5.

440 8 0
                                    

Když jsem se probudila, otočila jsem hlavu na stranu a viděla jsem Claire s úsměvem na tváři jak ještě spokojeně oddechuje. Měla jsem chuť ji okamžitě políbit, ale řekla jsem si že ji nechám ještě spát. Pomalu jsem se vysoukala z vyhřáté peřiny a odešla jsem dolů do kuchyně udělat nám snídani. Rozhodla jsem se udělat palačinky. Ty musí mít rád každý. Některé jsem namazala nutellou, některé jahodovou marmeládou a na některé jsem nasypala skořicí a polila máslem. Ještě jsem k tomu udělala dvě kafe a přidala pomerančový džus a ibalgin, kdyby ji náhodou bolela hlava. Všechno jsem dala na tác a začala stoupat schody do mého pokoje.

Claire jeste spala, ale já si řekla že už ji probudím. Pomalu jsem k ní přistoupila, nahla se nad ní a políbila jsem ji na rty. Hned pak jsem se přesunula na její tváře a nos. Začala se probouzet a já se usmála.

"Dobré ráno lásko" zašeptala chraplavym hlasem. Bylo to tak roztomilé. Hned jsem si ji přitáhla k sobě a políbila na rty.

"Udělala jsem nám snídani do postele." Řekla jsem ji s úsměvem na tváři.

"No tak šup. Mám hlad jako vlk." Pronesla a na znak že mluví pravdu ji zakrucelo v břiše. Musela jsem se zasmát. Byla tak roztomilá.

A ještě víc roztomilejsi jak se cpala těma palacinkama. Snědla snad většinu a strašně rychle. Měla tváře jako křeček a já jsem vybuchla smíchy.

"Helee! Nesmej se mi! Já říkala že mám hlad!" Zahuhlala s plnou pusou. Ja jsem jen nevěřícně zakroutila hlavou a dala se taky do jídla.

Po snídani a ještě pár polibku co jsme si vyměnily jsem se rozhodla že se vydám do sprchy.

Vzala jsem si čisté oblečení a odešla jsem do koupelny. Začala jsem sundavat kousky oblečení a najednou jsem na svých bocích ucítila ruce. Nadskocila jsem jak jsem to nečekala a lekla se.

"Hmmm" zavrnela mi do ucha. "Můžu se k tobě přidat se sprchou?" Zeptala se mě a políbila na krku. Nahla jsem hlavu na stranu aby měla lepší přístup. Taky mi tam pak zůstal krásný cucflek.

Otočila jsem se k ní a začala ji líbat a přitom sundavat části oblečení. Usmála se do polibku a mým tělem se rozlil pocit štěstí. Když jsme skončily obě nahé, vlezly jsme si do sprchy a já pustila teplou vodu. Mě ruce spočívaly na jejich bocích a koukala jsem se jí do očí. Její modré oči zářily štěstím a láskou. Ja si začala uvědomovat, že jsem do ní blázen a že už ji nikdy nechci ztratit. Byla to zkrátka láska na první pohled.

Nanesla jsem na svou dlaň můj oblíbený šampon a začala jim mýt Claire. Nevynechala jsem jediný zahyb jejího těla a i přes to jsem se jí stále koukala do očí. Poté jsme se vystřídaly a já si užívala jak mě její hladké ruce hladí po těle. Smyly jsme ze sebe všechen šampon, ususily jsme se a zabalily do ručníků. Ja se oblékla do připraveného oblečení a vydala se do pokoje.

"Ehmm Em?" Ozvalo se zamnou a já se tedy otočila.

"Víš, mohla by si mi prosím půjčit nějaké tvoje pohodlné oblečení?" Zeptala se a já jen přikývla. Ze skříně jsem vyhrabala tepláky a taky tričko a pro jistotu i moji nejoblíbenější mikinu.

Když přišla oblečená, musela jsem se usmát. Byla tak k sežrání v tom oblečení. Měla jsem chuť ho z ní strhnout. Musela jsem se uklidnit. Zalezly jsme si do postele a dohodly že si pustíme nějaký film. Pustily jsme si jednu z marvelovek. Miluju marvelovky. Claire nakonec zůstávala i na oběd, takže ji budu muset představit rodičům.

"Víš Claire, naši neví že jsem na holky a asi jim to zatím nechci říkat. Jednou jo, ale ještě na to nejsem připravena a spolu chodíme teprve den. Nevadí ti že tě představím zatím jen jako mou kamarádku?" Zeptala jsem se jí s obavou v hlase.

"Takze se za mě stydíš?" Zvýšila hlas a odtáhla se ode mě.

"Jasne že ne!"

"Tak proč mě nechceš představit jako přítelkyni?"

"Musíš pochopit, že ty si můj první vztah s holkou a vlastně taky celkově! Vždycky jsem jenom randila, ale nikdy z toho nic nevzeslo. A já se bojím reakce rodičů. Nejsem zkrátka na to ještě připravená." Sklopila jsem hlavu.

"Promiň. To jsem nevěděla. Myslela jsem že už si někdy někoho měla. Samozřejmě že mi to nevadí a až budeš připravená, tak jim to klidně můžeme někdy říct společně." Usmála se na mě a znovu se ke mě pritulila.

"To by bylo super." Řekla jsem jen a užívala si její přítomnost.

Nastal čas oběda. A tak jsem sešly dolů do kuchyně kde už byli všichni.

"Takze rodinko," začala jsem. "Tohle je moje kamarádka Claire. Je tu nová. Pristehovala se až z Californie kvůli své mamce. Bude u nás teď trávit občas čas. A Claire tohle je moje mamka, taťka, ten malý kluk je Harry a vedle něj sedí Kate." Řekla sem v rychlosti a sledovala jak se postupně všichni zvedají a potrasaji si rukou.

Všichni to brali v pohodě a myslím že budou mít Claire rádi. U oběda jsme si všichni povídali. Rodiče měli otázky typu: Proč jste se přestěhovali? Co dělá mamka za práci? V jaký části Londýna bydlí? atd.. Claire jen s úsměvem na všechno odpovídala.

Zbytek dne probíhal v pohodě. Zkoukly jsme ještě nějaký ten film, ale Claire už musela domu aby se její mamka nebála.

Rozhodla jsem se že ji doprovodím domů. Claire se prevlekla do svého oblečení, ale nechala jsem ji mikinu aby ji nebyla zima. Dneska totiž pršelo a ona neměla žádné teplé oblečení.

Vydaly jsme se na cestu směrem k parku. Tam jsme se taky rozloučily objetím a já ji ještě na závěr políbila. Nechtěla jsem se od ní odtrhnout, ale musela jsem. Zadívala jsem se jí hluboko do očí.

"Tak už běž ty můj smudlo" a cvrnkla jsem ji do nosu. Při tomto oslovení se zamračila. Tak jsem ji naposledy políbila aby odcházela s úsměvem na tváři a vydala jsem se zpátky domů.

I feel in love with you! Where stories live. Discover now