/ Claverna \

36 2 30
                                    

CLAVERNA bestaat vooral uit bergachtige rosten, en er is niet echt één hoofdweg, wat maakt dat het moeilijk begaanbaar is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

CLAVERNA bestaat vooral uit bergachtige rosten, en er is niet echt één hoofdweg, wat maakt dat het moeilijk begaanbaar is.

Aangezien de wegen zo moeilijk begaanbaar zijn, al helemaal met paarden en koetsen, krijgen de inwoners van Claverna niet zoveel bezoek, en kunnen ze het gebied ook niet zomaar verlaten.

De meeste vinden dat niet zo erg, want Claverna heeft zich eigenlijk volledig geïsoleerd van de rest van de wereld.

Godsdienst is erg belangrijk hier, en je wordt als zondaar opgepakt als je niet het Heilige Oog van de Drie om je nek hebt hangen.
De Drie staat voor de goden die alles regelen wat een mens nodig heeft, aldus de inwoners: veiligheid, welvaart en vruchtbaarheid.

Het kasteel, Bergwoud, ligt dan ook redelijk afgelegen in de bergen.

Er is niet echt een binnenplaats, maar voor ontspanning zoeken de meeste leden van de koninklijke familie Lionvale het wat hogerop, en trekken ze iets naar boven, waar een platte bergtop is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er is niet echt een binnenplaats, maar voor ontspanning zoeken de meeste leden van de koninklijke familie Lionvale het wat hogerop, en trekken ze iets naar boven, waar een platte bergtop is.

Vlak onder het kasteel stroomt een rivier met een sterke stroming, waar iedereen ook voor wordt aangeraden uit de buurt te blijven.

Swords and Fire || A Dutch RPGWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu