▪ MIJN KARAKTERS ▪

73 4 1
                                    

worden later nog uitgewerkt c:

LORD MONTALLI

- Naam: Sergio Abaron IV Montalli. Sergio hecht veel waarde aan zijn status, en prefereert 'Lord Montalli' dan dus ook over zijn voornaam. Zijn vrouw is de enige persoon die hem bij zijn voornaam noemt, zijn kinderen noemen hem simpelweg 'papa' of 'vader'.
- Leeftijd: Sergio is 46 jaar oud, en geboren op 22 januari. Zijn sterrenbeeld is Waterman. Mensen kunnen het er trouwens wel over eens zijn dat hij er nog bijzonder goed uitziet voor zijn leeftijd.
- Uiterlijk:

- Karakter: Sergio staat aan het hoofd van zijn familie, wat hem met een aantal verantwoordelijkheden opzadelt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Karakter: Sergio staat aan het hoofd van zijn familie, wat hem met een aantal verantwoordelijkheden opzadelt. Niet dat hij die verantwoordelijkheden erg serieus neemt, overigens. Hij staat bekend als nogal een lolbroek, en weet een goede grap op zijn tijd echt wel te waarderen. Aan de andere kant is Sergio enorm rechtvaardig, en tracht hij zich altijd in te zetten voor het goede. Geen wonder dus ook dat hij de grootste rechtbank van heel Morgalis heeft opgericht in zijn Frentis, waar hij zelf ook zoveel mogelijk zaken in eigen persoon probeert bij te wonen. Hij houdt zielsveel van zijn kinderen en is een echt familiemens, graag in de buurt van hen. Sergio is geen man die houdt van onzekerheid, en doet er dan ook alles aan om onzekerheden over bepaalde zaken tot op de bodem uit te zoeken. Hij is eerlijk, rechtvaardig, maar ook redelijk naïef. Hij laat zich gemakkelijk adviseren, en lijkt soms een beetje terug te deinsen als hij echt zelf beslissingen moet gaan nemen.

- Familie: Sergio staat aan het hoofd van de familie Montalli, en hoewel het huwelijk tussen hem en zijn vrouw oorspronkelijk niet echt uit liefde was, is dat met de jaren steeds meer gekomen, en nu ze hem vijf kinderen heeft geschonken is Sergio haar voor eeuwig dankbaar. Hij houdt erg veel van zijn kinderen, stuk voor stuk. Hij zal nooit toegeven dat hij een favoriet en een minst favoriet kind heeft, maar zal altijd stug blijven volhouden dat hij van iedereen evenveel houdt. Met zijn zoon, Leonardo, heeft hij wel een iets moeizamere band, omdat de jongen veel wegloopt en niet echt gelukkig lijkt te zijn. Sergio weet niet zo goed wat hij met hem aanmoet.

- Verleden: Sergio werd als derde zoon van zijn vader, Kastor Frian VII en diens vrouw geboren, en daarmee pas ook de derde in lijn voor de heerschappij over Frentis. Aangezien niemand ooit verwacht had dat Sergio later de koning van Frentis zou worden, kreeg hij als kind meer vrijheid dan zijn oudere broers. Hij bracht veel tijd in de tuinen van Zomerheim door, waar de oude tuinman Willys hem veel kennis bijbracht over planten en de genezende werking daarvan, één van Frentis' meest sterke kracht, ten slotte. Toen Sergio zeventien jaar oud was, vertrok hij op een wereldreis per zeilschip, om zo de andere koninkrijken en zelfs andere continenten te bezoeken, om zo maar meer kennis over planten en de geneeskunst. Op één van die reizen ontmoette hij Naerys, een jonge vrouw die net als hij geïnteresseerd was in de natuur. De twee besloten de zoektocht samen voor te zetten. Samen schreven ze zo'n vier boeken over de geneeskrachtige werking van planten. Op een dag kwamen Sergio en Naerys aan wal in een stadje, waar Sergio het bericht ontving dat zijn halve familie was omgekomen toen er een deel van Zomerheim was ingestort, wat maakte dat hij nu de koning van Frentis moest worden, en moest trouwen met een meisje van goede komaf. Als hij zou weigeren, zo luidde het bericht van zijn vader, zou hij alles kwijtraken waar hij om gaf. Bang dat haar iets zou overkomen, liet Sergio Naerys achter, zonder iets te zeggen en vertrok weer naar Zomerheim, waar hij tot op de dag van vandaag nog koning is, en het allemaal wel prima vindt.

Swords and Fire || A Dutch RPGWhere stories live. Discover now