- PLANNING -

45 4 35
                                    

ja, aangezien ik niet wil dat deze roleplay meteen uitsterft wegens inactiviteit, heb ik een soort vage planning gemaakt, waar alle karakters samen kunnen komen, en is er ten minste nog wat te doen.

! LET OP: het is niet verplicht om bij deze evenementen aanwezig te zijn, het is puur bedoelt voor wat vermaak en opvulling van de standaard dagen.

de roleplay-hoofdstukken komen morgen online, waarschijnlijk.

30 MEI 2019, vanaf ca. 12:00
Traditioneel steekspel in Ravenfall, de hoofdstad, waar alle nobele families en hun volk voor zijn uitgenodigd.
Vergeet geen muntstukken mee te nemen: het wordt als disrespectvol gezien om niet te wedden wie het volgens jou gaat overleven en wie niet.

4 JUNI 2019, vanaf ca. 19:00
Bal georganiseerd door de familie Tallmore, ter ere van het 75-jarige bestaan van hun familienaam. Alle koningen en koninginnen zijn met hun kinderen uitgenodigd om deze heuglijke dag te vieren op kasteel Maanling.

10 JUNI 2019, vanaf ca. 13:00
het jaarlijkse sport-evenement begint. elke familie stuurt drie afgevaardigden die de eer van de familie gaan verdedigen op het gebied van sportiviteit. er zullen sporten als zwaardvechten, paardrijden en speerwerpen aan bod komen, maar het uiteindelijke programma voor deze één week-durende gebeurtenis wordt later bekend gemaakt.

19 JUNI 2019, vanaf ca. 19:00
jaarlijks zomerbal, wordt gehouden op kasteel Maanling in de hoofdstad. alle nobele families zijn wederom uitgenodigd, om de terugkeer van de zomer te vieren. het is een gebruik dat er op het zomerbal de meeste gearrangeerde huwelijken ontstaan, waar de meeste jonge familieleden het niet altijd eens zullen zijn.

Swords and Fire || A Dutch RPGWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu