de haters (en pieter)

17 1 0
                                    

Het was een lange nacht. Pieter kwam thuis en ging een boek lezen (op wattpad natuurlijk) hij voelde een haatinstinkt omhoog komen en ging haten. Een groep genaamt de haters zag dit en rekruteerden hem voor hun selectieprogramma. Het was een zware selectie maar hij is er doorheen gekomen hij mocht zichzelf nu een officiële hater noemen. Hij ging haten en de haters mochten hem. Maar hij was altijd het buitenbeentje, en daarom wou hij daar iets aan doen. Hij ging langs iemands huis en vermoorde een random persoon.

Hij werd nu nog meer gehaat door de haters omdat dit geen haat was

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij werd nu nog meer gehaat door de haters omdat dit geen haat was. De opbouw voor een dood moest volgens hun minimaal een maand duren, langer is altijd beter. Pieter mocht niet meer met de groep haten en werd nog meer buiten gesloten. Als hij een jaar non stop haat mocht hij weer met de groep mee haten. En hij zit tot de dag van vandaag nog steeds in een kamer alleen te haten.

jeboylarsvdp

Ik heb nu een actie.
Maak een video van jezelf waarbij jij aan het haten bent.
Zet de video op youtube en stuur de link in deze reacties.
Ik kies de beste.
En hij wint dan de titel.
Officiële hater

Echte horrorWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu