3. Fejezet

32 0 0
                                    

Lexi:

Mindketten bent ültünk abba a gyönyörű kocsiba és megnéztem magamnak azt az adoniszt aki mellettem ült. Nem tudtam megszólalni de muszáj lesz mert ha nem akkor komplett idiótának foh hinni őt a srác főleg úgy, hogy meg is említette ezt nekem.
  - Khmm — kapartam meg egy kicsit a torkom és ezzel magamra vontam a figyelmét és még jobban elpitultam — Mivel még mindig nem tudom a neved elárulod kérlek?
A srác oldalra bilentette a fejét és mivel még nem indultunk el a teljes testével felém fordult és az egész figyelmét rám öszpontosította. Rám mosolgott azzal a gödröcskés félmosollyal (most láttam elősször a gödröcskéit és már most elolvadok tőle) és elpirultam ott az anyós ülésen. De amikor megszólalt tudtam, hogy nem menekülhetek el már soha többet előle.
  - Végre megszólalt el sem hiszem! — emelte a fejét a kocsi tető felé, a félmosoly még ott játszott az ajkain és oldalt nézett engem — A nevem Caleb és örülök, hogy végre megismerhetelek Lexi.
Ahogy kiejtette a nevemet a száján tudtam, ha nem hallom ahogy nyögi a nevem meg fogok halni. Pedig nem fogom mivel biztis nem jutunk el odáig szomorodtam el magamban. Képzeletven pofonvágtam magam "nem nem ő vele nem csinálgatod ezt tudod, hogy ha azt koslatsz utána akkor róla is kiderül, hogy olyan mint az előző srácok és azt nem akarod" lesütöttem a szemem a kioktatásom miatt és ezt észrevette valahogy Caleb.
  - Nyugi Édes csak élvezd az utat míg elviszlek a szállásodra nyugottan pihenj addig.
Végre volt időm körbenézni a kocsiban a fekete elegáns beltér tiszteletet sugároz. Nagyon tetszett. Hirtelen megragadta a lábam és a combjaira tette. Kérdőn néztem rá amit biztosan észre vette mert így szólt.
  - Pihenj Édes, biztos fáradt vagy a hosszú út után
Tanácsát meghallgatba oldalra fordultam egész testemmel a vezető ülés felé ki akartam venni a lábamat de megragadta így tudatva, hogy hagyjam ott. Pér percel később már nem figlalkoztam ezzel a váratlan gesztussal mert minden elsötétült.

A repülőtértől egy óránira voltunk annyi ideig aludtam amikor váratlanul felkeltem és ránéztem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A repülőtértől egy óránira voltunk annyi ideig aludtam amikor váratlanul felkeltem és ránéztem. Tudom, hogy kéne valamit mondom de nem mertem. Csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan csókolhatnám meg azt a kacér, ördögi száját. Mikor láttam, hogy észrevette, hogy nézem hirtelen megállt az autóval és felém fordult.
  - Tennél nekem egy szívességet és odaadnád az előtted lévő tároloból a kis tasakot és a tükröt meg megtartanád nekem? — kérfezte kicsit feszéjezetten.
Nem mondtam semmit csak cselkedtem mikor megláttam mit csinál értetlenül néztem rá. "Miért vette ki a piercingjeit? Csak nem miattam?" Néztem ahogy bénázik a szájpiercingel és még a szemöldökhöz hozzá nem nyúlt. Letettem a tükröt és láttam, hogy kérdő és rémült tekintettel néz rám. Kivettem a kezéből a kicsi fém harikát és minden ügyetlenkedés nélkül metettem neki az ezüst ékszert majd a másikért nyúltam és azt is beraktam a szemöldökébe. Egy kicsit hátra döltem és csodálattak néztem, hogy milyen igazából.
  - Miért nem ezekkel jelentél meg előttem? — kérdeztem nyugottan.
  - A főnök mondta, hogy nehogy megijesszelek így vegyem ki őket, de mivek nem akartam hazudni neked már a parkolóban be akartam tenni csam ki ment a fejemből. — nézett el félve.
Önkénytelen mozdulattal két kezembe fogtam az arcát és csak annyit mondtam neki
  - Nekem soha ne mutass mást mint aki igazán vagy Caleb. — mosolyogtam rá.
Döbbenet suhant át az arcán, majd egy olyan dolog amire nem számított egy ilyen pasitól és az pedig nem más mint a vágyakozás iránta. Pont ő iránt. Látta ahogy a szeme az ajkain állapodik meg és nem tudta mit csináljon most.

The miracleWhere stories live. Discover now