdenék, hiszen Kakashi nem halt meg véglegesen, mint a listán szereplő többi karakter, - ezért is került a legvégére a listának, - de számomra... Mint Kakashi fan, ez egy igen nagy arcon csapás volt.

- Halála egy hosszú és elképesztően látványos csata után történt, és nem azért halt meg, mert megölték vagy súlyosan megsebesítették volna vagy valami hasonló; hanem azért, mert feláldozta magát, hogy a harc során megszerzett információk segítségével a falu megpróbáljon valamit kezdeni Pain ellen. (Amúgy Kakashi-ra ez eléggé jellemző... Már a „Will of Fire"-ben is ezt csinálta... No, mindegy... ^^').

- Viszont az ő halála más okokból is eléggé szomorú; többek között azért is, mert ez egy teljesen önzetlen és beletörődő halál volt. Tudta jól, hogy nincs más választása és mégis megtett; bátor és merész gondolat volt, de az alkotóktól is. – Kíváncsi lennék, hogy mi lett volna, ha Kakashi-t nem támasztják fel, - ergo kiírják a sorozatból? – Milyen reakciók lettek volna utána?

***

9.: Itachi halála

: Itachi halála

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Toplisták: Naruto/Boruto [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now