8. <3

163 12 0
                                    

Bol to Justin. V ten deň som bola veľmi naštvaná.Bolo mi do plaču už len z toho, že sa s ňou vyspal.Možno až veľmi žiarlím ale mám na to aj trochu právo keďže sme sa cez tento mesiac viac zblížili.Nebolo to ani trochu príjemné keď som si spomenula čo vlastne spravil a vôbec že to spravil kvôli blbej stávke.Musím na to čo najskôr zabudnúť.

"Lili, tak môžem?" neodpovedala som mu.Nech vie, že mi to ublížilo.Vošiel do izby a ľahol si ku mne.Pozerala som sa do stropu, no stále som mohla periferne vidieť, že sa na mňa pozerá.Pomaly položil svoju ruku na tú moju, ktorá ležala na mojo bruchu. Opatrňe ma hladkal palcom po dlani.Nemôžem povedať, že mi to nebolo príjemné ale chcel som mu to nechať vyžrať. Jediným pohybom som svoju ruku vytrhla z tej jeho a položla si ju vedľa tela. Jeden pohľad do jeho očí mi potvrdil, že mu to je ľúto.

"Čo chceš?" Nedbalo som pretočila očami pri otázke, ktorá práve opustila moje ústa.

"Ospravedlniť sa?" Odpovedal mi otázkou.Myslela som si, že keď sa už ten piatok poznáme, tak bude vedieť že to nenávidím.

"Mám to chápať tak, že sám nevieš čo chceš urobiť a len preto aby som bola spokojná povieš vec ktorá to celé napraví. No ale keďže to zjavne neberieš vážne, len si to celé dokašlal.Mohol si radšej ostať dole alebo lepšie, doma." Tento rozhovor ma začína poriadne štvať!

"Lili,len som sa chcel s tebou porozprávať o tom, ako to celé teraz je.Cítim a vidím, že ťa štve to, čo sa stalo včera.Nemal som to robiť, áno teraz to viem.Možno som len chcel vedieť ako zareaguješ.Možno som urobil chybu a možno som aj rád že ťa to štve.Chcel som iba vedieť či niečo ku mne cítiš, či budeš žiarliť, či sa nahneváš alebo či ti to bude ukradnuté. Teraz už viem, že to bolo hlúpe a detinské ale mám aspoň malý náznak toho, že ti to vadilo. Mám ťa rád Lili.Možno viac než rád." Tento jeho malý preslov vo mne zachoval veľmi zvláštny pocit. Toto malo akože byť nejaké vyznnie pocitov ktoré má ku mne?

"Justin, jediná vec čo ti na toto poviem je, že si ma sklamal." Pozrela som sa mu priamo do očí.

"Je mi to vážne ľúto." znova ma chytil za ruku.

"Aj mňe je to ľúto a veľmi.Nevieš si predstaviť ako som sa v tej chvíli cítila.Myslela som, že," Nestihla som nič povedať, kvôli jeho perám ktoré sa prilepili na tie moje.Najprv som bola v šoku, nevedela som čo do pekla mám robiť.Moje oči boli otvorené dokorán, no jeho pery boli tak doknalé, že som sa nimi nechala uniesť. Pomaly som privierala oči, no vtedy sa jeho pery začali pomaly pohybovať.Svoje telo presunul nad to moje a rukou mi pomaly zašiel pod tričko.Nedovolil si ísť vyššie len ma hladkal na bruchu. Palcom mi pomaly prešiel po mojich rebrách.Pri tom pocite som sa musela trochu pousmiať.Nebol by to Justin keby to pri tejto príležitosti nevyužil a jemne mi nevsunul jazyk do úst.Toto bolo niečo na čo som čakala celý svoj život.Dokonalý bozk s dokonalým chalanom.Pomaly som cítia ako mi dochádza dych.Opatrne som sa od neho odtiahla ale len o niekoľko milimetrov.Pomaly som otvorila oči a uvidela Justina ako sa na mňa spokojne usmieva. Nevedela som to rozdýchať, to čo sa práve stalo bolo priam neuveriteľné. Venoval mi ešte malý úsmev pred tým ako mi začal dávať malé bozky na moju rozpálenú pokožku na sánke a krku. Nevedela som v sebe udržať smiech ako ma šteklil svojím nosom na krku.Chytila som mu hlavu do rúk a opatrne ju pritiahla znova ku mne. Dala som mu letmý bozk na pery pred tým ako som ho objala. Synchronizovane stále v objatí sme sa pretočli tak že on bol na chrbte a ja som mala hlavu na jeho hrudi. Pritúlila som sa k nemu čo najbližšie a tajne som nasala jeho príjemnú vôňu. Jeho ľavá ruka putovala z mojho stehna na zadok kde chvíľu pobudla a potom ju presunul na môj chrbát kde ma začal jemne hladkať. Svoju nohu som prehodila cez jeho pás. Táto chvíľka bola skvelá.

