Top 10 legcukibb pár a Naruto-ban/Shippuuden-ben/Boruto-ban

333 15 5
                                    

Hola Amigo! ^^ A mai részben a Top 10 legcukibb „hivatalos" ship-et fogjuk rangsorolni, melyek a Naruto-ban, a Shippuuden-ben illetve a Boruto-ban jelen vannak/voltak. Hozzá kell tennem, hogy mivel brutálisan kevés a „hivatalos" ship-ek száma, így lesznek olyanok is a listán, amiket kevésbé szeretek, - többek között azért, mert ki kellett tölteni azt a 10 férőhelyet, de nyilván ezek a ship-ek a lista végén lesznek.

FIGYELEM: Ship-es téma; így ha a te kedvenc ship-ed, mondjuk egy olyan helyen van, amit te nem tartasz reálisnak, vagy nem így gondolod, akkor kérlek ne kövezz meg! Ez a lista csak az én véleményeimre épül és szeretném leszögezni, hogy én egy ship-et sem akarok leszólni, vagy megsérteni. Megértéseteket köszönöm szépen! ;)

Viszont kíváncsi lennék, hogy a Ti listátok hogyan nézne ki... ^^ Ha van kedvetek, osszátok meg egy kommentben a véleményeteket, de addig is lássuk az én kreálmányomat a témában! ;)

***

10.: Choji x Karui

-     A mai fejezet szempontjából ez egy töltelék ship, mert én nem igazán szeretem a ChojiKarui ship-et

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- A mai fejezet szempontjából ez egy töltelék ship, mert én nem igazán szeretem a ChojiKarui ship-et. Nem tudom konkrétan megmagyarázni, hogy miért vagy, hogy milyen indítatásból nem jön be nekem ez a párosítás, de... tény és való, hogy a karakterekkel nincsen semmi bajom.

- Choji-t a Naruto-tól kezdve, egészen a Boruto-ig egy nagyon kedves és szerethető, aranyos karakternek tartottam/tartom a mai napig is. És szerintem egy tök aranyos és jó fej, gondoskodó apa lehet, csak hát... egy-két rész alatt ebből mi sok mindent nem láthattunk...

- Karui-val pedig ugyanez a helyzet... Ő egy nagyon temperamentumos, határozott anyuka, de mivel őt kb. egy részben láttuk, - mármint a Boruto-ban, illetve úgy, mint anya. Kunoichi-nak szerintem kiváló volt, szóval... Én teljesen meg vagyok elégedve a karakterével. - így sok mindent nem tudunk róla elmondani. Viszont a rajzolása a Boruto-ban az gyönyörű. Nagyon szépen ki volt dolgozva az egész megjelenése és a ruházata is.

- Amúgy kicsit az ő kapcsolatuk Homer és Marge kapcsolatára emlékeztet a Simpson családból, de... Ez csak egy kis légből kapott vélemény. ^^'

***

9.: Fugaku x Mikoto

: Fugaku x Mikoto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Toplisták: Naruto/Boruto [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now