Panenka

502 65 2
                                    

,,Tak oblékni šaty,
a řetízek zlatý,
a umyj se, půjdeme na karneval..." uslyšel Harry jemný hlásek už když přicházel tmavým lesem, dnes se dost zpozdil, ale i tak tu na něj menší čekal, což mu udělalo radost.

,,A na bílou kůži ti napíšu tuší,
že dámou jsi byla a zůstáváš dál..." dozpíval daleko hlubší hlas a donutil menšího s sebou polekaně cuknout, ale hned na to se usmál. Jeho smích pořád jemný, jeho vlasy ale delší a na sobě měl tentokrát tmavě fialové tričko, až moc velké na to, aby bylo jeho, dobrá, možná patřilo staršímu, původně.

,,Chtěl bych ti něco říct..." řekl menší celkem seriózním hlasem, který se k němu nehodil, když svou malou rukou poklepal na místo vedle sebe, kde už rostl mech, který tam starší nanosil už když tu začínal hrát. Vyšší souhlasně zamručel a sedl si k malému.

,,Víš...jak víš, tak já už tu pár let jsem" zasmál se nervózně, nebyl si jist, jak správně začít a starší by lhal, kdyby řekl že není roztomilý. ,,A-a nikdy mi nebyla pořádná zima, nebo...věci mě bolely, ale hodně málo, bylo to jako dýchat, ale nemoct se nadechnout z plných plyc. Teď-nikdy mi nerostly vlasy, byly tak, jak jsem je před dobou sám ostříhal a-..." zmlkl a chvíli se jen díval do mechových očí druhého, hledaje v nich uklidnění, které zřejmě našel, když pokračoval. ,,No a teď mi...teď mi vlasy začaly růst, podívej, jak jsou dlouhé" trochu rozklepanou rukou zvedl ruku, která byla tak moc větší než jeho a nechal staršího prohrábnout mu vlasy, zřejmě pořád nechápal, kam menší míří.

,,No a právě teď mi je...je mi zima, jako kurevská zima" zasmál se ,,a mám pocit jakoby...jakobych byl normální, jako bych se zase mohl nadechnout z plných plyc" usmál se, ale v zápětí s sebou cukl, když se starší rychle přiblížil a dal mu malou dětskou pusinku, která, nyní oboum rozbušila srdce.

,,Nad tím jsem minule přemýšlel"

Fire /larry/Where stories live. Discover now