SEN ANLAT KARADENİZ "ASİYE-MUSTAFA"

1K 19 33
                                    

Bu bölüm kuzucuğuma canımın içine @edhocumeryem'e gelsin .

Umarım beğenirsin

SEN ANLAT KARADENİZ

MUSTAFA'DAN

Evimde..İki  ayağımda sargı odada uzanıyorum. Sebebi ne mi? Sebebi Asiye Nefes ve Yangazlar olacak çete yüzünden!!

Ha Asiye ve Nefes bizim uyanık  geri zekalı tirakaları sev-sevdiklerim yangazların gazına gelmiş ve iddiaya girmişler. Kim 1 ay içinde en güzel arabayı kullanacak diye...  Tabi bir tek yangazların arabasıyla sürecek değiller ya... Nefes Tahir'in Asiye de benim arabayı yürütmüş.

Arabayı yürüttükten sonra Asiye'ye Murat Nefes'e de Fatih öğretmeye başlamış. ...Sonra mi ne oldi? Ben anlatayım. Çekirgeler 1 sıçradı 2 sıçradı.. 3. de yakayı ele verdiler. Biz gece Tahirle yoldan geçerken peş peşe  ikisi de bana çarptı..

Bunun sonucu bunlar yüzünden iki ayağımda çatlak çıktı. Eve geldiğimizde onlara öyle bir ceza verdim ki..  Ha zor kendulerine gelirler.

Yangazlardan arabalarına ehliyetlerine el koydum. İkisinin kredi kartılarının bir kısmına el koydum. Geriye kalanının limitini 50 tlye kadar indirdim. Asiye ye gelince onun tüm kartlarına el koydum. Tüm gerdanlıklarını Trabzon setlerini altınlarını ne var ne yoksa aldım. Hepsini kimsenin bilmediği yere koydum. Nefes'e gelince altınlar ve kartlar hepsine el koydum. Ki bunlar onlar için şimdilik en hafifi.. Asıl cezaları bile değil. Esas cezaları yarın..

Kapının açılma sesini duyduğumda ben Cemal kaptanla konuşuyordum. İçeri gelenin kim olduğuna bakıp hemen kafamı çevirdim. Gelen Asiye'ydi

MUSTAFA: Tamam Cemal tamam. Haydi Allaha emanet.

Telefonu kapadığımda bir anlığına Asiye'nin suratına baktım. Süt dökmüş kedi gibi elinde tepsiyle bekliyordu.  "Ne istiyorsun" dercesine işaret yaptım başımla..

ASİYE: Hiç yiyemedin yemek. Benim de içime sinmedi. Ben de buraya getirdim Mustafam

Oyyyyyy Asiyemmm Oyyyyy

Ha bir de bunları derken başını eğip çocuk  gibi nazlı nazlı utangaç demesi yok mu? Şeytan diyor affet gitsin. Amma yok öyle yama. Bu sefer değil!!

MUSTAFA: İyi bırak kucağıma ben yerim.

Bıraktı. Ben de önce tepsiye baktım. Ula Asiye ne döktürmüşsün kız.. Hepsi de benim sevdiğimden..

MUSTAFA: Bunların hepsi benim için mi?

ASİYE: Evet kocacım. Senin için

MUSTAFA: Çok güzel görünüyorlar

Kokladım. Acayip güzel kokuyorlardı. Tadına baktım. Ellerine sağlık acayip güzel olmuş.

MUSTAFA: Ellerine sağlık

ASİYE: Afiyet olsun

Bir süre bir şey demedim. O da demedi. Bana bakıp bir şey demeye çalıştığını anladım. En sonunda o söylemeden ben demeye karar verdim.

MUSTAFA: Ha sen şimdi bu yemekleri benim için yaptın ya..

ASİYE: Yaptım kocacım. Beğenmedin mi?

MUSTAFA: Beğendim. Güzel olmuş ama yemezler.

ASİYE: Mu-

Sözünü kestim

MUSTAFA: İstersen akşamdan sabaha kadar cilve yap naz yap. Ama bu sefer kaçışın yok Asiye Kaleli. Onu yangazların  gazına gelmeden önce düşünecektin.  Affetmiyorum. Ve kredi kartların ile altınlarını vermiyorum. Yarına da esas cezanı çekeceksin.

💐 KARIŞIK SENARYOLAR 💐 Where stories live. Discover now