"Chapter Nineteen- My first orgasm"

2.5K 110 8
                                    

"Restoran je odlican!" Rekla sam uzbuđeno Zaynu okrecuci se oko sebe na stolici dok smo cekali veceru. Uređen je pomalo starinskim stilom sto mi se najvise i sviđalo.

"Znam." Rekao je umisljeno. Krenula sam mu uzvratiti, ali zaustavio me je konobar. Donio nam je nekakav odrezak kojeg je Zayn narucio. Odrezala sam komadic, umocila ga u umak pored te stavila u usta. Okus je odlican! Ovo je prefino! Kako nisam prije saznala za ovaj restoran? Ma nije ni bitno. Zayn me gledao upitnim pogledom cekajuci da kazem dojam.

"M-m-mmm." Odgovorila sam kratko zvakljajuci vec treci komadic. Nasmijesio se te i on poceo jesti.

Osjetila sam da me netko dira po nozi te sam refleksno lupila Zayna ispred mene. Stol se zatresao i primili smo mnoge poglede. Izgovorila sam tiho "Ups" i nastavila jesti dok se Zayn drzao za potkoljenicu s facom punom bola. Nasmijesila sam mu se i stavila sljedeci komadic u usta.

"Platit ces mi ovo." Rekao je tiho priblizavajuci lice k mom.

"Veceru? Naravno." Pocela sam vaditi novcanik te novce.

"Nisam mislio na to.... I ja placam veceru." Ukrao mi je novcanik iz ruku i zatvorio ga.

"Hoces onda platiti i ovo sto ja trebam tebi platiti?" Upitala sam ga sasvim ozbiljno. Vec je shvatio da se sprdam, ali je kipio od bijesa.

"Tako si nemoguca!" Uzviknuo je i ustao se od stola ostavljajuci me samu. Pogledala sam okolo i vidjela da me mnogi ljudi gledaju. Preokrenula sam ocima i nitko me  nije vidio. Sto gledaju uopce ono sto ih se ne tice?

Cekala sam Zayna da se vrati, ali to se nije dogodilo. Pitajuci se gdje je, otisla sam do toaleta. Odmah sam usla u muski i ugledala ga naslonjenog na plocice par metara dalje od mene. Cim me je ugledao prisao mi je.

"Oprosti mi, Anđele, nisam htio ono napraviti. Stvarno mi je zao, nisam razm-" stavila sam prst na njegove usne prekidajuci ga u ispricavanju. U posljednje vrijeme mi se poceo stalno ispricavati. "Nisi ljuta?" Vjerojatno nije cuo moje misli zbog napetosti. Odmahnula sam glavom i nasmijesila se. Uhvatio me je za struk i pribio uz sebe stavljajuci celo na moje "Ispricavam se stalno jer te ne zelim izgubiti ili povrijediti. Nikada si to ne bih oprostio." Govorio je zatvorenih ociju. Uhvatila sam ga za obraze i socno poljubila. Pribio me je uza plocice dok su nase usne prelazile jedne preko drugih i jezici vodili borbu. Stavila sam mu ruku na prsa i polako ga odmaknula od sebe, jedva.

"Oprosti sto sam te osramotio." Rekao je tiho te spustio glavu. Koracali smo od wca do naseg stola isprepletenih ruku. "Znas sto ovi sada misle?" Upitao me je sjedajuci na stolicu. Znatizeljna sam, jako. Vidjela sam da se smjeskaju i promatraju i pricaju nesto među sobom. Kimnula sam glavom prema Zaynu. "Oni tamo" pokazao mi je prstom na stariji bracni par, "oni misle da smo preslatki zajedno i da su oni takvi bili". Izmamio mi je osmijeh te sam se tiho zahihotala. "A oni tamo" pokazao je na par nasih godina, "zenska zeli biti kao ti, a musko kao ja." Grohotno sam se nasmijala. Ponovo su me neki cudno pogledali, ali su se i smjeskali. Da samo znaju da im upravo sada Zayn moze procitati sve misli, uf...

Zavrsili smo veceru bez ikakvih ispada, Zayn je platio te smo se spremili i izasli van. Otkad sam sa Zaynom ili idem motorom ili pjesice. U ovom slucaju smo isli motorom. I sama sebe sam zapitala kako sam uspjela sjesti na motor u ovoj haljini. Zagrlila sam Zayna s leđa i krenuo je. Vjetar mi je prolazio kroz raspustenu kosu, najbolji osjecaj koji mozete dobiti na motoru.

Nakon nekih pet minuta stigli smo pred dosta veliku i jako osvjetljenu zgradu. Visoko gore je bio natpis 'Roses Club' ukrasen ruzama roza boje. Cudan naziv...

Sisla sam s motora i namjestila haljinu. Zayn me je zgrabio za ruku i stisnuo uz sebe.

"Budi uz mene, ne zelis znati sta oni klipani misle." Objasnio mi je svoje radnje i pogledao u smjeru skupine deckiju mojih godina. Vjerojatno znam.

"Fallen Angel"  |z.m.-croatian| *COMPLETE*Where stories live. Discover now