3. <3

341 14 0
                                    



Po tom ako sme dopozerali film som sa na pevno rozhodol, že pôjdem domov.

Doma ma čakala mama ktorá chcela dobré vysvetlenie. Povedal som jej že som prespal u Chaza lebo bol sám doma. Bola to taká polopravda. Ani som skoro podotýkam skoro neklamal.Mama to pochopila ale zasa som sa neobišiel bez trestu. Môj trest bol; jedno poobedie s mojími malými súrodencami.Nebol to trest ale skôr povinnosť. Mama to volá "skúška dospelosti". Ak sa im alebo m§e nič nestane, môžem si povedať že už som dospelý. Aj keď podľa toho by to malo byť len raz, ja to praktizujem skoro každý mesiac.Bol som vo svojej izbe, keď mi zazvonil mobil. Kto chce niečo o deviatej večer ?

"čau bro,zajtra by si nešiel na skate?" Opýtal sa Ryan. "Hej, môže byť okolo druhej?" poškrabal som sa na zatilku. "Dobre budem tam, inač ako ide život?" opýtal sa so smiechom. "Fajn, ešte žijem, no a vieš súm prázdniny ako by sa mi mohlo žiť? čo ty, ako sa máš *?" s úsmevom som sa spýtal. "Fajn, fajn.Počuj musím končiť Mia je tu" Povedal a zložil. Aaaa, takže Mia už je s ním. Vedel som že ho Mia chce ale žeby môj nigga chcel ju? Je to divné, asi vyrástol.

šiel som sa osprchovať a spať.Som zničený po tomto celom.

*Lilin pohľad*

Ako Justin odišiel šla som si ľahnúť.Pozrela som si ešte facebook. Písala mi Lili že sa dozvedela že Mia je už definitívne s Ryanom. Nemohla som sa nezasmiať.Ten Ryan, to decko? Fajn, dávam im tak dva týždne.Tento vzťah nemá perspektívu. Sú to dvaja divní ľudia.Neverím, tri dni od toho čo sa dostala k nemu bližšie a už sú spolu. Tá musela teda riadne makať na záchodoch.Takéto baby si Ryan cení, to hej. No nič, na dnes tých informácii bolo až nadmieru.Musím vypnúť.Spánok je najlepší relax.

****************************RÁNO************************************

"Lili idem o druhej na skate rampu, ak chceš poď, ide aj Mia a Jess tiež vravela že pôjde" Oznámil mi Chaz, čím ma vyruš z môjho spánku."oooh, Chaz je len desať" povedala som ospalým hlasom. "Prepáč, ale už odchádzam, idem ku Justinovi." Už bolo počuť len zabuchnutie dverí.

Osprchovala som sa, umyla zuby, nalíčila a oblikla som si kraťasy a bile tričko na ramienka.Zbehla som dole do kuchyňe a strčila som hlavu do chladničky.Do šlaka nič poriadne nemáme. Zobrala som mlieko, ktoré som položila na stôl.Z poličky som vytiahla cereálie a misku.Nasypala som ich tam a zaliala mliekom.

Keď som dojedla, šla som do obývačky. Zapla som telku. Nič poriadne tam nešlo a tak som zavolala Jess.Ako inak nezdvíhala.Tak som zavolala Mell, ktorá samozrejme zdvihla./Poznámka autora; ty viiiiieeees":DDDDD/ ...Dohodli sme sa že pôjdeme na pláž.

Už som ju z diaľky videla, stála pri móle ako sme sa dohodli. "Spenser, zase meškáš" okríkla ma, keď ma zbadala."Mohla si zatiaľ rozložiť deku, ty trdlo" povedala som so smiechom keď už som bola dostatočne blízko aby ma počula aj keby som nekričala.

Rozložili sme sa, a vyzliekli do plaviak. ľahli sme si na deku a začali sme sa opaľvoť. "Lili ?" spýtala sa ma až veľmi opatrne Mell. "Áno:" pozrela som sa na ňu s usmevom."Nedala by si mi Ryanove číslo ?" Spytala sa nesmelo."AAach Mell,samozrejme"povedala som so smiechom a žmurkla som na ňu. "páči sa ti?" spytala som sa kým som hľadala jeho číslo. "No, neviem či môžem keď je tvoj brat, ale on je tak pekný a ku mne je stále taký milý" Povedala s usmevom."Vieš, že aj on hovorí niekedy o tebe?" povedala somjej. "Lili, nemusiš si vymýšľať len preto, aby som bola šťastná." povedala úprimne. "naozaj, napríklad neska si zistil že tiež ideš na rampu" povedala som s miernym úsmevom. "Do kelu, mala som tam ísť." povedala sklesnuto. "Počkaj poviem mu že sme na pláži, aby sa neurazil." povedala Mell, svoj vážne dobrý napad.

His sister is my loveWhere stories live. Discover now