BACKSTAGE

253 14 0
                                    

Místnost s názvem BACKSTAGE byla vlastně obří místnost se stolečky make-upem a tabulkami s názvy YouTube kanálů. Šly jsme k cedulce Pewdiepie, naštěstí tam nebyli žádní fanouškové, jenom asistentky a režisér."Půjdeš se mnou na pódium?" zeptal se mě Felix a podíval se na mě psíma očima. Najednou slyším známý hlas."Nemůžeme vás sem pustit, toto je BACKSTAGE a buť musíte mít VIP pas nebo tady někoho znát. "Ale, já tady znám Pewdiepie." v tom momentě jsem se otočila a uviděla Amy s Nicem a dětma. Rozběhla jsem se k nim, ale ještě jsem se otočila na Felixe a zavolala na něho "Jasně, zlato." a poslala jsem mu vzdušný polibek. "Ahoj, Amy, Nico už jsem si říkala že by to bez vás nebylo ono, nevíte kde je Agi." řekla jsem s radostí a objala je."Už sedí v sále a drží nám místa." řekla mi Amy a ukázala rukou na jejich místo, čímž mi naznačila že si půjdou už sednout.

"My už si asi půjdeme sednout." vyslovil moji předtuchu Nico, a tak jsme se rozloučili a já se vrátila za Felixem. Lea, Ben, Ed i Susy si šli sednout za Amy, Nicem, Agi a dětmi.

"Jsi nervózní?" zeptal se Felix.

"Trochu, a ty?" řekla jsem a chytla ho za ruku."Ahoj, Fel, to je Eddie?" zeptal se někdo za námi. 'Brofist' "Ahoj, jo jen abych vás představil, jak už si poznala Minx tak ano tohle je Eddie, Eddie tohle je Minx." představil nás Felix, chtěla jsem Minx podat ruku, ale ona mi nastavila BROFIST a tak jsem ji ho oplatila...

Doufám že se vám tenhle díl líbil a taky doufám že budu mít o víkendu čas napsat novou část. Pewds<3

In the past //Felix KjellbergWhere stories live. Discover now