2 <3

328 12 0
                                    

V lístočku bolo napísané: "Dnes má Marco rozlúčkovú párty. Pozývam ťa.Prídem po teba o ôsmej -J"

O do riti, Justin ma práve pozval na rande? Ako to? Veď sám vravel že by si so sestrou najlepšieho kamoša nezačal.Je pravda že vravel že by si nezačal s ňou na krátky dá sa povedať že "nočný" vzťah, ale toto ma prekvapilo. Jasne že niečo v mojom vnútri sa tešilo, no tá druhá časť mňa bola zmätená.Prečo by ma Justin niekde pozýval. Do paroma, asi sa mu páčim. Je pravda že ja som bola do ňho platonicky buchnutá asi tri dni, kým som nezistila že sa dal do kopy so Sierrou. Je to jedna baba ktorá je s popularitou v malom závese za mnou. Aj keď tá baba nieje z našej školy, je tu populárna. Ale vráťme sa k veci.Možno to nebude rande. Možno len nechce ísť sám. Ale Lili čo si tupá, samozrejme že by ťa nevolal len tak, alebo? Nechám sa prekvapiť. Spýtam sa ho to až keď príde po mňa.

Konečne zazvonilo. Zdvihla som sa, a odišla na ďalšiu hodinu.

Celňy deň bol o ničom. V škole som nestíhala, pisali sme neočakávanú písomku z matiky. Keďže z matiky som jeleň asi si viete predstaviť ako to dopadlo. Na obede som sa stretla s babami. Povedala som im o tom lístočku. Poveli mi že pôjdu tam tiež, aby videli ako to bude prebiehať.

Cestu domov som mala pomerne rýchlu. Išla sm aj s Mell a Jess.

Doma som sa umyla. Urobila zvodný make-up a baby mi vybrali čierne obtiahnuté šaty, ktoré boli podľa mňa až príliž vyzívavé. No, Mell mala iný nazor. " Nech sa chlapec vzruší, keď si už začal" povedala Mell s vycerenými zubami. "Ách Mell, ale ja nechcem aby ma tam potom niekde oprel a po tom všetkom nechal tak." povedala som so smiechom. "Prosím ťa Lili, keby sa už k niečomu blížilo ver že zakročíme" tentokrát povedala Jess s veľmi serióznym pohľadom.

"Crrrrrrrrn" ozvalo sa celým domom. Pozrela som sa na baby a oni mi ukázali že mi držia prsty. Usmiala som sa na nich a zakričala "ideeeeem" aby náhodou Chaz neotvoril ako prvý. Zbehla som po schoch na ktorých som sa skoro zabila. Ešte som sa v predsieni pozrela do zrkadla, a otvorila som dvere. V dverách stál Jake. Chazov kamoš. Môj úsmev hneď poklesol a s neutrálnym pohľadom som prehovorila " Chaz je v obývačke" odstúpila som od dverí aby mohol vojsť. "Veľmi vtipné Lili " povedal ironicky. "Prišiel som za tebou" povedal. " Aha, tak hovor ale rýchlo, nemám veľmi čas." povedala som rychlo. " Ale Lili, čo si dnes pila ? veď som ti písal že prídem po teba o ôsmej a pojdeme na tú párty." prehovoril s usmevom. Do šľaka mna asi porazí, mohla som si myslieť že to nebude Justin. Ach to sklamanie. Ja debil som si myslela že by ma sám Justin pozval niekam.I keď mo to bolo čudné, vážne som si myslela a tešila som sa tam.Ani sama neviem prečo.

"Jasné robila som si srandu" povedala som s falošným smiechom. "Tak ideme?" spatal sa ma keď som tam len tak stála a čakala na zázrak, ktorý by tento večer zrušil."Hje, hej len som si niečo zabudla hore" rozbehla som sa hore schodmi a otvorila dvere. Mell bola prilepená na dverách a Jess sa len smiala. " Baby mame problém, prišiel Jake". Mell a Jess vybuchli do smiechu a ja som tam stála a pozerala na ich vysmiaté tváre. "Ďakujem bsby, teraz ste ma povzbudili, ak tam o pol hodinu nebudete verte mi že to neprežijete." Povedala som a zatvorila dvere. Jake stál stále v predsieni a obzeral sa v zrkadle. Musela som prevratiť očami. Keď ma zbadal, tak sa len zasmial a otvoril dvere. Nasledovala som ho a zabuchla ich. Odomkol auto a nasadol. Veď jasné načo otvárať dáme ako prvej. Toto bude dlhá noc, pomyslela som si. Cesta bola hrozne dlhá. nikto nič nepovedal.

Keď sme dorazili na párty. Vystúpila som, opäť sama. Prešli sme cez veľkú bránku. Vošli sme do domu, bavilo sa tam veľa ľudi. Väčšinu som poznala.Nemohla som si nevšimnúť Miu zavesenú na Ryanovi. Konečne sa jej to podarilo. Zasmiala som sa nad svojou myšlienkou. "Dáš si niečo?" spýtal sa Jake. "Dala by som si punč" povedakla som znudene. Predsa, asi mu nakoniec dôjde že tu ani veľmi nechcem byˇ. Keď sa vrátil podal mi kelimok so slovami "tu máš kráska". Ach, len toto nie, nenávidim to slizké pomenovanie. Obzerala som sa po ľuďoch, niekoho som hľadala. Do očí mi vletel Chaz. čo tu ten robí? Ešte pred chvíľou bol doma. Alebo nebol? Zrazu ma chytil za ruku. "Poď, zatancujeme si" povedal a už ma tahal na obývačkový parker. Začala som sa hýbať v rytme hudby. Bolo tam tak veľa ľudí že som si ani neuvedomovala že som tam s ním. Čo bolo pre mna plus.

His sister is my loveWhere stories live. Discover now