Κεφαλαιο 3ο

8 0 0
                                    

Νοεμβριος. Μα ποτε ηρθε αυτος ο μηνας; Καθε λεπτο που περνουσε στο σπιτι φαινοταν αιωνας στα ματια της Αριαδνης. Τον ηθελε τοσο πολυ που το σχολειο ηταν το δευτερο σπιτι της και τα δυο αγαπημενα μερη του ηταν η αιθουσα της μουσικης,της πληροφορικης και της τεχνολογιας. Μα φυσικα στην μουσικη τον θαυμαζε οσο πιο πολυ μπορουσε αφου ηταν απεναντι της..στην πληροφορικη δεν σταματουσε να κοιταει και στην τεχνολγια εψαχνε αφορμες να του μιλησει.
Καθε μερα ενιωθε εντονα αισθηματα αγαπης να κυριευουν το σωμα της και φυσικα δεν εχανε αφορμη να κουραζει τις κολλητες της (την Μαρια και την Κατερινα) για το ποσο πολυ τον θελει και με την κλασικη ερωτηση 《με κοιταει;》. Η Μαρια ηταν η καλυτερη της φιλη και την αγαπουσε παρα πολυ.Την θεωρουσε αδερφη της. Ωρες ατελειωτες στο τηλεφωνο μιλουσαν για το ποσο πολυ τον θελει και ποσο πολυ της εχει παρει τα μυαλα.
-Εγω θα σου πω αυτο..εχεις παθει κολλημα μαζι του και δεν νομιζω οτι θα βγει σε καλο ολο αυτο...σκεψου και εμας μας εχεις ξεχασει εντελως.
-Εχεις δικιο. Μα τι λεω ξερω δεν θα γινει ποτε τιποτα μαζι μας οποτε δεν εχω λογο να το σκεφτομαι τοσο πολυ.Εσυ τι πιστευεις τωρα αληθεια;
Δεν μπορουσε να σκεφτει την ζωη της χωρις να μιλαει γι αυτον. Καθε μερα εβρισκε κατι καινουργιο να σχολιασει γι αυτον. 《Ειναι ενας αγγελος》. Ολοι πιστευαν πως αμα συνεχισει να τον σκεφτεται τοσο πολυ στο τελος θα παθενε τιποτα.
Ωρα για αγγλικα. Η μαλλον ωρα να απασχολησει τις φιλες της για το πολυποθητο αγορι.
- Μου χαμογελασε σημερα..δεν ειναι υπεροχο;
Ηταν ομως τοσο υπεροχο οσο ακουγεται;

Το απροσμενο ξυπνημα Where stories live. Discover now