7. Fejezet

22 0 0
                                    

Lexi

Ott állt előttem Caleb műtős ruhába ennél sexibbet még életemben nem láttam. Egyből elkaptam a tekintetem, láttam reggel, hogy írtvalamit tegnap de nem magyon izgatot csak rákantintottam és olvasatlanul kiléptem. Fogalmam sem volt, hogy idáig elmegy épp tíz perce kaptam a hívást a főorvostól, hogy egyedül kel műtenem de most mégis ittvan. Nem akarok hinne a szememnek már pedig muszáj lesz. Odaállt a beteg mádik oldalához és bolintott, hogy kezdhetjükmár nagyban műtét közepénél tartottunk mikor megszólalt.
  - Mért kerülsz engem cicuskám? — kérdezte kihívó hangon.
Nem feleltem neki csak koncentráltam mivel csak egyedül dolgoztam az eseten ő csak figyelte, hogy minden rendben halad e és nem e kell nekem segítség. Ám nem hagyta annyiban és tovább ptóbálkozott.
  - Ne csináld már Lexi esküszöm nem hagylak békén amíg nem mondod el mi van. — mondta olyan komolysággal amit eddig nem nagyon láttam rajta.
Megmakacsoltam magam és továbbra is elmélyülten figyeltem a dolgokra. Nem akartam ilyenekről beszélni mert tuti elbőgöm magam, ezt viszont nem akartam. Egész életemben érzékeny picsának gondoltak pedig ha tudnák miért sírtam mindig nem ezt mondonák. Egész operáció alatt próbálkozott de nem hagytam magam. Amikor vége lett eltüntem a szeme elöl így nem tudott elkapni. Egész nap próbáltam kerülni mikor kint voltam osztályon a műtőben meg könnyű volt mert pont akkor volt ő is ott. Sosem hittem volna, hogy ezt kell csinálnom, de minden megtörténhet úgy látszik.

Nap végén az öltözőben majdnem elkapott de szerencsémre az egyik doktornő elvonta a figyelmét, hát persze, hogy a nőnek sikerül. Gyönyörű, magas és modellalkatunő. Nem is volt kérdéses amit láttam. Szerencsére feltünés nélkül el tudtam tünni előlük és haza tudtam jönni.

Caleb

Miközben Alex doktornővel beszéltem rájöttem, hogy mért bukott ki Lexi, bejövök neki és nem akar mással látni. Erre a bizonyíték a pár percel ezelőtt történt esemény. Kiosont az öltözőből és azt hiszi nem vettem észre pedig nagyon is észrevettem. Összekaptam magam átöltöztem és készültem a beszélgetésre, hogy elmondjam, nem jó ötlet és maradjunk barátok. Már itt állok az ajtaja előtt csak félek bekopogni. A rájöttem, hogy mikor rossz érzésem volt ma az ez volt lehet, hogy elveszítettem de majd meglátjuk. Szerencsére nekem is volt kulcsom a lakásához amit az ajtaja melletti virágkaspóba rejtettem. Kinyitottam az ajtót és beléptem a szép pent house-i lakásba. Megcsapta a fülem a zuhanyzó hangja így leültem az asztalhoz, hogy ott várjameg. Tízenöt percel később kinyilt a fürdő ajtaja és megláttam őt egy szál törölközőben és olyat tettem amire nem számítottam. Odasiettem hozzá a falhoz nyomtam és mint a kiéhezett ősember úgy vettem biztokba azokat a gyönyörű, édes, telt ajkakat.

The miracleWhere stories live. Discover now