6.

447 13 2
                                    

Čas pomalu plynul a září se prehouplo v říjen. Nastal podzim a listí se začalo barvit do typických barev. Podzim mám moc ráda a to taky z důvodu že nás momentálně čekají týdenní prázdniny.

S holkama ve třídě jsme se dohodly, že pojedeme na Alexinu chatu za Londýn. Prý je to tam moc krásný a za chatou je i velký lom. Moc se tam těším. Jelikož jsme byly všechny v posledním ročníku na střední tak na sebe nemáme moc času. Proto jsme se rozhodly pro výlet. Holky navrhly že by mohli jet i kluci a nikdo proti tomu nic neměl.

Další výhoda v tom byla, že budu moc týden strávit i s Claire, která skvěle zapadla do našeho kolektivu ve třídě a holky i kluci si ji moc oblíbili. Musela jsem si na ni dávat pozor.

Už jsme spolu měsíc a byl to zatím ten nejlepší měsíc mého života. Každou volnou chvilku jsme spolu trávily čas, jezdily na výlety a dokonce jsme už byly i na kole jak jsme si slibily. Ale stále mě mrzí že to před našimi tajime, ale myslím že už to dlouho nevydržím a řeknu jim to, stejně si myslím že už to trošku tuší.

Začala jsem si balit věci na celý týden. Nevěděla jsem jaký tam bude počasí, ale zabalila jsem si jak teplé oblečení tak i kdyby bylo teplo.

Vše jsem naházela do kufru auta a vyrazila na cestu ke Claire. Jen jsem ji napsala SMS at sebou pohne že na ni čekám dole. Nesnáším čekání. Za pet minut vylezla z domu s tím jejím zářivým úsměvem na tváři. Věci si dala do kufru a sedla si ke mě a hned mě políbila.

Naše další zastávka byla Annie a pak hned Alex. Když jsme byly komplet, sešly jsme se se všemi u krámu, že nakoupíme společně jídlo a pití na celý týden. Celkem nás jelo 12. Šest holek a šest kluků. No bude to zajímavý týden.

Měli jsme plný košík jídla a lidi na nás koukali jak blázny. Upřímně se jim ani nedivím. Ale taky tam bylo dost alkoholu a to se mi už prestavalo líbit. Ale taky kluci koupili petardy, že si uděláme ohňostroj.

Vše se rozdělilo do všech tří aut, my si posedali a vyjeli na cestu. Cesta trvala zhruba 2 hodiny, ale utíkala rychle, protože jsme se vůbec nenudily. Když jsme vylezli všichni z aut, zůstali jsme stát jak sloupy a s otevřenou pusou koukali před sebe. Normální člověk si představí chatku tak akorát pro rodinu. Ale tohle.. Tohle byla obří chata, kam by se vešlo tak deset rodin určitě. A ten lom byl taky krásný. Tak čistě modrou vodu jsem dlouho neviděla.

Začali jsme si vyndavat věci z aut a nosit je do domu. Alex rozdělila pokoje. Štěstí bylo, že já a Claire jsme měly jako z mála pokoj samy pro sebe za což jsem byla neskutečně ráda. Když jsme došly nahoru do pokoje, otevřela jsem pusu dokořán jako už po několikáté za dnešek. Obrovská manželská postel s nebesy dominovala celému pokoji. Dále tu byly dveře do koupelny a ještě jedny a ty vedly na balkón z kterého bylo vidět na lom. Krásný výhled pomyslela jsem si.

Cítila jsem ruce má svých bocích a usmála jsem se.

"Je to tu opravdu krásné co?" Zeptala se mě.

"Ano, to je. Dokázala bych si představit tu žít. Ale bohužel je to daleko od města, ale ten klid by za to stal." Zasnila jsem se. Otočila jsem se čelem ke Claire a své ruce obmotala okolo jejího krku.

"Ani nevíš jak jsem šťastná za to že si tu semnou." Zašeptala jsem těsně než jsem ji políbila. Polibek mi s radostí oplacela. Presunuly jsme se na postel a začaly si navzájem sundavat části oblečení.

"Za pět minut sraz v obýváku!" Zakřičel někdo z chodby. Nespokojene jsem zabrucela. Proč nás sakra vyrušují zrovna teď? Claire se lehce zasmála a hodila po mě tričko, co mi za tu chvilku stihla sundat. Vydaly jsme se tedy společně dolů a čekaly co se vymyslí. Jak sem zjistila, čekalo se už jen na nás.

"Takze už jsme tu všichni." začala Alex. "Myslím si, že když je tak krásně mohli bysme se jít projít okolo lomu a pak se i vykoupat. Doufám, že jste si vzali všichni plavky!"

Všichni jsme nadšeně vykřikli a za pět minut si dali zase sraz dole. Rychle jsem se prevlekla do plavek, oblékla si tílko a kraťasy a ručník si přehodila přes rameno a mohla jsem vyrazit.

Voda byla skvělá. Krásně osvěžující. Jsem prostě vodní typ. Plavala jsem sem a tam a občas se dívala jak se ostatní baví. Hráli kohouti zápasy a to jsem si nemohla nechat ujít a tak jsem priplavala k nim blíž. Všimla jsem si jak David nazí očkem po Claire a to se mi vůbec nelíbilo. Moje žárlivost vyplavala na povrch.

Claire si ho ale vůbec nevšimala a sledovala mě jak zabíjím pohledem Davida. Zřejmě ji to přišlo neskutečně vtipné.

"Snad nezarlis?" Ozvalo se najednou vedle mě. Chytla jsem se za srdce jak jsem se lekla.

"Tohle už mi nikdy nedělej!" Vyčetla jsem Annie. "A nevidím důvod proč bych měla zarlit." Řekla jsem ji i když to vlastně nebyla vůbec pravda.

"Emmo, znám tě už čtyři roky a všimla jsem si jak Davida zabijis pohledem. Ale taky jsem si všimla jak Claire ho má u prdele." Zasmála se a já s ní. Měla pravdu, tak jako vždy.

"Jo, ale stejně mě štve jak na ni kouká."

"Štvát tě to může, ale nezapomínej, že on neví, že je Claire zadaná. Možná proto na ni tak kouká."

Na tohle jsem jen pokývala hlavou. Měla pravdu.

Zacalo se stmívat a my se rozhodli že už půjdeme zpátky do chaty. Kluci navrhli že bysme si mohli něco zahrát ale většina z nás toho za dnešek měla dost a nechtěli jsme další dny prolezet s kocovinou, tak jsme se dohodli, že to necháme na další dny.

Došla jsem do pokoje a svalila se na postel a začali se mi zavírat oči.

"Zlobis se na mě?" Optala se mě má přítelkyně.

"Ne. Proč bych měla?" Nechápala jsem.

"Že si tak zamlkla. A taky kvůli tomu Davidovi."

"To, že jsem teď zamlkla znamená, že jsem strašně moc unavená a myslím že za chvíli usnu, takže si hezky ke mě lehni ať mi to usinani jde lépe." Řekla jsem ji s úsměvem na tváři. "A kvůli Davidovi nejsem naštvaná. Ze začátku mě stval, jak se na tebe díval, ale Annie me ujistila že ty ho máš u prdele a že máš oči jen pro me." Znovu jsem se na ni usmála.

"To měla Annie pravdu. Na nikom jiném než na tobě mi nezáleží. A teď pojďme spát."

Ještě mě políbila na dobrou noc a já s úsměvem na tváři a v objetí mé krásky usinala.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I feel in love with you! Where stories live. Discover now