"Ešte sa hneváš?" Jeho chraplavý hlas prerušil príjemné ticho medzi nami.Oprela som si bradu o jeho hruď a pohľad presunula na jeho bradu, kde som po chvíli priložila svoj palec a prechádzala som po jeho malom strnisku, ktoré sa mu tam vytvorilo po niekoľkých dňoch neholenia sa.

"Samozrejme,že ma to stále trápi" aj keď som rozprávala, nič ma neodradilo od tho aby som prestala pohybovať svojim palcom.

"Uvidíš, že nemáš prečo" Nežný bozk opustil jeho pery a pristál na mojich strapatých vlasoch.Moja hlava sa vrátila na pôvodné miesto a moja ruka ktora sa ešte pred chvíľkou hrala s jeho drsnou pokožkou na brade putovala dolú jeho krkom nekôr hruďou až k jeho vypracovanému bruchu.Nesmelo som mu odhrnula tričko.Ľahkými pohybmi som masírovala jeho svalnaté brucho.

I love it when you just don't care

I love it when you dance like there's nobody there

Prvé slová môjho zvonenia na mobile sa rozozneli po mojej izbe.Frustrovane som si vzdychla.Lenivo som sa odtlačila od Justinovej hruďe a rukou nedbalo prijala hovor.

"Prosím?"

"Lili? Tu Alex.Stretli sme sa prijímacích pohovoroch na školu. Pamätáš?"

"Uhm. Jasné, Alex. Musím si uložiť tvoje číslo." jemný smiech opustil moje ústa.

"Na internete sú už zverejnené výsledky, a tak som sa chcela opýtať v ktorej si triede"

"Čo? Výsledky? To vážne?Ach, daj mi minútku najdem to a zavolám ti neskôr ešte ani nevim či ma prijali." Teraz smiech vyšiel z druhej strany telefónu.

"Samozrejme, verím že ta prijali.Daj mi vedieť ako to teda je.Stačí ak mi napíšeš na facebook."

"Ďakujem, že si ma upozornila, si zlatá. Určiťe ti ešte dnes napíšem.pa"

Týmito slovami som ukončila náš hovor.Rýchlosťou svetla som sa postavila z postele a kráčala k solu po môj Mac.Odniesla som si ho späť do postele a bez jediného slova pre objasnenie Justinovi o tejto situácii som rozklikla stránku Los Angelskej strednej umeleckej školy.Jediným kliknutím som sa dostala na listitu prijatých študentov. Prvých dvadsať riadkov som prešla, no moje meno nebolo nikde. Takto to šlo celou tabuľkou, no na jej konci bol odkaz na list prijatých študentov so štipendiom.Neverila som tomu, že by tam bolo moje meno, no opak bol pravdou.Bola som tam.Ja Som sa dostala na tú školu.Spokojne som si vydýchla.Bez slova som zo seba dala preč svoj notebook, ktorý som položila na posteľ a bez varovania som sa hodila na Justina.

"Prijali ma" Zašepkala som mu do hrude.Ako odozvu som dostala pevnejší stisk v objatí.Opatrne som sa posunula vyššie k jeho tvári, kďe sa pohrával úsmev.Pomaly som sa k nemu naklonila a pobozkala som ho.Dosť vášnivo.Bola som sama sebou prekvapená, že som mu tam svoj jazyk narvala tak rýchlo, že si to sám Justin neuvedomil.Po pár sekundách mu došlo čo som urobila a tak spolupracoval.Rada by som vedela ako to medzi nami teraz ďalej bude.

His sister is my loveWhere stories live. Discover now