Jej

246 6 4
                                    

"Přistáváme!" smál se Felix, vypadal jako malé dítě. "Neříkej!?" smála jsem se s ním. Museli jsme vypadat jako obrovští debilové, ale tak my vypadáme permanentně. "Dobrý den cestující, přistáváme v Londýně, prosím odpásejte se až po přistání a dokud nepřistaneme na zem nepohybujte se že sedadel a zůstaňte v klidu sedět. Doufám že jste prožili příjemný let a leťte příště znova s námi!" povídala takovým tím falešným hezkým hlasem letuška a zapla nějaký tlačítko co začalo svítit nad každým sedadlem.

Opřela jsem se hluboko do sedadla a podívala se naposledy z okénka. Nebyli jsme tak vysoko, uviděla jsem domky a školy Londýna, cihly a malé mravence což byli lidé. Za pár minut jsme přistáli a vylezli z letadla. Oblékla jsem si kabát a hodila tašku přes rameno. Zkontrolovala jsem jestli jsem něco nezapomněla v letadle. Nic, může se vyrazit.

Došli jsme do veliké budovy, kde jsme si vyzvedli naše zavazadla a vydali se před hlavní vchod, tam jsme museli chvíli čekat. Byla jsem nervózní, jsou to sice Felixovi kamarádi, ale nemusí mi sednout a nemusím si s nimi rozumět. Pořádně jsem se nadechla a následně vše vydechla. "Vše v pořádku?" zeptal se starostlivě. Přikívla jsme.

Uviděla jsem nějakou holku, čtyři kluky a dva další opodál. No to budou určitě oni. Přemýšlela jsem ve své hlavě. A taky že ano, přiběhli k nám a všichni jsme se představili.

Takže ta holka se jmenuje Zoe a je hrozně milá, má velmi příjemný hlas. Měla na sobě šedý cardigan a černé legíny, nějaké triko, které jsem moc přes ten cardigan neviděla, měla krásné hnědé vlasy a modré oči s silnou řasenkou a rty namalované rudou rtěnkou. "Ahoj, já jsem Zoe." představila se mi a objala mě. Objetí jsem s radostí přijala a taky se představila.

Další na řadě byli kluci, prvně se ke mě přiřítil takovej malej kluk s hnědýma vlasama a očima. Měl čepici a v ruce držel Iphone 6 plus. "Čau, jsem Jack a ty musíš být Edd, že?" pronesl tiše ke mě ale hlasitě se zasmál. "Hm, takže už mě znáš, jo?" taktéž jsem se zasmála a přijala další novou tvář do sbírky. Byl tak trochu jak ti říct šílenej, ale to mi nevadí, budeme si rozumět.

Po něm jsem se seznámila s klukem, který se mi představil jako kluk od Zoe. Alfie. Měl beanie (čepice :D) bílé triko s modrým nápisem a džíny, které jsem nehodlala moc zkoumat, ještě by si o mě myslel že jsem nějakej úchyl.

Další na řadě byly ti dva, kteří předtím byli opodál. Jeden se jmenuje Anthony a druhen Ian. Ian? Co to je za jméno? No každopádně taky nemám úplně nejnormálnější jméno. Povídali jsme si, ale potom jsem si vzpoměla že chybí ještě poslední dva.

Cry a Ken. Cry je jen přezdívka a on se nerad propaguje jménem, ani Felix jeho jméno nezná (To si nejsem moc jistá, jestli je to tak i v reálu, ale každopádně si tak fakt říká a říkají mu tak i ve videjích, takže nevím :D) je mi jedno jak se jmenují nebo jak si říkají, ale hlavní je že si s něma rozumím ne? Byli i fajn, jen si musím přiznat, že jsem se hrozně bála.

Oni předtím jeli městskou dopravou, takže nám teď nic jiného nezbývalo, žádné auto, ale nohy. "Felixi, každý nemá auto jako ty." zasmál se Jack a pokračoval dál v chůzi.

Šli jsme po ulicích sem a tam. Nakonec jsme i došli k domu kde bydlí Zoe a Alfie. Tam jsme měli přespávat a pobýt celý 4 dny.

Musím uznat, měli to moc hezké a dům z venku vypadal jako nějaká villa. Byl to opravdu krásný dům. Dovedli nás dovnitř a požádali nás aby jsme si vyzuli boty a vyslékli kabáty. Přiletěl k nám pejsek, mopsík. Pak nás provedli domem. Byl prostorný a moderně zařízený.

V přízemí byla kuchyň, spojena s obývacím pokojem. Pak koupelna a veliký pokoj pro hosty s obrovským plátnem na promítání filmů. Uviděla jsem i pracovnu, nebo spíš dvě počítačové místnosti a odkládárnu, kde měli všechno možné.

Potom nám také předvedli další patro, kde byli jejich pokoje, koupelny a další odkládací místnost a místnost pro hosty. Nakonec bylo poslední patro, což teda byla půda. Nebyla to ale klasická půda, stará a taková že na nic nechcete sáhnout, aby se to náhodou nerozbylo. Ne, tohle byla moderní, nová a čistá půda s krásným výhledem na město a velikým oknem. Přistoupila jsem k oknu a rozhlédla se po městě. Na půdě bylo několik madraček, pár postelí, hrozně moc polštářů a vše bylo sladěno do odstínů modré a šedé. Byla to nádhera.

"Kde chce kdo spát?" zeptala se prakticky Zoe. "Mě je to jedno." ozval se Jack. "Nám taky." přitakal Ian a Anthony. "Můžeme prosím v 1 partě?" usmíval se Cry a Ken. "Edd?" podíval se na mě Felix. "Mě je to jedno." odsunul se od hlasování. "Ať vyberou ostatní." nechala jsem tomu volný průběh. Nakonec jsme se stejně dohodli na tom že první den budeme spát v přízemí, druhý den nahoře na půdě a třetí den v 1. Patře. Souhlasila jsem a vybalila moji tašku k mé dočasné posteli.

Na dnešní večer jsme si dohodli seznamovací večer, kde si budeme hodně povídat o svém dětství a jiných věcech. Zoe s Jackem se dohodli že by jsme si mohli objednat pizzu, protože pizzu oba dva milují. Pak jsme z odkládárny vyhrabali nějaký slaný popcorn. Dneska je všechny chci lépe poznat...

Ahoj, dlouho jsem neaktualizovala pro vás čtení, teď jsem byla v Maďarsku, takže to ani nebylo moc možné, ale nezapomínejte na to, že já i když vám to neaktualizuju, tak dál píšu.

Eddie dnes poznala Felixovi kamarády, jí se moc líbí a podle ní jsou velmi sympatičtí, ale co vy? Zdají se vám zajímavý? Nebo naopak zcela normální? Znáte je? Nebo jste dokonce podle popisu poznali o koho se jedná? U jmen to bylo asi lehčí, ale nebojte, příští kapitola je plánována hlavně o nich, takže si o nich zjistím něco víc, ať je to přesnější.

To první byla Zoella Sugg, druhý Jack, neboli Jacksepticeye. Další Alfie, neboli Pointlessblog. Ian a Anthony - Smosh a v neposlední řadě Cry a Ken, neboli Cryaotic a CinamonToastKen. Takže doufám že jsem vám youtubery, Felixovi kamarády dostatečně představila, podrobnosti co vyhledám se o nich dozvíte příště. Ahoj Edd Pewds ^^

In the past //Felix KjellbergWhere stories live. Discover now