Sweet Sweden ❤️

412 16 2
                                    

PŘEDCHOZÍ DÍL :

Tak jsem si šla sednout. "Těšíš se až uvidíš Švédsko?" ptal se Felix a usmál se na mě...

..."Přistáváme, vklidu se odpásejte a vyjděte východem kde stojí letuška." slyšeli jsme z rádia. "Eddie...?" zeptal se Felix a smutně se na mě podíval. "Ano?" Zeptala jsem se záhadně. "Chceš jít se mnou na zmrzlinu?" zeptal se Felix a koutkem se na mě usmál. "Ano, samozřejmě!" Odpověděla jsem a pohladila jsem ho po tváři. Stáli jsme před letadlem, pršelo, byla zima. Felix se ke mě naklonil a podal mi svůj kabát. Byl teplý, bylo mi příjemně. Blížili jsme se k hlavní hale. Byla na prasknutí všichni se chtěli krýt před studeným počasím a dešťem. "Tak půjdem?" ptal se Felix a táhl mě ke svému autu,kterým sem ještě před týdnem přijel bez kamarádky. Felix bydlí ve Švédsku, ale v Londýně má bráchu, který se jmenuje Dane.po chvilce jsem se na něho podívala, čekal na odpověď."Ano, ale je mi zima."Aha tak to mužem jít na snídani."... Šli jsme do restaurace jménem Friend. Felix říkal že je ta restaurace super a měl pravdu. Jídlo bylo moc dobré, Felix si dal pokrm jménem Løsosë, ano byl to losos. :D Já jsem si dala toast s tradiční Švédskou pomazánkou.

Po jídle jsme jeli k Felixovi domů.

Museli jsme jet až do Göteborgu.

Měl krásný dům a ještě krásnější zahradu. Felix mi ukázal celý dům a také kde mám pokoj."Já budu spát dole na gauči, jo, odlož si věci a pojedeme na výlet." tak fajn, ještě jsem si nezvykla na ten dům a už mám někam jezdit.

"Dobře jen se upravím a přijdu dolů."

V mém pokoji bylo zrcadlo a tak jsem si tam odložila kosmetickou tašku a vytáhla z ní řasenku a rtěnku.

"Eddie, hádej kdo tě přišel navštívit?"

zavolal Felix a podíval se nahoru na schody."Už jdu!" řekla jsem šťastně a letěla dolů že schodů. "Pozor, ať ti nespadne." řekl známý hlas Felixovi.

"No ne...kdo nás to přišel navštívit!"

řekla jsem a objala Susy a Eda.

"A co my?" slyšela jsem z povzdálí známé hlasy. Byla to Lea a Ben! "Ahoj, jak jste nás našli?" zeptala jsem se a usmála se na ně. "Víš jak jsme všichni spolu chodili do školky a do školy...?" zeptal se Ed."Ano, samozřejmě." odpověděla jsem a nahodila výraz 'jak bych nemohla'.

"No...tak Felix s námi taky chodil, ale byl trochu stydlivý." usmál se Ben a žduchl do Felixe bokem."Aha, už si vzpomínám." opáčila jsem a podívala se na Felixe. "Pojedete s námi?" zeptal se Felix Eda, Bena, Susy a Lei.

"Podle toho kam?" zeptala se Lea a podívala se mi do očí. "Já nemám tušení." upravila jsem si šaty a zasmála se. Felix se postavil ke klukům a řekl jim něco čemu jsem nerozuměla a holky asi taky ne, protože se Felixe ptaly kam že. "Uvidíte, je to překvapení...."

Doufám že se vám tento díl líbil.

Měla jsem zaracha a tak jsem ten díl dlouho nevydala.

Hope you like it ^^

Pewds<3

In the past //Felix KjellbergWhere stories live. Discover now